Segar Duel Pemberontak Duo, desain sareng kagunaan kalayan ngecas nirkabel

La ngecas nirkabel Éta parantos janten pungsionalitas anu cukup umum, seueurna seueurna alat anu fokus kana lingkungan mobile, kalebet headphone sareng spéker, parantos gaduh kasaluyuan sareng standar pangisian nirkabel Qi, janten, charger ieu janten kabutuhan unggal waktos. Langkung ageung sareng langkung biasana.

Kami nguji Fresh'n Rebel Base Duo, basa pengisian serbaguna kalayan desain anu pikaresepeun anu bakal kaget anjeun ku kamampuanna. Pendakan sareng kami basa pangisian nirkabel anyar ieu dimana anjeun bakal cocog sababaraha alat supados anjeun henteu kantos béak batré.

Bahan sareng desain

Anu mimiti kaget kami saatos nyandak kaluar tina kotak éta ngagaduhan bagian luhur padded anu lengkep ditutupan ku lawon nilon. Urang bakal tiasa milih antara lima warna anu biasa dina mérek: Biru, pink, bodas, héjo, hideung, biru sareng beureum, masing-masing ngagaduhan nami komérsial anu langkung pikaresepeun. Diménsi dasar 175 x 87 x 11mm sareng bakal nganggo kabel USB-C ogé adaptor listrik anu bakal ngagaduhan warna anu sami sareng produk anu dipilih, sakali deui detil anu menarik tina Fresh'n Rebel dina hal ieu.

Dasarna aya handapeun plastik sareng séri bantalan non-slip anu bakal ngamungkinkeun urang ngahindaran gerakan ragrag atanapi anu teu pikaresepeun. Dasarna cukup ageung pikeun nempatkeun dua alat sélular ukuran normal, sareng seueur, contona, ngeusi batre iPhone kami dina waktos anu sami nalika urang ngeusi batre headphone. Carger anu disertakeun, samentawis éta, ngagaduhan ukuran standar sareng port USB-A tradisional anu bakal urang carioskeun engké. Pondokna, Fresh'n Rebel parantos sakali deui bet dina desain sareng bahan merek bumi.

Ciri téknis

Mimiti, kami nyorot kanyataan yén lamun anjeun mésér Dobel Dobel Segar, éta kalebet, salian kabel USB-C anu panjangna 1,5 méter, anjeun ogé bakal ngagaduhan adaptor kakuatan 30W lengkep Certified. Carger ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun pinuh ku kamampuan pangisian nirkabel tina basa sareng henteu kaleungitan listrik nalika urang gaduh dua alat sakaligus dina prosés ngecas. Kami gaduh sertifikasi di dalamnya Qi standar V.1.2.4 sareng lima coil ngecas dina total, kéngingkeun listrik liwat port USB-C na.

Éta ngagaduhan jarak sensing beban kirang ti 10mm, sajaba ti 2 indikator LED tina status muatan pikeun tiap beulahan. Henteu anéh, dasarna nyalira nampilkeun panyalindungan obyék asing (deteksi), panyalindungan arus teuing sareng overload, ogé anu paling penting, perlindungan ngalawan overheating, hal anu penting pisan dina jenis basa kapasitas ageung ieu, kumargi panas mangaruhan batréna négatip pisan sareng tiasa nyababkeun umur panjangna sareng bahkan ngeureunkeun muatan pikeun kaamanan. Tina sudut pandang téknis, sigana urang henteu kakurangan praktis dina Base Duo ieu ku Fresh'n Rebel.

Pangalaman sareng opini Editor

Sugan hal anu paling narik ngeunaan ieu Daptar Pemberontak Anyar Duo éta justru kanyataan yén cÉta ngagaduhan carjer 30W kalebet lengkep "gratis", sareng upami urang tingali di 69,99 euro hargana, éta bakal sesah milari produk anu sami dina pasaran kalayan babandingan ciri anu sami. Kuring ngamimitian ku nyorot yén lampu LED rada bobo sareng arahkeun lempeng ka handap pikeun nyingkahan gangguan pangguna, ngajantenkeun pendamping anu saé dina méja sisi ranjang anjeun.

Nyatana, urang biasa pisan kana hal-hal sanés anu nalika kuring mendakan charger dina kotak kuring kaget pisan. Sapertos sesa produk Rebel Segar, éta ngagaduhan sertifikasi anu cocog, Kanyataanna nyaéta ngagunakeun asesoris anu saé pikeun alat-alat urang penting nalika mastikeun kinerja sareng daya tahanana, sareng Base Duo ieu jelas-jelas aya persetujuan urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.