Doogee V20: harga sareng tanggal sékrési

Dodge V20

Salah sahiji pabrik smartphone anu museurkeun kagiatanana dina smartphone kasar nyaéta Doogee, produsén anu unggal taun ngaluncurkeun a rupa-rupa alat pikeun sakabéh kantong sahingga nyumponan kabutuhan sajumlah ageung pangguna.

Produsén ieu nembé resmi ngumumkeun terminal énggal. Urang ngobrol ngeunaan Dodge V20, terminal nu produsén ieu hayang posisi sorangan salaku a rujukan dina widang smartphone terjal, teu ngan pikeun lalawanan na tapi ogé pikeun kinerja tinggi na.

Upami anjeun milarian smartphone anu kasar sareng produsén Doogee mangrupikeun salah sahiji merek anu dianggap pilihan, maka kami bakal nunjukkeun ka anjeun. sadaya spésifikasi tina Doogee V20 anyar.

Spésifikasi tina Doogee V20

model Dodge V20
processor 8 cores kalawan chip 5G
Memori RAM 8GB LPDDR4x
neundeun 266 GB UFS 2.2 - expandable ka 512 GB kalawan kartu microSD
layar Utama AMOLED 6.4 inci diproduksi ku Samsung - Resolusi 2400 x 1080 - Rasio 20: 9 - 409 DPI - Kontras 1: 80000 - 90 Hz
tampilan sékundér Lokasina di tukang gigireun modul fotografik kalawan 1.05 inci
Kaméra tukang 64 MP sénsor utama kalawan Artificial Intelligence - HDR - modeu wengi
20 MP sénsor visi wengi
8 MP Ultra Wide Angle
Kaméra payun 16 MP
sistem operasi Android 11
Certificaciones IP68 - IP69 - MIL-STD-810G
Pencéted 6.000 mAh - Ngarojong ngecas gancang 33W - Ngarojong ngecas nirkabel 15W
Eusi kotak carjer 33W - kabel ngecas USB-C - Panungtun instruksi - Palindung layar

prosésor 5G

Dodge V20

Mun anjeun teu biasana renew smartphone anjeun unggal taun, Anjeun kudu mimitian mertimbangkeun kamungkinan milih modél 5G.

Sanaos masih aya sakedik sateuacan jaringan 5G sayogi di Spanyol sareng luar negeri, kéngingkeun smartphone sapertos Doogee V20 5G bakal ngamungkinkeun anjeunNgarasakeun speed internét maksimum dina alat Anjeun pikeun taun datang.

Doogee V20 dikelola ku a 8 prosésor inti, babarengan jeung 8 GB RAM tipe LPDDR4X ambéh kaulinan sarta aplikasi ngajalankeun di speed maksimum mungkin.

Sedengkeun pikeun neundeun, salah sahiji titik anu paling penting ayeuna nalika ngagaleuh smartphone, kalayan Doogee V20 kami moal tinggaleun, sabab kalebet. 256 GB tipe spasi UFS 2.2. Lamun ragrag pondok, Anjeun bisa dilegakeun spasi kalayan kartu microSD nepi ka maksimum hiji 512 GB.

Di jero Doogee V20, urang mendakan Android 11, anu bakal ngamungkinkeun urang masang aplikasi naon waé anu aya di Play Store.

Versi Android anu sayogi dina Doogee V20 kalebet a lapisan kustomisasi minimal, ku kituna moal jadi repot mun bisa meunang nu leuwih seueur tina eta tanpa nalangsara ti aplikasi nu pabrik biasana install sarta yén, dina kalolobaan kasus, taya sahijieun migunakeun.

Tampilan AMOLED

Dodge V20

Kusabab harga layar nganggo téknologi OLED parantos populer, sadayana hoyong tiasa nikmati kualitas anu ditawarkeun ka kami. Doogee V20 ngawengku hiji layar tipe AMOLED dijieun ku Samsung (produsén layar mobile pangbadagna di dunya).

layar ngahontal 6,43 inci kalawan resolusi 2400 × 1080 piksel, kacaangan 500 nits jeung kontras 80000: 1, dénsitas piksel 409 sarta sinyalna warna 105% dina gamut NTSC.

Salaku tambahan, éta ngagaduhan Laju nyegerkeun 90 Hz. Hatur nuhun kana laju refresh anu luhur ieu, duanana kaulinan sareng aplikasi sareng browsing wéb bakal nunjukkeun navigasi anu langkung lancar nalika kami nganggoana.

Dodge V20

Layar hareup alat ieu sanes hiji-hijina anu kalebet, saprak, dina tonggong, urang ogé bakal manggihan hiji layar 1,05 inci dina tonggong, ngan ka katuhu tina modul kaméra.

Layar mini ieu tiasa dikonpigurasi sareng desain jam anu béda pikeun nunjukkeun waktos, batré ... salian tiasa dianggo pikeun ngagantung atanapi ngangkat telepon, tingali bewara sareng panginget… Upami anjeun biasana gaduh telepon anu layarna dina méja anjeun, layar jinis ieu cocog pikeun anjeun.

3 kaméra pikeun kaayaan naon waé

Salaku I disebutkeun di luhur, dina tonggong Doogee V20, urang manggihan hiji modul fotografik diwangun ku 3 kaméra, Kaméra anu urang tiasa nutupan sacara praktis naon waé kabutuhan anu urang gaduh unggal waktos, boh di luar, di jero ruangan, wengi...

  • Sensor utama 64 MP kalawan kecerdasan jieunan. Éta gaduh aperture f / 1,8 sareng zum optik X.
  • Kaméra tina 20 MP visi wengi anu ngamungkinkeun urang nyandak gambar sareng pidéo dina poék (sapertos kaméra kaamanan).
  • 8 MP sudut lega ultra Éta nawiskeun kami sudut pandang 130 derajat, idéal pikeun motret monumen, kelompok jalma, interior ...

La kaméra hareup doogee v20 Mibanda resolusi 16 MP.

Tahan kana sagala jinis guncangan

Upami Anjeun keur néangan pikeun smartphone terjal tahan ka sagala jinis lingkungan jeung guncangan tanpa nyerah téknologi paling modern, Doogee V20 nyaeta smartphone nu Anjeun keur pilari.

Doogee V20 henteu ngan ukur gaduh sertifikasi IP68 sareng IP69K biasa, tapi ogé kalebet sertifikasi kelas militér, MIL-STD-810.

Sertifikasi ieu henteu ngan ukur nyegah lebu atanapi cai tina asup kana alat kami, tapi ogé ngajaga alat tina parobahan dadakan dina suhu.

Batré 2 dinten

Batré anu urang mendakan di jero Doogee V20 ngahontal 6.000 mah, kapasitas anu ngamungkinkeun urang ngarasakeun alat ieu terus-terusan salila 2 atawa 3 poé.

Salaku tambahan, éta cocog sareng 33W muatan gancang ngaliwatan port USB-C. Éta ogé ngadukung ngecas nirkabel 15W.

Warna, kasadiaan sareng harga Doogee V20

Dodge V20

Doogee V20 bakal pencét pasar dina 21 Pebruari sareng bakal dilakukeun dina 3 warna: Ksatria hideung, anggur beureum y Phantom kulawu jeung 2 jenis finish: serat karbon jeung matte finish. 

Para ngagungkeun peluncuran pasar Doogee V20, produsén nempatkeun up pikeun dijual kahiji 1.000 unit kalawan diskon 100 dollar dina harga biasa na, nyaéta harga ahir na 299 dollar.

El harga biasa tina terminal ieu, sakali promotion ends éta 399 dollar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)