Sonos Roam, leutik tapi galak [ULANGAN]

Aya seueur pisan alternatip sora anu muncul, utamina nalika urang nyarioskeun mobilitas, sareng henteu pernah ngilu turun ka kolam renang atanapi milari barbekyu sareng speaker pinter urang sareng ngamangpaatkeun éta pikeun ngahirupkeun siang urang saloba mungkin. Sonos nyatet kasuksésan Pindah sareng parantos hoyong ngajantenkeun langkung alit sareng langkung pikaresepeun.

Pendakan sareng kami sadaya fiturna sareng kunaon Sonos ayeuna ngaku tahta panyatur portabel.

Sapertos dina sababaraha kasempetan anu sanés, kami parantos mutuskeun ngiringan ulasan ieu sareng pidéo dina kanal kami YouTube di mana anjeun bakal tiasa ningali unboxing lengkep, léngkah pangaturan sareng sababaraha fitur kerénan sapertos tes sora. Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngalangkungan saluran kami sareng nyandak kasempetan pikeun ngiringan komunitas Aktualidad Gadget, teras urang tiasa teras-terasan nyandak kontén anu pangsaéna sareng ngabantosan anjeun dina nyandak kaputusan anjeun. Émut yén kotak koméntar tiasa nahan sadaya patarosan anjeun, tong ragu ngagunakeunana. Ari anjeun resep kana éta? Anjeun tiasa mésér Sonos Roam di PENTING.

Bahan sareng desain: Didamel di Sonos

Perusahaan Amérika Kalér sanggup ngawangun alat anu gaduh idéntitas nyalira, sareng parantos mangtaun-taun. Dina hal ieu, Sonos Roam pasti ngingetkeun urang ngeunaan produk mérek anu sanés, Sonos Arc. anu urang nembé dianalisis. Sareng éta anu jujur, éta ibarat salinan alit desain ieu anu pikaresepeun sareng seueur pujian anu parantos dilakukeun dina perusahaan. Éta ngagaduhan ukuran anu cukup kompak sareng bahan mérek nyalira, kalayan awak anu unik anu sacara lengkep nyingkirkeun nilon kanggo nyayogikeun résistansi anu langkung ageung. Kami milih deui pikeun dua warna, bodas sareng hideung kalayan bérés matte.

  • Dimensi: 168 × 62 × 60 mm
  • beurat: 460 gram

Jelas éta sanés alat enteng, tapi éta yén teu aya speaker anu ngahargaan diri nyalira bakal beurat beurat, dina produk anu hadé ieu cahaya anu ekstrim biasana ngandung kualitas audio anu goréng. Ieu henteu kajantenan ku Sonos Roam, anu ogé kalebet sertifikasi IP67, éta tahan cai, Tahan lebu sareng tiasa beuleum dina cai dugi ka jero saméter dugi ka 30 menit gumantung kana mérekna. Kami henteu acan mariksa istilah ieu kusabab alesan anu jelas, tapi sahenteuna éta Sonos Pindahkeun ogé mastikeun ka kami.

Ciri téknis

Sakumaha kajantenan dina waktos anu sanés, Sonos ngaluncurkeun produk anu dirancang pisan kanggo dianggo ku Wifi, ku sabab éta kalebet kartu jaringan anu cocog sareng router naon waé 802.11 b / g / n / ac 2,4 atanapi 5 GHz kalayan kamampuan maénkeun nirkabel. Ieu pikaresepeun pikeun cocog sareng jaringan 5 GHz, kami terang yén henteu seueur panyatur anu cocog, dina Sonos Roam ieu henteu kakurangan. Nanging, urang henteu kedah hilap yén Sonos mangrupikeun komputer alit dina bentuk panyatur, éta nyumput dina haténa a 1,4 GHz quad-core CPU sareng arsitektur A-53 anu ngagunakeun mémori 1GB SDRAM sareng 4GB NV.

