Tablet Amazon anyar némbongan dina FCC

amazon-seuneu-10-aluminium

Séptémber parantos caket sareng ngan ukur henteu ngan ukur pameran IFA Jérman tapi ogé seueur perusahaan ngaluncurkeun produk anu aya hubunganana sareng maca, khususna eReaders sareng tablet. Dina hubungan ieu, Amazon sok janten titik rujukan sareng taun ayeuna moal kirang. Kamari kamari nembongan di FCC bijil tina tablet milik Amazon sareng kamungkinan éta bakal ditepikeun salami dinten-dinten salajengna.

Hanjakalna kami henteu terang ukuran layar janten kami henteu tiasa nyarios naha éta mangrupikeun tablet $ 50 anyar sanaos kami terang yén Amazon parantos narik tablet Fire 8 HD kalayan naon anu tiasa jantenModél anu anyar nyaéta anu ngagantikeun tablet ieu.

Tablet anyar Amazon tiasa gaduh layar 8 inci

Upami urang nyandak sertifikasi salaku rujukan, urang terang yén tablet énggal bakal ngagaduhan wifi, bluetooth, sahenteuna hiji kaméra sareng slot pikeun kartu microsd, hal anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngalegaan panyimpenan internal anu dipibanda alat.

Pikeun alat ieu Amazon parantos nuturkeun téknik na pikeun ngagunakeun perusahaan layar anu ngaku janten réalisasi tapi anu engkéna bakal dijual dina nami Amazon. Sakitu seueur anu nyarios éta $ 50 ngarobih seuneu, alat anu ngajantenkeun Amazon salah sahiji tina tilu pabrik tablet terlaris anu aya di pasar.

Bisa ogé éta Amazon ngomean sadaya tablet na tapi yén aranjeunna parantos disebarkeun ngalangkungan sababaraha perusahaan supados henteu narik perhatian, janten sanés ngan ukur Fire 8 HD atanapi $ 50 Fire anu bakal diperbarui tapi sadayana katalog na. Bisi wae, naha éta hiji hal atanapi anu sanésna, sigana salami sababaraha minggu ka hareup Amazon bakal ngagaduhan alat énggal pikeun konsumén na. Nanging Naha aranjeunna bakal mirah atanapi naha aranjeunna hargana langkung luhur tibatan harga ayeuna?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.