Sonos Arc, nalika kaunggulan sumping dina bentuk soundbar

Sakedik langkung saminggu katukang, Sonos ngaluncurkeun perang anyar, kalebet Sonos Arc anyar, palang sora anu ngagentos Sonos Paybar. Didieu didieu urang unboxing sareng kami ngawartosan kesan munggaran ngeunaan produk, sareng ayeuna kacindekan akhir sumping.

Kami masihan anjeun pandangan anu jero dina patokan soundbar anyar, Sonos Arc. Cicing sareng kami sabab kami gaduh pidéo anu kami nunjukkeun kamampuanna, kami ogé bakal fokus kana sadaya detil, anu pangsaéna sareng pangageungna, tina pangalaman pangguna kami.

Sakumaha biasana, di luhur tulisan ieu kami nyéépkeun anjeun tautan supados anjeun tiasa ningali dina pidéo analisis anu lengkep ngeunaan Sonos Bar énggal, upami anjeun hoyong terang kumaha ngonpigurasi atanapi naon eusi kotak, dina PENTING Kami ngantepkeun anjeun sadayana. Di sisi anu sanésna, upami anjeun parantos yakin, Anjeun tiasa mésér Sonos Arc anyar dina Amazon dina harga anu pangsaéna sareng kalayan jaminan lengkep.

Desain: Prestasi anu suksés

Anjeun bakal hésé pikeun anjeun pikeun percanten kana sagala rupa anu aya di jero nalika anjeun terang ciri téknisna. Sanaos kami bakal satuju yén kami nyanghareupan produk anu ngukur henteu kirang ti 1141,7mm panjang, 87mm jangkung na jero 115,7mm. Éta panjang pisan, sareng ipis pisan. Tangtosna, urang ulah hilap yén beuratna 6,25 kg, anjeun sadar gancang pas anjeun nyobian miceun tina kotak.

Produk audio ieu anu beuratna umumna mangrupakeun warta anu saé Sonos Parangkatna henteu pati hampang sanaos konstruksi polikarbonatna, tapi seueur anu disalahkeunana nyaéta logam interior anu bermutu tinggi anu fokus kana panganteur sora pikeun cocog.

Sonos Arc tiasa dianggo pisan di handapeun TV anu sakitar 50 inci, urang gaduh kotak polikarbonat mikro-perforasi lonjong pinuh (76.000 liang dina total), sanaos di handapeunna kami gaduh dasar silikon datar Éta ngabantosan stabilitasna sareng nganteurkeun sora anu jelas. Sayogi dina dua warna: Hideung bodas, Sonos Arc ieu nambihan desain mérekna.

Kami gaduh dua indikator LED, hiji di bagian tengah kalayan Sénsor IR pikeun jarak jauh anu bakal ngabéjaan kami ngeunaan netepkeun parobihan, ogé indikator kagiatan LED pikeun mikropon di belah katuhu. Kontrol média touch tetep di tengah luhur sareng mikropon dimana LEDna nyalira.

Karakteristik téknis sareng konektipitas

Kami angkat ka bagian anu sanés anu teu diragukeun deui yén Sonos Arc ngingetkeun urang yén éta téh produk rentang premium, Hayu urang tingali naon anu urang gaduh di jero:

  • 3 3/4 ″ Tweeters
  • 8 anyaman elips
  • 11 Panguat Kelas D.

Nanging, urang ogé ngagaduhan uteuk anu bakal mindahkeun ieu sadayana:

  • QuadCore 1,4GHz CPU A53 arsitéktur
  • 1GB mémori SDRAM
  • 4GB NV neundeun

Hasilna sapertos anu diarepkeun, kasaluyuan sareng Dolby Atmos sareng Dolby True HD. Jelas kami parantos terang alesan sanés pikeun ngagaleuh anjeun:

  • AirPlay 2
  • Amazon Alexa
  • Google Asisten

Sedengkeun pikeun konektipitas Kami moal sono pisan, kami nyorot konverter audio optik kana HDMI 2.0 anu kalebet kana bungkus:

  • HDMI 2.0 kalayan ARC sareng téknologi eARC
  • Input optik (dirobah janten HDMI)
  • 45/10 konéksi RJ100 Ethernet
  • 802.11bg WiFi dual band
  • Panarima Infrabeureum
  • 4 mikropon jarak jauh

Sora: Sonos ngaluarkeun tongkat deui

Kami ngagaduhan 5.1 soundbar yén urang ogé tiasa ngonpigurasikeun salaku sistem ngurilingan, sapertos kasus urang. Kami parantos nganggo Sonos Arc handapeun TV sareng dua Sonos kanggo dukungan di tukangeun sofa. Urang kedah nekenkeun yén urang peryogi TV nganggo HDMI ARC / eARC supados tiasa meres poténsialna, sabab tanpa sambungan ieu urang bakal kaleungitan ampir sadaya pesona.

