Durcal, jam tangan locator sareng GPS pikeun murangkalih dewasa

Telekomunikasi sareng kemungkinan anu ditawarkeun ka urang pikeun milarian dewasa sareng murangkalih ayeuna langkung mirah sareng tiasa diaksés. Pilihan panungtungan nu geus datang ka tabel analisis nyaeta ti sungut anyar disebut ducal sareng urang badé nganalisis éta pikeun ningali naha éta leres-leres nawiskeun kamampuan inovatif dina sektor ieu.

Kami nganalisis ciri sareng pungsionalitasna pikeun tiasa terang dimana budak leutik anjeun unggal waktos sareng, tangtosna, ogé sesepuh anjeun.

Bahan sareng desain

Hiji arloji basajan tur éféktif. Éta gaduh panel leutik tapi cukup katingali, di jerona kami gaduh inpormasi dasar sapertos batré, léngkah anu dilaksanakeun, tanggal sareng sinyalna mobile. Saeutik kustomisasi dina aspék ieu.

Gelangna hampang pisan, terpadu dina awak silikon, Dua pin ngecas sareng sensor oksigén getih sareng pulsa tetep aya dina bagian handapna. Dua ieu mangrupikeun hiji-hijina sénsor anu gaduh alat dina tingkat kamampuan, salian ti sesa ciri téknis anu bakal urang bahas di handap.

Fitur sareng pungsionalitasna

Dina tingkat desain sareng manufaktur, jam tangan milarian kesederhanaan, minimalism jeung lalawanan, tanpa pretense nanaon. layar teu noél, pikeun nganapigasi ngaliwatan pilihan urang bakal mencet tombol sentral, kalawan haté beureum salaku indikator. Ngaliwatan éta urang tiasa ningali denyut jantung, oksigén getih, pesen sareng tungtungna mareuman jam.

arloji ngabogaan mikropon a, spiker jeung sinyalna mobile, sakumaha geus kami ngomong, eta boga kartu nanoSIM anjeun sorangan kaasup. Pikeun nempatkeun éta urang kedah nyabut dua screws leutik sareng obeng kalebet. Pikeun bagian na, éta ogé ngagaduhan peringatan ragrag pinter, jam tangan bakal otomatis ngadeteksi sareng ngirim waspada kana aplikasi Durcal.

Ayeuna waktuna pikeun ngobrol ngeunaan aplikasi. Éta mangrupikeun hal anu munggaran urang kedah unduh, lengkep Gratis pikeun Android sareng ios sarta eta ngamungkinkeun urang pikeun maluruh jam, ngatur sababaraha parameter, nyingkronkeun eta sarta, tangtosna, narima panggeuing disebut tadi.

proses singkronisasi éta basajan:

  1. Urang ngundeur aplikasi tur nyieun hiji akun kalawan telepon urang
  2. Urang hurungkeun arloji saatos ngalebetkeun nanoSIM
  3. Urang nyeken barkod nganggo IMEI
  4. Jam sareng aplikasi bakal nyingkronkeun sacara otomatis

Kabeneran aya sistem sinkronisasi saderhana pisan sareng anu ngaapresiasi. Nanging, urang henteu kedah hilap yén pikeun ieu urang kedah ngenalkeun kartu anu kalebet, sareng tangtosna ngontrak rencana Movistar Prosegur Alarmas:

  • Pangmayaran bulanan kalayan tetep dua belas bulan € 19 / bulan
  • Mayar taunan € 190

Urang kedah tumut kana akun yén upami urang ngabatalkeun jasa sateuacan sataun, urang kedah mayar sésa pangmayaran bulanan dugi ka dua belas bulan. Leres pisan, Sadaya rencana ieu kalebet jam lengkep gratis.

Pendapat editor

Pondokna, sistem pembayaran langganan ieu bakal ngidinan urang pikeun "dikawasa" barudak urang, dewasa sarta tanggungan. Ku mencét 3 detik dina hiji-hijina tombol anu aya, Kami parantos tiasa pariksa kumaha dina sababaraha detik spesialis Movistar Prosegur Alarms tiasa ngahubungi pikeun mastikeun status pangguna sareng campur upami diperyogikeun, salian ti:

  • Nampi panggeuing dina aplikasi Durcal ngeunaan sagala jinis ragrag
  • Nganalisis tanda-tanda vital pangguna jam tangan
  • Ukur léngkah-léngkah sareng kontrol rute anu dilakukeun ku GPS
  • Bewara datangna jeung miang ka tempat biasa
  • Lokasi langsung ku GPS
  • Otonomi sakitar 15 dinten

Ieu undoubtedly alternatif pikeun bisa meunangkeun karapihan pikiran, dina biaya, tangtu, tapi méré kahayang eta janji dina watesan kinerja jeung kamampuhan, tanpa pretension saluareun naon disadiakeun dina katalog. Anjeun tiasa ngagaleuh langsung ngalangkungan halaman wéb atanapi ku nelepon 900 900 916 jeung kontrak rencana nu satisfies paling anjeun, anjeun bakal nampa eta dina 48 jam kaserang.

ducal
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
190
  • 80%

  • ducal
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: March 27 2022
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • layar
    Penerbit: 70%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Basisir
    Penerbit: 60%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • singkronisasi gampang
  • akurasi GPS
  • Ngawaskeun

Kontra

  • Taya kustomisasi
  • pamayaran langganan
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)