Philips Momentum, tinjauan monitor kaulinan "panggedéna"

Pamaén anu paling umum sareng nungtut tungtungna bet dina monitor. Pangalaman tiasa maén dina ukuran anu langkung ageung tibatan 55 inci raoseun sareng unik, tapi henteu cekap dina seueur kasus nalika unggal milidetik kaitung. Anu biasana antara 24 sareng 32 inci biasana aya dina setelan pamaén. Dina hal ieu Philips parantos mutuskeun badé ageung, éta sanés TV, tapi éta henteu katingalina sapertos monitor ogé. Kami masihan ulasan ngeunaan Philips Momentum, monitor 43K HDR 4 inci kalayan seueur fitur spektakuler, anjeun bade sono? Kuring yakin pisan, janten jantenkeun diri anjeun betah sabab kami masihan anjeun monitor anu spektakuler.

Bahan sareng desain

Kumaha carana upami teu kitu, Philips Momentum ieu dina kotak anu ageung sareng ditangtayungan kalayan saé, éta lumayan beurat sareng monitor ieu ogé ngagaduhan beurat anu langkung luhur tibatan televisi anu ukuranana sami-sami tiasa aya. Bukaanna klasik, tapi, pikeun nyegah pikasieuneun disarankeun yén aya anu masihan anjeun muka pikeun mukakeunana. Sakali kami parantos muka monitor urang tiasa ngerjakeun ngempelkeun dua dukungan anu dipibanda sareng urang tiasa ningali umum dina desain sareng bahan.

  • ukuran: 14,7 Kg
  • beurat: X x 97,6 26,4 66,1 cm

Sanaos katingalina, lumayan aya tempo tina ukuranana. Di tukang urang gaduh éta joystick Palasik Kalayan kami ngatur kadali ménu, sanaos éta ngandung kadali jauh. Kami ngagaduhan outlet listrik sareng sésana konéksi. Nyaéta dijieunna tina plastik tapi sensasi anu mimiti saé, sanaos jujur, nalika kuring milih monitor ukuran anu saé sapertosna kuring sok nyarankeun pangguna pikeun milih gunung VESA sareng ngantepkeun éta ditancepkeun kana témbok, sahingga urang ngahargaan kabersihan postural sareng nyingkahan kamungkinan kacapean visualisasi eusi sareng sésana bagian négatip nganggo layar "ageung pisan". Di handapeun monitor nyaéta LED strip atanapi sakumaha Philips nyebat AmbiGlow ayana. Kami ogé nyorotkeun éta dukunganna tiasa Dengdekkeun sacara vertikal, ti -5º dugi ka 10º.

Especificaciones técnicas

Monitor ieu 43 inci (ukuranana sigana henteu tradisional teuing) nawiskeun resolusi 4K UHD (3840 × 2160) kalayan a Kapadetan piksel 103 dpi, tah dina tampilan umum sareng hatur nuhun kana sistem lampu latar na QDot urang bakal gaduh hasilna anu saé, panginten henteu dugi ka tingkat OLED, tapi layar anu nganggo téknologi éta sareng ukuranana sapertos kieu tiasa ngarobih omong kosong. Kami ogé nyorot kanyataan yén panél kalayan téknologi ieu nawiskeun waktos réspon anu langkung saé, dina kasus anu pasti ieu urang gaduh 4ms, anu langkung ti cekap pikeun midangkeun sareng aya payuneun tipi ukuranana ieu.

  • keureutan warna: sRGB
  • Konsumsi: 162,69 watt

Kami gaduh total ukuran panel tina 108 sentimeter y Pangrojong HDR hatur nuhun kana sertipikat UHDA Anjeun. Laju nyegerkeun tetep dina 60Hz, titik négatip kahijina, hususna pikeun pamaén PC panglobana, tapi cekap contona pikeun PlayStation 4 Pro. Sudut nempoan ampir 180º, hal ogé resep, sareng urang gaduh kacaangan anu khas 720 cdm (1000 cdm dina kacaangan maksimum). Babandingan kontrasna henteu goréng pisan, 4000: 1 in panel sapertos kitu.

