Facebook ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun cryptocurrency sorangan

Speaker pinter Facebook Juli 2018

Rurusuhan cryptocurrency henteu acan réngsé. 2018 henteu sacara positip pikeun pasar ieu, sanaos dina sababaraha minggu ka pengker éta tiasa ningali pamulihan anu kasohor di dinya. Salaku tambahan, urang ningali sabaraha perusahaan anu resep asup ka pasar ieu. Kitu deui Facebook. Nyatana, jaringan sosial parantos ngagarap cryptocurrency kahijina.

Perusahaan parantos ngagaduhan roadmap na kanggo peluncuran cryptocurrency na nyalira. Facebook ngagaduhan jalan kaluar pasar ieu anu seueur nyarios sareng aranjeunna ngalaksanakeunana ku koin ciptaan nyalira. Putusan anu sumping saatos kasuksésan dina Telegram ICO.

Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartoskeun anjeun yén jaringan sosial badé diatur deui kana sababaraha divisi. Salah sahiji divisi anu parantos didamel nyaéta blokchain, sareng David Marcus dina sirah. Janten kaputusan ieu ku Facebook mangrupikeun léngkah sateuacanna pikeun nyiptakeun cryptocurrency nyalira.

Numutkeun sababaraha sumber, rencana jaringan sosial dina pengertian ieu serius pisan. Janten aranjeunna hoyong bet gedé dina pasar cryptocurrency ieu. Nyatana, dicarioskeun yén perusahaan parantos diajar asup kana pasar ieu langkung ti sataun.

Janten sanés kaputusan yén Facebook parantos nyandak dina menit-menit terakhir, tapi aranjeunna parantos perencanaan lebet pasar cryptocurrency pikeun sababaraha waktos. Sanaos henteu dugi ka minggu ieu nalika data ieu diungkabkeun sacara umum.

Naon dina waktos ayeuna éta henteu dipikaterang iraha cryptocurrency ieu ti Facebook bakal dugi ka pasar. Sanaos jaringan sosial parantos dianggo dina mata uang nyalira, teu aya tanggal kadatanganana di pasar, atanapi pikeun ICO. Janten pastina urang kedah ngantosan sababaraha minggu kanggo langkung detil diungkap.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.