ESG 2 Laser, urang nganalisis headphone Energi Sistem «midangkeun»

Sistem Énergi terus damel sakumaha keras pikeun nawiskeun kami produk anu didemokratis, produk kalayan seueur kamampuan sareng fungsionalitas kalayan harga anu leres-leres dikandung. Waktos Ieu kami di dieu ku headset "game", sareng énergi Sistem parantos sababaraha waktos mutuskeun bet dina pasaran pamaén, pikeun anu resep ka e-Sports, ceruk pasar anyar anu perusahaan Spanyol parantos mutuskeun pikeun asup pinuh. kalayan produk anu keuna pisan. Headphone justru mangrupikeun alat anu leres-leres penting nalika maén game, supados urang tiasa nguping, contona, dimana musuhna datang, atanapi ngaraosan lagu lagu anu beuki pikaresepeun anu ditawarkeun ku gim video. Jalan anu mana waé, Kami hoyong nunjukkeun ESG 2 Laser, Energi Sistem «midangkeun» headphone ku harga knockdown, naha urang tiasa nyobian?

Desain sareng bahan: Gaya anu dicirian pisan

Hal kahiji anu bakal narik perhatian anjeun ngeunaan headphone ieu nyaéta desainna, éta ngagaduhan logo Energy Sistem anu nyinaran di tengah unggal headphone anu aya di tukangeun grill logam. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta tina logam sareng plastik. Fitur skéma warna anu bakal jogét antara hideung sareng beureum anu masihan sentuhan anu rada agrésif.

Bagian luhurna gaduh gelang gelang anu dobel, bari urang ngagaduhan sistem padded anu dilindungi sirah ku kulit imitasi elastis anu ngajantenkeun aranjeunna tetep ketat. Earphone kénca nyaéta dimana kami gaduh kontrol polumeu sareng mikropon, earphone anu sami dimana sambunganna kaluar, tina dua jinis dina hal ieu, USB sareng Jack 3,5mm, gumantung kana alat anu urang hoyong anggo bakal nyandak. kauntungan tina sambungan atanapi anu sanés. Headphone na bungkusna saé, khas énergi Sistem, sareng éta ogé ngagaduhan séri stiker sopan santun, hal anu biasa di pasar ieu.

Kanyamanan sareng ukuran

Kami moal nyarios yén headphone na hampang, tapi ogé teu cukup beuratna pikeun ngaganggu. Kami mendakan headphone anu beuratna 333 gram, tapi sistem pengikat bagian luhur sigana langkung suksés pikeun nyingkahan masalah di daérah ieu, kusabab aya rohangan antara cincin sareng dukungan elastis, éta masihan kesan yén teu aya anu "nyangkut" dina bagian anu langkung luhur. Elastis ieu rada lega sareng empuk, Hasilna nyaéta sanaos aranjeunna masihan panas, éta henteu ngaganggu dina panggunaan anu berkepanjangan.

Headphone angkat ceuli urang lengkep, ieu ngabantosan pisan pikeun ngasingkeun urang ti luar atanapi nawiskeun pembatalan noise pasip anu saé, hal anu ngaapresiasi nalika ngajaga konsentrasi. Kabelna panjangna ngan langkung ti 1,5 méter (sanaos tandana nunjukkeun 2,2 dina spésifikasi), janten urang tiasa sacara gampil nyambungkeun aranjeunna kana konsol gim, hatur nuhun kana kabel Jack urang tiasa nyambungkeun aranjeunna langsung ka monitor atanapi contona ka DualShock 4 of PlayStation 4, urang gaduh seueur kamungkinan. Dina panggunaan anu berkepanjangan, sapertos anu sering dianggo ku sababaraha headphone sapertos kieu, éta bakal ngahasilkeun sababaraha panas.

Ciri téknis

Kami gaduh headphone anu dina tingkat audio ngagaduhan réspon di frékuénsi antara 20 Hz sareng 20 kHz rada sederhana. DKami ngagaduhan dua supir, hiji per banting sareng aranjeunna ngagaduhan ukuran 40 milimeter kalayan magnet neodymium. Kakuatan maksimum anu ditawarkeun ku headphone ieu, kalayan merhatoskeun ciri-ciri ieu, nyaéta 50mW, langkung ti cukup hatur nuhun kana desain sirkumaural na anu katutup sareng isolasi anu tiasa nawiskeun kami. Dina tingkat impudence kami gaduh 32 Ohm ku ayunan atanapi rugi sakitar 1%, urang gaduh headphone anu pasti ngagaduhan langkung ti cekap fitur, utamina nalika anjeun ngémutan hargana.

