eFootball PES 2020 FC Barcelona Edition parantos ngagaduhan tanggal peluncuran

eFootball PES 2020 FC Barcelona Edition

Peluncuran PES 2020 di Spanyol moal datang nyalira. Kusabab perusahaan ogé ngumumkeun peluncuran édisi khusus gim anu diarepkeun. Éta ngeunaan eFootball PES 2020 FC Barcelona Edition. Éta dileupaskeun dina dinten anu sami sareng pertandingan aslina, 10 Séptémber. Versi ieu bakal dileupaskeun pikeun PlayStation 4.

El eFootball PES 2020 FC Barcelona Edition Éta ogé parantos ngagaduhan panutup, anu dipilih ku pengikut klub Catalan, ngalangkungan halaman klub. Janten pamaén anu dipilih ku peminat anu muncul dina sampul édisi khusus ieu.

Aranjeunna Lionel Messi, Luis Suárez, Gerard Piqué, Jordi Alba sareng Sergio Busquets dipilih pikeun némbongan dina sampul tina eFootball PES 2020 Edisi FC Barcelona, ​​wéb-beurat di ruang ganti Blaugrana. Édisi ieu, janten édisi khusus, ogé disertakeun sareng parobihan atanapi berita anu tangtu pikeun pangguna anu badé mésér na.

Aranjeunna parantos diungkabkeun, tambahan anu parantos dikonfirmasi sumping dina édisi ieu gim nyaéta kieu:

  • Ronaldinho 2019- 10 cocog sareng pinjaman
  • Lionel Messi - 10 pertandingan nganggo pinjaman
  • Agén Premium (3 pamaén) x 10 minggu
  • Tilu kontrak Kontrak Pamuter x 10 minggu

Pamakéna resep mésér eFootball PES 2020 FC Barcelona Edition Aranjeunna tiasa ngalakukeun éta di tilu toko Barcelona di Barcelona. Ieu nyaéta Barca Store Camp Nou (C. d'Arístides Maillol, s / n. Barcelona), Barca Store Paseo de Gracia (Passeig de Gràcia, 15, Barcelona) sareng Barça Store Canaletas (La Rambla, 124, Barcelona). Janten di salah sahiji diantara aranjeunna bakal tiasa ti 10 Séptémber.

Salaku tambahan, sami 10 Séptémber, mimitian jam 13:00 siang di toko Camp Nou presentasi bakal dilaksanakeun sareng nyarioskeun eFootball PES 2020 FC Barcelona Edition. Sadayana pihak anu minat teras tiasa angkat ka dinya tanpa aya masalah, sakumaha anu parantos ditangtoskeun ti kadua pihak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)