Facebook Messenger ayeuna sayogi kanggo Windows sareng macOS

Kusabab karantina dimimitian sareng kaseueuran urang kapaksa henteu tinggaleun bumi, aya seueur aplikasi anu kami anggo unggal dinten pikeun komunikasi sareng jalma anu dipikacinta, kulawarga, babaturan, batur sapagawean… Salah sahiji anu paling populér pikeun nelepon pidéo nyaéta Zoom.

Dina jam-jam terakhir, pesaing anyar parantos ngagabung sareng Zoom sareng Skype, WhatsApp sareng sésana jasa anu ngamungkinkeun kami nelepon video. Abdi nyarioskeun aplikasi olahpesen Messenger ti Facebook, anu sababaraha jam ka pengker ngaluncurkeun a aplikasi pikeun Windows sareng Mac.

Desktop Utusan

Messenger sumping kana layar ageung. Messenger desktop pikeun MacOS sareng Windows aya di dieu. bit.ly/MessengerDesktop

Dipasang ku utusan dina Kemis, 2 April 2020

Hatur nuhun kana aplikasi anyar ieu anu sayogi pikeun komputer, urang tungtungna tiasa video call linggih merenah di payuneun komputer urang sareng ku stabilitas anu diperyogikeun dina hal gambar, sabab urang henteu kedah nyepeng telepon nganggo panangan atanapi ngadukungna di sababaraha tempat tanpa tiasa pasagi jalmi urang di tengah gambar.

Numutkeun ka Facebook, kalayan aplikasi Facebook Messenger pikeun macOS sareng Windows, urang tiasa ngalakukeun telepon video grup taya sareng lengkep gratis. Henteu kedah gaduh akun Facebook pikeun tiasa nganggo aplikasi ieu, sapertos aplikasi pikeun alat sélulér.

Salian ngamungkinkeun urang nelepon video, éta ngamungkinkeun urang ngobrol sareng réréncangan sareng kulawarga sapertos ayeuna tina alat sélulér atanapi tablet. Salajengna, nyingkronkeun sadaya pesen antar alat, janten kami moal kaleungitan pesen naon, paduli alat anu kami anggo.

Aplikasi pikeun Windows sayogi pikeun diunduh ngalangkungan Windows Store, ku ngaklik dina link salajengna. Dina kasus macOS, aplikasi éta ogé sayogi di toko aplikasi Apple pikeun Mac ngalangkungan tautan ieu. Tangtosna, undeuran lengkep gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)