Elite 3, pilihan paling murah Jabra, ngajaga kualitas [Review]

Panangan sareng peluncuran Jabra Elite 7 Pro  anu kami analisa di dieu di Actualidad Gadget nembe, alternatif anu paling murah dina katalog Jabra dugi ka ayeuna parantos sumping, urang nyarioskeun kumaha éta henteu tiasa sanés ngeunaan Elite 3, versi anu langkung "ditahan" anu masih produk Jabra sareng sadayana hukum.

Kami mawa anjeun analisa jero ngeunaan Jabra Elite 3, modél anu gaduh otonomi hébat sareng tahan cai kalayan sora anu pangsaéna. Parios aranjeunna sareng kami pikeun milari naon headset Jabra anu paling murah anu ditawarkeun dugi ka ayeuna.

Bahan sareng desain

Tina segi penampilan, sapertos sabagéan ageung headset Jabra, garis desain perusahaan dijaga, produk nu kanyamanan sarta sora jelas lumaku luhureun sakabeh sejenna. Ku cara kieu, Jabra terus ngajaga bentuk anu unik anu sanaos sigana henteu paling geulis di pasar, aranjeunna gaduh alesan pikeun janten, anu parantos langkung seueur tibatan anu tiasa disebatkeun ku kalolobaan pabrik.

  • Ukuran Headphone: 20,1 × 27,2 × 20,8mm
  • Ukuran Kasus: 64,15 × 28,47 × 34,6mm

Kasus, pikeun bagian na, nahan desain sareng diménsi merek, gaya "kotak pil" anu umum di Jabra sareng anu, sapertos headphone, ngan ukur museurkeun kana kapraktisan sareng daya tahan. Dina kasempetan ieu, dimana aranjeunna hoyong "innovate" Jabra ieu persis dina rentang kelir, dimana salian ti hideung klasik sarta emas lampu, urang bakal bisa ngakses versi dina biru navy sarta séjén dina rada lampu wungu. .mata-catching. ANDModel anu dianalisis dina kasus urang hideung, anu kalebet dina bungkusan: Genep bantal ceuli silikon (kaasup anu geus napel dina earbuds), wadah ngecas, kabel USB-C, jeung earbuds.

Ciri téknis

Kami gaduh headphone anu gaduh kalayan supir (speaker) 6 milimeter, ieu nyadiakeun aranjeunna dumasar kana detil teknis 20 Hz nepi ka 20 rubakpita kHz pikeun playback musik sarta ti 100 Hz nepi ka 8 kHz lamun urang ngobrol ngeunaan paguneman telepon. Luyu sareng anu kasebat, éta ngagaduhan opat mikrofon MEMS anu ngabantosan urang ngajaga paguneman anu jelas, hal anu umum ogé di Jabra. Rubakpita mikropon antara 100 Hz sareng 8 kHz, sakumaha anu urang tingali dina detil ngeunaan rubakpita telepon.

  • Beurat kasus ngecas: 33,4 gram
  • Beurat headphone: 4,6 gram
  • Qualcomm aptX pikeun audio HD
  • Dimana kuring tiasa ngagaleuh Jabra Elite 3 kalayan harga anu pangsaéna? Di Tautan ieu.

Dina tingkat konektipitas, headphone ieu gaduh Bluetooth 5.2 nu propil paling klasik A2DP v1.3, AVRCP v1.6, HFP v1.7, HSP v1.2 diterapkeun, kalawan rentang pamakéan biasa 10 méter sarta kamungkinan. tina ngapalkeun nepi ka genep alat. Jelas, salaku hasil tina pamakean Bluetooth 5.2, aranjeunna gaduh sistem ignition otomatis nalika urang nyandak kaluar tina kotak. sarta shutdown otomatis ogé basa aranjeunna keur aya 15 menit tanpa sambungan atawa 30 menit tanpa aktivitas.

Jabra Sora + kudu boga

Aplikasi Jabra mangrupikeun tambihan parangkat lunak anu bakal ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun panyesuaian anu diperyogikeun, saluareun tombol mékanis anu aya dina headphone anu nyarios sareng urang tiasa ngaropea di will dina aplikasi anu nyarios, kami gaduh kamampuan penyamaan ogé apdet parangkat lunak anu ngajantenkeun parangkat lunak anjeun nilai anu relevan sareng tiasa mutuskeun mésérana. Aplikasi ieu, anu cocog sareng alat Android sareng ios, ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun sababaraha konfigurasi anu patut dicobian ku seueur alesan.

Ku cara kieu, kami nyarankeun yén anjeun ngaliwat salah sahiji pidéo anu kami parantos nganalisa alat Jabra dina waktos anu sanés supados anjeun tiasa ningali kinerja Sound +, aplikasi Jabra ieu anu gratis pikeun diunduh.

Résistansi sareng kanyamanan

Dina hal ieu kami gaduh résistansi kana cai sareng cipratan kalayan sertifikasi IP55, ieu ngajamin kami sahenteuna yén kami bakal tiasa dianggo dina hujan ogé nalika urang latihan, Dina hal ieu, Jabra ngajaga standar kualitas henteu paduli naha, sakumaha anu kami nyarios, Kami nyanghareupan produk anu paling murah dugi ka ayeuna dina katalog perusahaan.

Dina cara anu sami, dina tingkat ningkatkeun kualitas sambungan sareng kanyamanan pamakean, Jabra Elite 3 ieu ngagaduhan tilu kombinasi parangkat lunak pihak katilu anu pikaresepeun anu tiasa ngagampangkeun kahirupan urang:

  • Google Fast Pair, pikeun papasangan sareng operasi terpadu sapinuhna dina alat Android sareng Chromebook anu cocog.
  • Spotify Tap, pikeun ningkatkeun sareng ngaluyukeun konfigurasi tombol nalika kami nganggo platform playback Spotify.
  • Alexa terpadu pikeun ogé berinteraksi sareng asisten virtual Amazon.

Otonomi jeung pamadegan sanggeus pamakéan

Jabra parantos nyayogikeun kami data anu tiasa dipercaya ngeunaan mAh batréna, hal anu umum dina merek éta Aranjeunna ngaramalkeun 7 jam otonomi kalayan biaya sareng dugi ka 28 jam upami urang kalebet biaya anu dilakukeun sareng kasus éta. Firma éta ogé ngajanjikeun yén kalayan ngan sapuluh menit ngecas urang bakal nampi kirang langkung sajam pamakean. Data ieu dihasilkeun ampir sakabéhna dina tés urang, utamana tempo yén maranéhna kurang aktip noise cancellation (ANC) jeung salami urang teu make mode HearThrough geus sadia di ampir kabéh alat Jabra rentang béda.

 

Kualitas sora lumayan saé upami anjeun nganggap harga, standar kualitas anu dijaga dina Jabra salami waktos, sareng éta Elite 3 ieu tiasa didapet kirang ti 80 euro dina titik jual biasa, Ngajadikeun éta pilihan anu saé pikeun anu milari mésér produk Jabra pertama kalina atanapi gaduh gaganti pikeun acara "istimewa". Teu diragukeun, sakumaha ampir biasana, Jabra parantos ngadamel produk anu teu bersahaja anu nawiskeun naon waé anu ditawarkeunana.

Élit 3
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
79,99
  • 80%

  • Élit 3
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: Désémber 11 2021
  • rarancang
    Penerbit: 60%
  • Kualitas
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Kualitas sora sareng kakuatan anu saé pisan
  • Kajelasan dina telepon
  • Harga sedeng di Jabra

Kontra

  • Desain tiasa decisive
  • Taya bantalan nyaman
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.