Logitech Craft, keyboard anu pangsaéna pikeun dianggo? Urang parios deui

yen Logitech teu padamelan anu saé nyieun periferal pikeun PC urang mangrupikeun hal anu urang moal kapendak ayeuna, éta jelas. Tapi henteu nganyenyeri upami gaduh sababaraha inpormasi ngeunaan produk énggal sahingga urang tiasa timbang mana anu mésér pangsaéna anu cocog sareng kabutuhan urang.

Sakumaha anjeun parantos tingali, urang gaduh keyboard dina panangan kami Logitech Craft, keyboard dial dial anu ngagaduhan sadayana pikeun janten keyboard anu paling saé kanggo damel. Sadaya alat anu ngagampangkeun padamelan urang mangrupikeun investasi anu relevan, sareng éta henteu tiasa kirang ku Karajinan Logitech, mendakanana sareng kami.

Kami ngantepkeun anjeun di luhur vidéo kolega YouTube kami kalayan saluran TodoApple na yén sababaraha waktos ka pengker aranjeunna diuji Karajinan Logitech, tapi, ayeuna urang aya dina panangan urang pikeun nguji di dieu di Actualidad Gadget sareng kami badé nyarioskeun naon anu kaalaman ku parantos di jéntrékeun pisan. Jelas yén kami henteu nyanghareupan produk anu murah, sareng éta panginten mangrupikeun salah sahiji kibor anu paling diadaptasi kana lingkungan propésional anu bakal kami mendakan di pasar. Ayeuna dijual. 115,90 euro dina Amazon (link), harga pangsaéna anu parantos dikéngingkeun.

Desain: Minimalis, premium sareng pikaresepeun sacara visual

Tina Karajinan Logitech ieu hal anu mimiti anu nyerang urang, tanpa diragukeun, nyaéta sudut datar na di pasisian. Dina bagian luhur daérah logam dinobatkeun ku a dial buleud di daérah kénca sedengkeun katuhu luhur gaduh a LED inpormasi. Ujung luhurna gaduh saklar pikeun ngahurungkeun permanén alat atanapi pareuman sareng ku Palabuhan USB-C anu kami bakal ngeusi batre anjeun. Titik penting anu penting, anu ngagaduhan batre terpadu tibatan aki.

Kami ngagaduhan perenah standar sareng keyboard numeris di beulah katuhu, kumaha carana upami dina keyboard anu dirancang pikeun jalan. Jangkungna henteu tiasa diatur, sanaos rada condong berkat dasar luhurna. Bagian handap kibor gaduh karét anti slip anti klasik, mémang keyboard na karasa mantep sanaos na minimalis, sareng henteu ngalih tina situs nalika ngetik. Beuratna henteu luar biasa pikeun produk tina ciri ieu sareng bahanna karasa padet sareng diwangun saé, sapertos anu diarepkeun. Sakedik deui ngeunaan desain Karajinan Logitech ieu anu cukup pikaresepeun sareng minimalis, éta bakal boro-boro moal katingali saé dina desktop anu pantes sareng uyah na.

Konci: Travel, ergonomics sareng noise

Koncina gaduh tata ruang datar, bertentangan sareng naon anu biasana urang ngarepkeun tina keyboard anu didaptarkeun ka lingkungan propésional. Nanging, ieu direngsekeun ku gelombang anu jero dina unggal koncina, ieu ngajantenkeun sanaos kenopna henteu pas antara hiji sareng anu sanés, gampang pikeun urang ngaidentipikasi aranjeunna sahingga tiasa ngetik tanpa kasalahan ageung. Keraguan anu munggaran yén keyboard kalayan jenis desain ieu ngahasilkeun justru kanyamanan nalika ngetik, tapi jalma-jalma di Logitech parantos hasil pikeun méréskeunana.

Dina tingkat perjalanan, jelas yén urang sigana jauh tina keyboard mékanis, tapi nawiskeun rute anu cekap sareng tiasa dikenal pikeun tiasa dianggo nyerat sareng ngédit tanpa aya masalah. Résponna gancang sareng cekap panjang pikeun ngahindarkeun stres ramo urang upami urang nyerat téks anu panjang, hal anu ilahar dina keyboard desain datar tangtu. Éta henteu nyababkeun nyeri dina panggunaan anu panjang sareng sahenteuna éta rada pikaresepeun pikeun ngagaduhan ruang cekung dina unggal hurup, Sanaos janten kipas kipas perjalanan panjang kalayan tombol angkat dugi ka ayeuna, Karajinan Logitech ieu parantos robih.

