Dreame H11 baseuh jeung garing, review jero ngeunaan vakum / pel ieu

Nyalahkeun kuring tetep diposisikan salaku salah sahiji firma anu nawiskeun rasio kualitas / harga anu langkung saé dina séktor beberesih bumi anu pinter, khususna upami urang nyarioskeun panyaring vakum, robot sareng asesoris sanésna anu museurkeun kana ngagampangkeun kahirupan urang nalika ngabersihan bumi. .

Waktos ieu urang nyandak tampilan anu langkung jero ngeunaan H11 Wet and Dry anyar, panyapu vakum anu nyapu jero sareng scrub dina hiji pass. Kami bakal nunjukkeun ka anjeun produk Dreame énggal ieu sareng kami bakal nyarioskeun ka anjeun naon pangalaman kami sareng panggunaan rutin produk ieu anu parantos ngarobih séktor anu henteu seueur alternatif anu ditawarkeun.

Bahan sareng desain

Nalika anjeun bet dina merek sapertos Dreame, anjeun parantos terang naon anu bakal diarepkeun dina hal desain sareng bahan, éta parantos dicirikeun ku finish anu saé sareng palastik anu hampang tapi tahan anu masihan kalolobaan produkna kapribadian anu teu aya tandinganana, sareng éta sanés To janten kirang kalawan H11 vacuum cleaner anyar, nu urang bisa gancang nyaritakeun brand Asian di glance a. Diménsi pisan diucapkan, sarta ieu dipirig ku beurat total sabudeureun 4,7 Kg dina awak rada exaggerated.

Kanyamanan moal bakal lumaku, éta dibuktikeun, kumaha ogé rollers na kakuatan sikat bakal nyieun gampang pikeun urang pikeun ngalakonan lolos. Porting rada rumit, ku kituna kalebet stasiun ngecas sareng ngabersihkeun diri anu bakal aya dina taneuh. Tanpa ragu, ieu sanés produk anu paling hampang sareng serbaguna, tapi urang kedah tumut kana tujuan Dreame H11, tebih tina beberesih anu hampang sareng biasa, rada difokuskeun kana rohangan anu ageung sareng seueur aksés. Sadaya ieu urang kedah diperhatoskeun sateuacan neraskeun ngagaleuh.

Eusi pakét sareng kamampuan

Jauh tina anu sigana, Dreame H11 ieu hadir dina pakét anu kompak, cecekelan aluminium téh hampang tur removable, sajaba ngamungkinkeun urang pikeun ngatur fungsi vacuum cleaner kalawan tombol kalawan touch alus. Awak nu boga motor, sapu jeung dua bak cai dipasang langsung dina kotak, sarta sakabeh bagian maké jeung perawatan removable, sakumaha salawasna kajadian dina Dreame. Kalawan sistem "klik" urang bade nempatkeun cecekelan sarta kami bakal boga Dreame H11 pinuh dirakit pikeun mimitian ku tés munggaran.

Eusi pakét sakumaha kami geus ngomong téh rada spartan, urang manggihan awak utama mana tank ganda, motor jeung sapu, nu ngecas na timer beberesih base, bareng jeung adaptor kakuatan sarta jenis «sikat» kalawan Sajaba ti éta pikeun cai atawa cairan beberesih anu bakal nulungan urang ngajaga bak cai bersih. Dina bagian ieu Dreame H11 méré urang rarasaan alus, instalasi gancang sarta kami geus teu merlukeun parentah pikeun indit. Ieu kudu dicatet yén Dreame ngawengku cairan beberesih husus nu urang baris geura-giru bisa dibeuli misah, sanajan urang teu acan kapanggih titik diobral.

Kitu cenah, Anjeun bisa jadi wondering naha urang nyarita dina jamak tina "Setoran", Ieu kusabab Dreame H11 gaduh dua tank anu béda, salah sahiji cai kotor 500ml anu aya di bagian handap sapu, sareng salah sahiji cai bersih 900ml nu tanggung jawab nyadiakeun pel jeung cairan beberesih. Tangki cai kotor ieu tempatna ogé tanggung jawab pikeun nyarang kokotor anu urang sedot.

Panel indicative fungsi di luhur bakal némbongkeun urang dua modus beberesih: Standar jeung Turbo. Dina cara anu sami, éta bakal nginpokeun ka urang ngeunaan persentase batré anu sésana sareng naha mode beberesih diri dijalankeun dina waktos éta, dimana éta kedah aya di stasiun ngecas. Ieu kumaha dina cecekelan urang manggihan dua tombol on hareup pikeun cecekelan kakuatan beberesih béda, sarta hiji di bagean luhur cecekelan anu jawab ngaktipkeun mode timer beberesih.

ciri teknis na pangalaman pamaké

Anu mimiti, urang bakal ngobrol ngeunaan otonomi. Dreame H11 gaduh batré 2.500 mAh anu bakal masihan urang otonomi dugi ka 30 menit dina modeu standar, ieu bakal noticeably ngurangan lamun urang buka naon Dreame tempo mode turbo. Pikeun bagian na, vacuum cleaner ngabogaan a 10.000 kakuatan nyeuseup pascal, rada handap tina naon anu ditawarkeun dina alat-alat anu sanés sapertos pembersih vakum handheld anu pang populerna, dimana éta tiasa ngahontal dugi ka 22.000, nyaéta sikat Rotary na nepi ka 560 révolusi per menit Éta bakal ngabantosan nangkep kokotor anu paling encrusted sareng ieu ngamungkinkeun alat tiasa damel sareng kakuatan nyeuseup anu langkung handap.

Pikeun bagian na, noise bakal ngahontal 76dB nu ogé ragrag tebih pondok tina hasil pangalusna nu brand geus bisa nawiskeun dina alat sejen. Salaku kaunggulan, urang boga kamungkinan meuli eta di Amazon, kalayan sagala jaminan yén ieu diperlukeun.

Salah sahiji masalah utama anu kami mendakan, saluareun beuratna, nyaéta ketebalan sikat, anu bakal nyegah urang tina kaayaan perabotan anu tangtu, dina cara anu sami sareng tumut kana tujuan Dreame H11, éta bakal metot ogé kaasup lampu LED dina sikat. Pikeun bagian anjeunna, sareng sakumaha anu dipiharep, Balukar tina parket ngancurkeun, kaleuwihan cai bakal ngantunkeun tanda anu jelas, tapi ieu mangrupikeun produk anu dirarancang khusus pikeun lantai porselin, stoneware komo vinyl, dimana hasilna geus leuwih hadé.

Pendapat editor

Dreame H11 Ieu mangrupa produk inovatif anu susunan tungtunan pikeun dituturkeun dina sektor salaku rujukan, sanajan boga titik kirang kasohor kayaning beurat jeung kasusah aksés dina jati, éta boga kakuatan nyeuseup alus, bahan alus teuing tina konstruksi jeung finish jeung eta bakal nyieun hal leuwih gampang pikeun urang salami urang teu boga parket atawa floors kai. harga na sabudeureun éta 320 euro dina titik biasa diobral kayaning Amazon.

H11 baseuh jeung garing
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
399 a 320
  • 80%

  • H11 baseuh jeung garing
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: Désémber 28 2021
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • hasil
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan réngsé sareng jaminan desain
  • Kakuatan anu saé sareng bérés porselin anu saé
  • Gampang ngaléngkah

Kontra

  • aksés goréng dina jati low
  • Hasil goréng dina parquet
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.