Babandingan mobile: Doogee V10 vs Doogee V20

Doogee terus bet dina pasaran pikeun telepon sélulér anu pinter sareng kasar, nyaéta, aranjeunna gaduh sababaraha ciri anu ngajantenkeun aranjeunna unik sareng khususna tahan. Ieu kumaha aranjeunna sumping pikeun ngaluncurkeun V20, alat anu diposisikan salaku puncak tina sababaraha taun pangalaman sareng dedikasi. Doogee V20 anyar mangrupikeun panerus langsung ka Doogee V10, modél anu kéngingkeun hasil anu saé. Kadua alat gaduh sababaraha kamiripan, tapi écés aranjeunna gaduh bédana hébat alatan inovasi hébat taun panganyarna, urang ngabandingkeun aranjeunna.

Ngamangpaatkeun Doogee V20 Dual 5G nawaran ku ngadaptar diantara 1.000 pembeli munggaran.

Kamiripan duanana alat

Salah sahiji kamiripan utama antara dua alat éta duanana mimitian ti premis yén lamun maranéhna teu megatkeun, maranéhna teu kudu dibenerkeun. Duanana model dipasang prosesor dalapan inti pikeun ngaronjatkeun kinerja maranéhanana sarta nawiskeun fitur kana urutan poé. Dina cara nu sarua, Aranjeunna gaduh sénsor sidik ramo anu aya dina bezel sisi alat, kaméra selfie 16MP sareng ngecas gancang dugi ka 33W dibarung ku NFC. sareng dukungan pikeun seueur frékuénsi anu ngajantenkeun aranjeunna cocog pisan di daérah mana waé.

Kumaha upami henteu, kadua alat éta ngagaduhan sertifikasi anu paling luhur dina hal résistansi kana cuaca anu goréng tina sagala jinis sapertos IP68, IP69K sareng tangtosna standar militér MIL-STD-810 kalayan sertifikasi akibatna.

Sanajan kitu, éta ayeuna waktuna pikeun difokuskeun béda glaring.

Beda antara kadua alat eta

Salaku ciri diferensial, Doogee V10 heubeul gaduh térmométer infra red dina tonggong pikeun tiasa ngukur suhu gancang, kumaha oge, kalayan Doogee V20 hoyong langkung saléngkah sareng nambihan layar inovatif dina tonggong anu bakal nawiskeun kami inpormasi anu tangtu sapertos béwara, waktos sareng seueur deui. Hal anu sajauh ieu ngan ukur urang tingali dina sababaraha terminal high-end.

  • Layar AMOLED anu langkung saé sareng résolusi anu langkung luhur
  • Layar pungkur pikeun masihan kami inpormasi

Layar hareup atawa utama ogé geus nyokot hiji kabisat penting, jeung nu ayeuna urang manggihan layar ngagurilap AMOLED kalayan résolusi FHD + 6,43 inci, nu datang ka ngaganti 6,39 inci HD klasik + resolusi LCD nu dipasang dina Doogee V10. Ieu undoubtedly geus salah sahiji leaps pangpentingna dina watesan adaptasi jeung téknologi generasi panganyarna, dina cara nu sarua Panel AMOLED tina Doogee V20 anu diproduksi ku Samsung bakal nawiskeun rasio aspék 20: 9 dibandingkeun jeung 19: 9 Doogee V10, kalawan kontras hébat sarta kamampuhan HDR, ogé ngaronjatkeun kacaangan yén éta téh sanggup kurban.

Dina hal ieu ukuran batré dina mAh diréduksi sacara signifikan, Nalika Doogee V10 nawiskeun 8.500 mAh, Doogee V20 énggal bakal tetep dina 6.000 mAh. Bari duanana ngajaga muatan gancang 33W, Doogee V20 anyar bakal nawiskeun ngecas nirkabel kalayan standar Qi dugi ka 15W, anu ngaleuwihan 10W ngecas nirkabel anu Doogee V10 mertahankeun dugi ka ayeuna. Hal ieu ngajantenkeun Doogee V20 langkung kompak sareng langkung hampang, tapi, Doogee janji yén waktos pamakean alat dijaga kalayan batré kapasitas anu langkung handap kusabab optimasi boh dina Sistem Operasi sareng di tingkat hardware, sadayana Ieu écés nguntungkeun tina panel AMOLED yén éta. ayeuna ngagunakeun jeung nu ngaronjatkeun konsumsi layar on.

Kaméra mangrupikeun titik anu sanés anu paling ngalaman dampak kalayan renovasi, hayu urang tingali dua kaméra:

  • Dodge V20
    • Kaméra utama 64MP
    • 20MP kaméra visi wengi
    • 8MP Wide Angle kaméra
  • Dodge V10
    • Kaméra utama 48MP
    • 8MP Wide Angle kaméra
    • Kaméra Makro 2MP

Ti titik ieu kaméra geus ningkat luar biasa sakumaha urang geus katempo, bari tetep (sakumaha kami geus ngomong saméméhna) kinerja alus kaméra selfie 16MP di hareup.

Dina tingkat mémori sareng panyimpenan, Doogee V20 tumuwuh tina 128GB tina V10 ka 256GB tina modél ayeuna, ngagunakeun téhnologi UFS 2.2 pikeun ngaronjatkeun kinerja mindahkeun data. Tangtosna, mémori 8GB RAM tina kadua alat éta dijaga.

Bisa disebutkeun yén Doogee V20 mangrupikeun évolusi anu écés anu tujuanana pikeun ngajaga warisan Doogee V10, tuluyan tina Doogee V Series nu ogé bakal ditawarkeun kalawan diskon hébat sarta nawaran dina portal Doogee resmi. Tanggal sékrési bakal diumumkeun sakedap sareng anu resep telepon kasar bakal disambut.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.