Sedengkeun pikeun mikropon, mérek na disebatna "Boom mic", Éta ngagaduhan sistem anu tetep, éta henteu tiasa diékskripsikeun janten urang kedah ati-ati, sabab upami ngalanggarna urang bakal béak. Nanging, éta ngagaduhan palapis palastik anu saé sareng pangaluyuan na dilakukeun ku panangan anu fleksibel. Éta ngagaduhan sensitipitas -38 dB ± 3 dB (@ 1 kHz) sareng kisaran frékuénsi 50 Hz ~ 10 kHz. Dina tés urang, éta parantos nunjukkeun cukup pikeun kaulinan urang, henteu perlu urang nyarios teuing atanapi teuing lemes, tapi penting pisan pikeun urang pikeun ngarahkeun ka arah sungut.

Kasaluyuan sareng pangalaman pangguna

Headphone ieu dirancang pikeun ampir sadaya platform anu tiasa urang pikirkeun: Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PC sareng tangtosna cocog sareng smartphone mana waé. Kuring parantos nganggona dina sababaraha dinten anu panjang maénkeun utamina FPS sapertos Call of Duty: Modern Warfare. Dina pagelaranana aranjeunna parantos nunjukkeun performa umum anu saé dina tingkat kakuatan sareng isolasi. Kanyamanan henteu goréng ogé, titik négatip utama headphone dina harga anu sedeng biasana persis nyeri anu aranjeunna mimiti nyababkeun dina bagian luhur sirah.

Sistem anjeun nyaluyukeun diri headband ngajantenkeun aranjeunna pikaresepeun dina hal ieu. Sakumaha ngartos pikeun harga, urang gaduh sora stereo standar, Nanging, éta langkung ti cukup pikeun anu hoyong nanem modal dina kisaran harga ieu. Mikropon na henteu nawiskeun sora kaléng, Ngahémat seueur jati, hal anu sami kajadian sareng headphone anu nawiskeun dorongan anu saé pikeun bass sareng mids anu langkung rata, tapi urang kedah émut yén mids henteu khusus ditandaan dina gim video.

Pendapat editor

Naros

  • Desain anu raoseun kusabab headband anu nyaluyukeun diri
  • Aranjeunna gaduh kakuatan sora anu luhur kalayan bass anu saé
  • Harga knockdown

Kontra

  • Mikropon na built-in sareng tiasa pegat
  • Bantal kuping tiasa lemes teuing
  • Abdi sono tombol kontrol
 

Urang kedah mimitian ti dasar yén urang nyanghareupan headphone anu hargana ngan ukur 19,99 euro, sareng dina harga éta aranjeunna nawiskeun kami bungkusan anu saé, sora anu kuat sareng kasaluyuan anu ampir mutlak. Aranjeunna pastina ngagaduhan desain agrésip khas produk tina gaya ieu sareng tiasa janten kado anu saé pikeun anu alit di bumi pikeun "léngkah munggaran" na di Fortnite sareng gim populér anu urang mendakan ayeuna. Sistem Énergi leres-leres terang kumaha cara nempatkeun dirina dina pasar anu cukup jenuh maturan nilai artos anu hadé. Pangalaman kuring, ngémutan harga anu jelas, parantos saé.

ESG 2 Laser, kami marios headphone na
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
19,99
  • 80%

  • ESG 2 Laser, kami marios headphone na
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 85%
  • Potencia
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Dukung cenahna

    Kuring gaduh éta dina PC, kuring henteu tiasa ngajantenkeun mikropon, sareng kuring ningali yén kuring henteu ngan ukur gaduh masalah ieu, kuring mésér adaptor kaluaran mikropon sareng headphone dobel, sareng kuring masih ngan ukur gaduh headphone, dasarna, henteu 't mésér éta, pikeun nyingkahan Sakit Kepala. Abdi masih teu tiasa ngalereskeunana, janten kuring henteu nyarankeun éta.

  2.   lelalito cenahna

    Kuring ogé nyangka yén aranjeunna henteu jalan. Sora mic na handap pisan.