Eufy RoboVac G20 Hybrid beberesih wijaksana sareng efektif [Tinjauan]

Eufy terus bet dina disambungkeun, calakan sarta, luhureun sakabeh, mantuan home. Dina hal ieu, urang kedah nyarioskeun ngeunaan robot-robot alit sareng buleud anu ngabéntangan seueur pidéo dina TikTok, biasana kusabab henteu resep khusus anu aranjeunna dirawat ku anggota rumah tangga sanés, sapertos ucing.

Dina kasempetan ieu kami nganalisis jero Eufy RoboVac G20 Hybrid anyar, alternatif dina pertengahan rentang kalawan nyeuseup hébat sarta konfigurasi gampang. Panggihan sareng kami pilihan terakhir tina katalog beberesih anu dihubungkeun anu ditawarkeun Eufy ka kami sareng upami leres-leres kedah dipertimbangkeun pesaingna.

Bahan sareng desain

Dina hal ieu Eufy teu bet, teu inovasi, teu wani... Jujur, hese ningali robot vacuum cleaner nu narik perhatian anjeun, dasarna aranjeunna sadayana sami sareng abdi ngartos yen eta. alatan kanyataan yén desain na geus jadi fungsional nu ngarobah ngan hiji milimeter bakal mawa leuwih masalah ti solusi. Éta alatan éta kami moal bakal tumut kana akun nu robot vacuum cleaner ieu Sigana mah tilu juta séjén sadia dina pasaran sarta kami bade difokuskeun tata perenah hardware sarta kualitas bahan na.

  • Eusi kotak:
    • Robot ngabersihkeun vakum
    • Adaptor kakuatan
    • saringan tambahan
    • Tangki cai
    • pel bisa dikumbah
    • flanges
    • sikat bonus
    • padoman

Alatna diaméterna 32 séntiméter sareng anu paling héran nyaéta kandelna ukur 7,2 séntiméter, sareng éta yén Eufy parantos ngingetkeun yén urang nyanghareupan alat anu rada ipis, hal anu urang mastikeun. Bagean luhurna didamel tina kaca, pikaresepeun pikeun sidik tapi gampang dibersihkeun, hal anu kuring resep tibatan "jet hideung" anu biasana dipasang ku merek sanés sareng anu daya tahanna henteu langkung ti sababaraha dinten. Sedengkeun pikeun beurat, urang teu boga angka pasti, sarta nyokot kana akun nu urang moal mawa eta dina saku urang, abdi teu dianggap penting pikeun nempatkeun eta dina skala, sanajan. panon ember alus Abdi tiasa ngabejaan Anjeun yen eta rada hampang.

Tata perenah unsur sareng ciri téknis

urang kudu susunan anu rada tradisional dina hal unsur dasar handap Eufy RoboVac G20 Hybrid, kalawan sapu sentral dicampur, kalawan silikon sarta nilon bristles, nu dina pamadegan mah anu paling mujarab pikeun sakabéh jenis surfaces. Dipirig dina gilirannana ku dua roda cushioned pikeun bisa nungkulan halangan sabudeureun 3 séntiméter, kalawan kabayang sajajalan ngarah alat jeung sikat sisi tunggal.

Pikeun tukang Tangki kokotor tetep, tank cai, anu bakal digantelkeun kana anu kasebat, sareng pel anu napel sareng Velcro. Urang, kumaha oge, boga switch ON / OFF, hal anu teu acan katingal dina jenis ieu produk lately sarta anu tulus ngaapresiasi, utamana lamun urang rencanana teu make eta pikeun periode nu lila, Eufy ogé nunjuk kaluar.

Tungtungna, di bagean luhur, sakumaha kami geus ngomong, urang boga basa kaca tempered, tombol tunggal pikeun konfigurasi sarta manajemén sarta konektipitas WiFi LED indikator, euweuh leuwih luar biasa.

Dina bagian téknis, urang gaduh Konéktipitas WiFi pikeun nyingkronkeun RoboVac G20 Hybrid kami sareng aplikasi Eufy, sayogi dina duanana ios jeung Android sagemblengna bebas . Urang ogé boga sensor gyro pikeun navigasi, kitu ogé runtuyan sensor fokus kana robot teu ragrag dina surfaces dina jangkungna béda. Sarua dina hal kakuatan nyeuseup, kang bakal osilasi antara 1.500 jeung 2.500 Pa nurutkeun pangabutuh urang, beungeut nu dideteksi jeung kakuatan nu urang geus ditugaskeun ngaliwatan aplikasi.

beberesih sarta fungsi

Sakali kami geus nyingkronkeun robot kalawan aplikasina Eufy Home urang bakal tiasa ngagentos antara opat mode nyeuseup sareng mode "scrubbing". Alat ieu, sanajan teu boga sistem napigasi laser, ngagunakeun sistem disebut Smart Dinamis Navigasi, nyaeta, eta ngagunakeun garis paralel tinimbang sistem acak, nu ngamungkinkeun pikeun jadi leuwih tepat jeung efisien dina beberesih.

Kami ngagaduhan sistem ngagosok ngaliwatan pel baseuh, nu, anjeun ogé nyaho, pikaresepeun pikeun floors kai sarta platform, tapi daun "tanda beueus" dina lanté keramik.

Noise maksimum anu dipancarkeun nyaéta 55dB hal anu luar biasa tempo kapasitas nyeuseup sarta ketebalan alat, tur éta salah sahiji enggon Eufy persis bet dina robot jempé nu mana unnoticed. Tungtungna, urang kedah émut yén urang bakal tiasa nyinkronkeunana Alexa iraha urang geus junun ngonpigurasikeun eta kalawan aplikasi gancang.

  • Kontrol tina aplikasi:
    • programming
    • kontrol nyeuseup
    • kontrol nyetir
    • Beberesih titik (dina bunderan)

Sedengkeun pikeun otonomi, urang badé napigasi antara 120 menit anu nawiskeun kami kalayan mode jempé tina nyeuseup minimum, handap kalawan 70 menit beberesih dina modeu baku sareng kirang langkung 35 menit upami urang nyetél kana mode nyeuseup maksimal.

Pendapat editor

Dina titik ieu urang keur Nyanghareupan robot cukup serbaguna, nu nangtung kaluar utamana keur rada jempé tur kompak, nu tebih ti pretensions séjén dugi ka ngajalankeun tugas na dina cara non-invasif. Otonomi cukup jeung kakuatan nyeuseup anu luar biasa, utamana tempo diménsi alat.

Aplikasina ngagaduhan sababaraha pungsionalitas kawates anu konsisten sareng karakteristik alat. Pasti urang papanggih Nyanghareupan alternatif dina pertengahan rentang pikeun harga anu sakali diobral di Spanyol nyaeta 300 euro, najan anjeun geus bisa acquire eta langsung ti ttoko online eufy. Sakali deui urang kedah beuratna naha éta patut mésér alat dina harga anu sami anu nawiskeun langkung seueur fitur, atanapi tohan dina firma anu diakui anu fungsionalitas sareng daya tahanna dijamin sacara praktis. Samentara éta, pangalaman beberesih, nyeuseup, otonomi sareng bising sareng Eufy RoboVac Hybrid G20 ieu saé.

RoboVac G20 Hibrid
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
299
  • 80%

  • RoboVac G20 Hibrid
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: March 15 2022
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Nyeuseup
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Kakuatan nyeuseup
  • Ipis
  • Ribut

Kontra

  • Sistem navigasi
  • meunang kotor gampang

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)