Kami raffle hiji Elemen Terra 7 tablet QCI

Warta anu saé pikeun sadayana anu maca halaman wéb ieu, ti saprak ayeuna kami masihan anjeun kontes anu pikaresepeun pikeun anjeun tiasa meunang tablet Elemen Terra 7 QCI gratis gratis Hatur nuhun kana kolaborasi sareng halaman wéb Express51, Tawaran PcComponentes Express anu lami anu teras-terasan nawiskeun angkutan gratis, kiriman dina 24-72 jam sareng 51 dinten pangiriman. Elemen Terra 7 QCI mangrupikeun alat 7 inci kalayan 1GB RAM, 8GB ROM, sareng Android 6.0. Upami anjeun hoyong terang kumaha kéngingkeun penghargaan ieu, maka teraskeun maca tulisanana.

Unsur Terra 7 Fitur tablet QCI

Mimiti, urang bakal ningali ciri téknis alat.

layar

  • Layar multi-touch 7 inci kalayan 5 poin sareng résolusi dina 1024 x 600 piksel

CPU / Panyimpenan

  • Quad Core CPU @ 1.3GHz
  • Memori 1 GB RAM
  • ROM 8GB

kamera

  • 0.3 kaméra hareup MP
  • Kaméra pungkur 2MP

Palabuhan / sambungan

  • Wifi 802.11b / g / n
  • Bluetooth 2.1
  • Slot ékspansi Micro SD

Fitur séjén

  • Batréna 2.200 mah
  • Sistem Operasi Android 6.0
  • Catu daya: Asupan AC 100 - 240V 50-60HZ sareng kaluaran DC: 5V 2A.

Ukuran sareng beurat

  • Ukuran: 192 x 116 x 10.9 mm
  • Beurat 296 gram

Eusi kotak

  • Terra 7 QCI Tablet
  • Carger USB mikro
  • Manual pangguna dina basa Spanyol

Milu raffle

Pikeun bersaing sareng meunang tablet ieu anjeun kedah nuturkeun léngkah anu dituduhkeun dina Gleam ieu.

Elemen Terra 7 QCI tablet masihan

Unsur Terra 7 Galeri Poto QCI

Dina poto ieu anjeun tiasa ningali sadaya detil tina tablet ieu.

Wilujeng ka sadayana!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javier Beltran Carceller cenahna

    Hadé pisan anu saé hatur nuhun pisan