  • Kasaluyuan Imah Google
  • Kasaluyuan Amazon Alexa
  • Kasaluyuan Apple HomeKit

Sadaya ieu ngajadikeun Sonos ngorondang alat mandiri anu gaduhna giliran Bluetooth 5.0 pikeun waktos-waktos anu nyandak urang jauh ti bumi, sareng kanggo naon Sonos Roam ieu dirancang pisan. Salian ti ieu, urang ogé bakal ngagaduhan Apple AirPlay 2 anu ngajadikeun éta sapinuhna cocog sareng alat-alat perusahaan Cupertino sareng Apple HomeKit nalika nyiptakeun acara multiroom ku cara anu paling gampang. Sadaya ieu ngamungkinkeun urang pikeun mikaresep Spotify Connect, Apple Music, Deezer, sareng seueur deui.

Otomatis TruePlay sareng Sonos Swap

Nilai tambah Sonos Roam henteu ngan ukur di luhur, sanaos sigana kontradiktif kusabab éta Sonos anu pangmurahna di pasar, kami mendakan dua fitur parangkat lunak sareng pakakas anu kanggo waktos Sonos henteu kalebetkeun kana sesa speaker anu pinter na. . Urang mimitian ku Sonos Swap: Upami nyambung ka Wi-Fi sareng tombol play / pause on Roam parantos dipencet sareng dicekel, spéker bakalan sinyal spéker Sonos sanés dina jaringan anjeun pikeun ngaluarkeun sora frékuénsi ultrasonik. Musik bakal dipindahkeun ti Sonos Roam kana speaker anu pang caketna dina detik.

Urang ayeuna nyarioskeun tentang TruePlay OtomatisSeueur anjeun terang yén TruePlay mangrupikeun sistem analisis lingkungan alat Sonos anu ngamungkinkeun urang kéngingkeun sora anu pangsaéna pikeun unggal waktos. Ayeuna urang tiasa ngaktipkeun pungsi otomatis anu ngajamin urang yén Sonos TruePlay teras-terasan jalan pikeun nawiskeun kami audio anu pangsaéna bahkan nalika urang disambungkeun ngalangkungan Bluetooth, hal anu éksklusif dina waktos Sonos Roam.

Otonomi sareng kualitas audio

Urang angkat ayeuna ka kendang, tanpa spésifikasi dina mah kami gaduh port USB-C 15W (adaptor henteu kalebet) sareng dukungan ngecas nirkabel Qi, anu carjer urang kedah mésér nyalira pikeun 49 euro. Sonos janji kami 10 jam maén deui, anu dina tés urang parantos kahontal sakitar urang gaduh asistén sora dipegatkeun sareng jilidna ngaleuwihan 70%. Pikeun ngeusi batre kami bakal nyandak sakedik langkung sajam ngalangkungan port USB-C, kami henteu acan sanggup ngetés carjer Qi.

  • Dual Kelas H Digital Amplifier
  • tweeter
  • Panyatur tengah

Perkawis kualitas sora, Upami urang ngabandingkeun sareng sesa produk dina kisaran na, sapertos Ultimate Ears Boom 3 atanapi panyatur JBL, urang mendakan produk anu jelas langkung unggul. Leres OKÉ urang gaduh sababaraha noise di luhur 85%, Sigana teu bisa dihindari kusabab ukuran produkna, dina cara anu sami kualitasna tinggi pisan, handapeunna khusus disorot. Kuring kaget ku kakuatan pisan alat, kisaran mikropon terintegrasi na. Sadaya ieu ngajantenkeun spéker portabel kompak anu paling kuat sareng paling luhur dina pasaran pikeun € 179., sareng heranna henteu ngajengkeun harga anu kaleuleuwihi dibandingkeun sareng persaingan.

Ngorondang
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
179
  • 100%

  • Ngorondang
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 3 April 2021
  • rarancang
    Editor: 95%
  • Kualitas audio
    Editor: 95%
  • Conectividad
    Editor: 100%
  • fitur
    Editor: 100%
  • Otonomi
    Editor: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 95%
  • Kualitas harga
    Editor: 95%

Naros

  • Bahan sareng desain anu saé kualitasna
  • Teu kadenge konektipitas dina panyatur kompak
  • Sonos kualitas sora sareng kakuatan
  • Spotify Connect sareng sesa kauntungan Sonos S2
  • Alexa, Google Home, sareng AirPlay 2 kasaluyuan

Kontra

  • Beuratna beurat pisan
  • Teu kalebet adaptor listrik
  • Teu kalebet carjer Qi
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.