Konéktipitas sareng fungsionalitas

Kami ngagaduhan dina Philips Momentum ieu kalayan rupa-rupa konéksi anu saé, éta ngagaduhan input audio, janten kami nyandak kasempetan pikeun nyorot yén éta memang ngagaduhan panyatur internal, hal anu cukup logis dina alat saukuran ieu, tapi sering kajadian dina jenis monitor ieu, panyatur langkung seueur pikeun ngajauhkeun urang tibatan nawiskeun kinerja spektakuler, jujur, tumut kana akun AmbiGlow, kuring badé ngasupan palang sora sareng ngabéréskeun pangalaman.

  • 1x Port Témbongkeun 1.4
  • 1x MiniDisplayPort 1.4
  • 1xHDMI 2.0
  • 1x USBC (modeu DP Alt)
  • 2x USB 3.0
  • 1x input audio
  • Kaluaran headphone 1x 3,5mm

Abdi pasti sono a hdmi, Sanaos leres yén urang bahkan ngagaduhan USBC, kanyataanna nyaéta sambungan gambar digital anu paling populér masih HDMI, sareng ngemutan ukuranana sigana urang kedah langkung memperhatoskeun kanyataan yén éta bakal teras-terasan dianggo ku konsol gim, Abdi bakal masihan dispensasi sareng DisplayPort sareng nambihan HDMI pikeun ngagaduhan sahenteuna dua.

The AmbiGlow sareng pangalaman anu jero

Ieu mangrupikeun versi monitor tina AmbiLight, Philips anu ahli dina pencahayaan cerdas komitmen pikeun kalebet strip LED di handapeun anu bakal ngaluarkeun lampu warna anu leres disingkronkeun sareng gambar sacara real time, Ieu hebat pisan dina seuseueurna alat Philips anu ngempelkeunana sareng kuring leres-leres resepna, pamaén paling anu umumna kecanduan jinis lampu ieu bakal ngahargaan éta sareng nyiptakeun suasana anu hebat.

Éta ogé ngagaduhan sistem waktos adaptasi sareng sistem audio DTS Sound ditingkatkeun. yén urang jujur ​​henteu sanggup ékspérimén lengkep sareng panyatur kaasup sanaos Sakuliling virtual kalebetkeun, cinta kualitas sora na nyarankeun soundbar deui. Salaku kaunggulan, diperhatoskeun yén USBC ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngirimkeun gambar (sakumaha anu parantos urang nyarioskeun sateuacanna) sareng palabuhan na USB 3.0 bahkan bakal ngijinkeun urang pikeun ngamangpaatkeun muatan gancang tina alat sélulér urang, monitor Philips Momentum bakal nyandak seueur rohangan dina méja urang, janten hal-hal ieu diapresiasi.

Pangalaman pangguna sareng opini éditor

Monitor ieu seueur teuing, teuing bahkan pikeun sababaraha pangguna. Kanyataanna nyaéta pangalaman midangkeun pikeun PlayStation 4 Pro langkung saé, tapi, anu tukang PC anu paling nuntut tiasa mendakan cacat dina tingkat panyegeranana. Hargana 549 euro sareng anjeun tiasa ngagaleuh éta di Tautan ieu. kumaha oge, éta dimaksudkeun ngan pikeun aranjeunna anu milari ukuran sareng fitur khusus sapertos AmbiGlow. Hésé panginten yén aya anu tiasa nempatkeun kana méja, janten ngagantung dina témbok ampir diperyogikeun, dina cara anu sami anu ngagunakeunana salaku tipi ampir-ampiran miceun fitur anu saé na. Salaku monitor pikeun konsol gim sigana luar biasa pikeun kuring, tapi panginten maén dina PC éta rada kaleuleuwihi.

Philips Momentum, tinjauan monitor kaulinan
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
549 a 699
  • 80%

  • Philips Momentum, tinjauan monitor kaulinan
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Kualitas gambar
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 85%
  • Extras
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 75%

Naros

  • Desain sareng ukuran anu spektakuler
  • Sistem Ambiglow masih spektakuler sareng nanem modal
  • Réa konektipitas sareng fungsionalitas

Kontra

  • Laju nyegerkeun tetep dina 60Hz
  • Kuring sono deui HDMI
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.