Sonos Arc ngaidentipikasi naon anu badé dikaluarkeun sareng ngolahna kalayan sampurna, Hasilna nyaéta dialog henteu leungit, urang gaduh kajelasan total dina sora, boh ngadangukeun musik boh dina pilem.

Ieu henteu sangsara nalika urang naékkeun jilidna ka tingkat luhur, sareng lagu-lagu kalayan seueur kerumitan sapertos Ratu Bohemian Rhapsody ngamungkinkeun urang pikeun gampang ngabédakeun sadaya sora, alat sareng harmoni. Ieu nalika urang gancang sadar yén kami sateuacanna soundbar kalayan kisaran dinamis pangsaéna anu kantos ngalangkungan bangku uji kami.

  • PCM stéréo
  • Dolby Digital 5.1
  • Dolby Digital +
  • Dolby Atmos

Sanaos, ngan ukur «tapi» anu urang tiasa mendakan bass, sanaos urang tiasa nyaluyukeunana dina EQ, écés henteu nyababkeun pangaruh "Wah" tina harmoni anu sanés. Aranjeunna saé, banter, sareng punch, tapi henteu dina tingkat kaunggulan anjeun bakal nganteurkeun Sonos Sub.

Nilai tambahna: Konfigurasi sareng kustomisasi

Urang nyarioskeun pangaluyuan alit anu urang ngadamel unggal dinten nalika urang terang produkna langkung jero. Wengi pilem, soré bal sareng liburan aya di dieu. Sonos Arc ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngaraosan sora Dolby Atmos tanpa nyababkeun ambek tatangga, gaduh waktos anu saé nonton tim kami meunang malah miceun pésta abad ka imah anjeun, unggal momen ngagaduhan konfigurasi na:

  • Sora Peuting: Modeu ieu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngawatesan sora sapertos ledakan sareng musik nyaring tina pilem tanpa kaleungitan sakedik kontén. Gawéna luar biasa ogé.
  • Pamutahiran de dialog: Sababaraha kali sora latar tukang atanapi musik tiasa ngaganggu dialog pilem-pilem anu tangtu, yén Sonos terang pisan sareng nyiapkeun modeu ieu anu moal kaleungitan skripna.

Salain ti éta, aplikasi S2 dsareng anu urang nyarioskeun IEUH, kalebet anu saderhana tapi efektif ékualiser anu bakal nyaluyukeun sora kana selera urang.

Asistén maya sareng jasa sanésna

A tambahan anu saé pikeun Sonos Arc justru yén urang gaduh kasaluyuan mutlak sareng tilu manajer hébat bumi pinter: Apple HomeKit (AirPlay 2), Amazon Alexa sareng Google Asisten. Kami parantos ngajelaskeun ka anjeun dina kasempetan anu sanés kumaha cara ngendalikeun bumi digital anjeun sareng Sonos, sareng pangalaman sareng Sonos Arc ieu parantos dugi ka éta tugas.

Sakali asisten maya anu dipikahoyong parantos ditambihan, bisi kami Amazon Alexa, Opat mikropon jarak jauh na ngamungkinkeun kami ngalakukeun tindakan sapopoé tanpa aya halangan, bahkan nalika Sonos Arc maénkeun eusi dina volume anu luhur:

  • Puterkeun musik dina Spotify
  • Hurungkeun sareng pareuman cahayana pinter
  • Atur eusi TV teras hurungkeun sareng pareuman

Wates ditangtukeun ku anjeun dina hal ieu. Aplikasi S2 anu urang tingali tadi (IEUH) parantos parantos ngajarkeun ka urang naon anu sanggup. Utamana kami parantos ngaraosan Spotify Connect, Apple Music sareng Sonos Radio kalayan kaunggulan anu sami sareng biasana.

Pendapat Editor sareng pangalaman pangguna

Kami sakedik deui nyarios ngeunaan Sonos Arc ieu, kudu tanpa ragu saingan pikeun ngéléhkeun jero palang sora, urang gaduh kagunaan, sora jangkauan premium, konéktipitas sareng fitur pinter. Sonos parantos nyobian deui soundbars sareng Arc na sareng aranjeunna bakal sesah nahan éta. Upami anjeun resep, anjeun tiasa ngagaleuh IEUH ti € 899, atanapi dina halaman wéb resmi Sonos.

Sonos busur
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
899
  • 100%

  • Sonos busur
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Kualitas disada
    Penerbit: 95%
  • Conectividad
    Penerbit: 95%
  • Extras
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 87%

Naros

  • Desain minimalis, kualitas luhur sareng presisi, sok katingali saé
  • Sora jangkauan premium, kaunggulan tanpa leuwih
  • Konéktipitas luhur sareng fungsi tambahan sareng aplikasi S2
  • HomeKit, kasaluyuan Alexa sareng Google Asisten

Kontra

  • Basis, janten sésa tim anu saé pisan, ngingetan urang yén moal ngaraos mésér Sonos Sub
  • Harga tiasa ngalarang pikeun jalma biasa
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.