Lampu latar sareng otonomi

Sanaos sanés anu paling disarankeun pikeun kasihatan panon urang, teu aya sababaraha urang anu dipaksa sering damel di wengi, sareng sakedik cahaya tiruan. Ieu nyusahkeun pisan padamelan nalika ngédit fotografi, pidéo atanapi nanganan program desain sareng kantor tangtu anu teu kedah kombinasi konci anu umum. KukitunaJalma-jalma urang anu nyéépkeun umur urang ka komputer tiasa gaduh predilection anu tangtu pikeun keyboard backlit.

  • Conectividad Bluetooth
  • Konéktipitas hak milik ku RF
  • Pangrojong dugi ka 3 alat anu béda dina mémori, saklar hiji-rampa

Karajinan Logitech ieu ngagaduhan lampu latar, sabab anjeun moal ngarepkeun anu sanés. Nanging, Upami urang ngaktipkeun pungsionalitas ieu urang tingali kumaha umur batréna turun lumayan signifikan sanaos setélan kacaangan anu béda, saageung éta bakal gampang tumiba ka 10 dinten dianggo upami urang ngagaduhan pilihan ieu diaktipkeun. Heran terang yén modél perusahaan anu sanés sapertos K800 gampang ngahontal bulan panggunaan, nyaéta batréna henteu diragukeun mangrupikeun aspek paling parah tina Karajinan Logitech ieu, sareng upami anjeun henteu butuh lampu latar anu paling pinter nyaéta pareumanana.

Pilihan Logitech, sareng dial kontrol

Alat anu diperyogikeun pikeun nguntungkeun tina Karajinan Logitech ieu nyaéta persis parangkat lunak na, Logitech Option Mangrupikeun alat anu Logitech nawiskeun pangguna pikeun ngarobih jinis ieu alat anu khusus pisan, sareng anu pasti masalahna, dina kasus kuring Pilihan Logitech parantos dipasang dina macOS sabab kuring parantos ngagunakeun modél MK850, tapi, saeutik kustomisasi Saluareun disebut tadi Kuring geus kapanggih sorangan dina Karajinan Logitech ieu.

Dipencét pasti permata dina makuta, anjeun tiasa nganggomakuta pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efisiensi anjeun, Nyepetkeun aksés ka témplat slide di PowerPoint sareng pilihan ukuran font sareng nilai warna dina Word. Hal anu sami kajadian sareng Pixelmator, PhotoShop atanapi Final Cut, anjeun bakal gancang bogoh sareng panggil ieu anu bakal ngamungkinkeun anjeun nganapigasi gancang, pas anjeun sadar yén kaseueuran kamungkinan aplikasi pikeun aksésori anu saé ieu henteu sayogi. Éta peryogi pamekaran di tukang, sareng pikeun ieu panginten Logitech kedahna langkung damel sareng mérek tertentu. Nanging, dina macOS kanyataanna nyaéta lumayan fungsina, khususna dina program éditan, sareng anu ngaapresiasi. Nanging, kanyataanna nyaéta dial langkung seueur ngalengkepan tibatan alesan pikeun keyboard ieu. Bisi kuring, kuring parantos ngarobih telepon dial pikeun ngalakukeun fungsi kontrol multimédia.

Anjeun tiasa kéngingkeun kalayan harga anu pangsaéna dina tautan ieu PENTING Kami serahkeun ka Amazon, dimana anjeun tiasa ngamangpaatkeun diskon khusus anjeun.

Pendapat editor

Logitech Craft, keyboard anu pangsaéna pikeun dianggo? Urang parios deui
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
115,90 a 215,90
  • 80%

  • Logitech Craft, keyboard anu pangsaéna pikeun dianggo? Urang parios deui
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 98%
  • kinerja
    Penerbit: 95%
  • iinditan
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 89%
  • personalization
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Desain anu saé, minimalis sareng diwangun saé
  • Perjalanan konci anu saé, kanyamanan sareng fungsina
  • Lampu latar sareng batré bawaan

Kontra

  • Ningkat otonomi
  • Parangkat lunak saeutik dieksploitasi
  • Éta henteu tiasa diatur dina jangkungna

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.