Dreame D10 Plus, pembersih vakum ngosongkeun diri anu lengkep [Analisis]

Pembersih vakum robot parantos ngadamel kabisat dina kualitas dina waktos ayeuna supados ngagampangkeun kahirupan urang, upami mungkin, sareng Nyalahkeun kuring Parantos lami nawiskeun produk anu nyumponan standar kualitas / harga anu kasohor di pasar pikeun beberesih sareng alat automation bumi.

Ku sabab kitu, analisa kami ngeunaan salah sahiji peluncuran merek anu paling ambisius teu tiasa leungit. Urang analisa anyar Dreame D10 Plus, robot vacuum cleaner kalawan tank timer kosong dirancang pikeun digawé salila 45 poé tanpa komplikasi. Panggihan sareng kami produk Dreame énggal ieu, upami éta leres-leres patut sareng naon rahasiana.

Bahan sareng desain

Dina penampilan éksternal, Dreame teu hayang nangtung kaluar, nawarkeun hiji alat nu teu ngan ampir sarua dina penampilan ka batur tina merek, tapi ogé reminds kami ngeunaan Roborock, méré conto firma jeung standar kualitas sarupa. Ku sabab kitu, éta gaduh ukuran 349x350x96,3 milimeter pikeun beurat anu teu acan dilaporkeun ku merek tapi langkung ti 4,5Kg. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina poto sareng pidéo anu ngiringan analisa ieu, urang gaduh modél bodas, kalayan detil warna beureum sareng oranyeu, hal anu dipirig ku merek ti saprak mimiti.

Di sisi anu sanés, kami gaduh pangkalan ngecas sareng kubus kosongkeun diri, alat anu ukuranana 303x403x399 milimeter kalawan kapasitas pikeun 2,5 liter kokotor jeung nu boga desain, sakali deui rada recognizable.

Sakumaha anu sering kajadian dina ngimpi, konsistensi alat jeung kualitas ditanggap cukup luhur, nu mere kami sababaraha kapercayaan, utamana tempo jenis alat nu dimaksud, nu durability penting.

Eusi kotak

Di cove tina Dreame D10 Plus kami ogé bakal mendakan, tina alat sorangan, adaptor kakuatan tanpa catu daya, nyaeta, ngan kabel, saprak catu daya téh kaasup kana jero kubus timer kosong tur ngecas. Pikeun bagian na, urang boga wadah kokotor, adaptor jeung pel pikeun scrubbing, sikat sentral hibrid jeung nilon na bristles silicone pikeun sakabéh jenis surfaces, sikat samping jeung kantong diadaptasi pikeun ember timer emptying.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, euweuh suku cadang kaasup Ieu kudu dibeuli boh dina situs web resmi dreame, atawa gagal éta di titik béda tina diobral kayaning Amazon. Engké urang bakal ngobrol ngeunaan determinants séjén kayaning kantong tina sistem timer emptying.

Ciri téknis

Dreame D10 Plus gaduh sistem nyeuseup 4.000Pa, rada luhur atawa sahenteuna dina luhureun jenis ieu alat, nu leuwih handap dibanderol biasana sabudeureun satengah kakuatan nyeuseup jeung leuwih luhur dibanderol bieu rada ningkatkeun eta.

Pikeun napigasi sakuliah imah anjeun ngagunakeun sensor LiDAR dina dasarna kalayan kamampuan nyeken radius 8 méter pikeun nyiptakeun pemetaan dinamis sareng cerdas. Ku cara kieu, éta ngahindarkeun halangan gancang sareng efektif. Dina bagian ieu, Dreame D10 Plus parantos nyeken lanté sakitar 70m2 dina sapuluh menit. Ieu ngabantuan pikeun ngalaksanakeun beberesih anu cekap, sabab kami parantos tiasa pariksa.

Sedengkeun pikeun sistem scrubbing, éta ngagaduhan tilu tingkat kalembaban anu béda. Sanajan kitu, sarta sakumaha kuring biasana nyebutkeun kalawan hal ieu, sistem masih dumasar kana saeutik leuwih ti sacara sistematis moistening pel anu engké bakal ngageser di lantai. Ieu, dina lanté keramik, sering nyababkeun tanda kalembaban sareng dina lantai kai atanapi kai, éta henteu disarankeun. Biasana éta henteu ngimbangan résiko pikeun kauntungan anu diala, sanaos nyumponan ekspektasi berkat tilu tingkat na, Jenis alat ieu masih jauh tina nawiskeun pangalaman scrubbing pikeun cocog.

Éta gaduh batré 5.200 mAh, Kami henteu terang persis naon hartosna dina waktosna, anu kami jelaskeun nyaéta pikeun uji 70m2 éta ngonsumsi sakitar 30% tina batré anu sayogi. Sanaos waktos ngecas sakitar dua jam, sesah kuring ngajukeun skénario dimana Dreame D10 Plus ieu kaluar tina otonomi.

Beberesih jeung self-emptying

Dina tingkat beberesih, Dreame D10 Plus ieu gaduh dua bak, hiji keur kokotor kalawan kapasitas 400ml anu lokasina di bagian tengah, sarta hiji keur cair dina pungkur kalawan 145ml. Dina bagian ieu kami aya dina standar biasa.

Pikeun bagian na, tank swa-emptying (atawa ember) Cai mibanda kapasitas 2,5L anu, dina téori, bakal masihan urang pikeun kurang leuwih hiji bulan beberesih. Deposit, leres, gaduh sababaraha kantong proprietary, cocog sareng sistem perusahaan anu sanés sareng hargana sakitar hiji atanapi dua euro pikeun tiap unit dina toko biasa kawas Amazon atanapi AliExpress.

Samentara éta, aplikasi kawentar Dreame ngajadikeun hirup leuwih gampang. Éta mangrupikeun titik kontrol anu biasa sareng umum, urang tiasa nyaluyukeun jinis kamar anu urang hoyong bersihkeun, kalayan kakuatan naon, sareng dina urutan naon, urang ogé ngagaduhan sababaraha faktor anu pikaresepeun:

  • Deteksi karpét otomatis
  • Tilu laju nyeuseup
  • Manual kontrol
  • Apdet
  • Manajemén jeung kontrol ngaliwatan Amazon Alexa

Dina titik ieu Dreame D10 Plus emits noise luyu jeung kamampuhan nyeuseup na, teu cicingeun, teuing kirang nalika eta ngaktifkeun fungsi timer kosongna, tapi urang teu bisa disebutkeun yen eta ngajadikeun teuing noise dina hubungan kinerja eta. nawarkeun kami. Sanajan kitu, jeung Salaku kaunggulan, timer kosong ngamungkinkeun urang poho ngeunaan pangropéa pikeun lila.

Pendapat editor

Dreame D10 Plus ieu ngagaduhan stasion ngosongkeun diri, nyeuseup 4.000Pa sareng alat anu saé. Sistim beberesih pinter pikeun sabudeureun 399 euro gumantung kana titik jual anu dipilih, Ieu nempatkeun urang sateuacan naon anu sigana paling ekonomis vacuum cleaner kalawan ciri ieu dina pasaran, komo jeung titik négatip na, ngamungkinkeun urang mertimbangkeun akuisisi na salaku beuli alus.

Dreame 10 Tambih Deui
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
399
  • 80%

  • Dreame 10 Tambih Deui
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Nyeuseup
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 70%
  • barang-barang tambahan
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Harga anu ekonomis pisan
  • nyeuseup alus
  • stasiun timer kosongna

Kontra

  • kantong proprietary
  • Sistim scrubbing téh simplistic
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.