Ieu Galaxy Fit, pinggel aktip Samsung anyar

Sansung Galaxy Fit

Samsung parantos ngamangpaatkeun éta Acara anu henteu dibungkus, Kusabab salian ti nampilkeun telepon high-end anyar na, anu Galaxy S10 jeung Galaxy melu, mérek korea ogé parantos ngaluncurkeun sajumlah alat tambahan, ogé katelah wasables. Sareng sareng smartphone anu tos disebatkeun, sareng smartwatch anu énggal, éta Galaxy aktip, parantos nampilkeun gelang kagiatan anyar Galaxy Fit sareng Galaxy Fit e.

Sanaos ku Galaxy Active kami ngagaduhan bocor sateuacan kajadian, tiasa nyiptakeun harepan naon anu bakal urang mendakan dinten ayeuna dina Unpacked, dina kasus Galaxy Fit éta béda, kumargi perkawis alat anu praktis teu aya anu diarepkeun, sareng naon kanggo ngaganti rentang Gear, ngahijikeun sakedap sadaya anu tiasa dianggo dina kisaran Galaxy.

Spésifikasi Galaxy Fit

Dina kisaran anyar Galaxy Fit, kami mendakan, dina cara anu sami sareng anu lumangsung Samgung Galaxy S10a tata ngaran anyar anu ngahartikeun vérsi anu saderhana tina produk. Nyaéta, salian ti Galaxy Fit, éta Galaxy Fit e.

Bedana antara duanana vérsi bohong utamina dina layar, kabawa warnana dina Galaxy Fit sareng hideung bodas dina Galaxy Fit e. Urang ogé mendakan, salaku bédana visual anu jelas, a rupa-rupa warna antara dua vérsi tina pinggel Samsung anyar, tiasa milih antara hideung pérak dina modél standar, samentawis pilihan ngalegaan ka hideung, bodas sareng konéng dina modél anu paling murah, masihan penampilan anu langkung sporty sareng teu resmi.

Sansung galaksi pas

Tapi jelas yén dimana-mana aranjeunna kedah motong deui pikeun tiasa nawiskeun produk dina harga anu langkung handap. Salaku tambahan kana layar hideung bodas tina Galaxy Fit e, sabab bakal urang tingali dina tabel perbandingan di handap, urang mendakan kapadetan piksel handap. Ieu panginten dina layar anu alit sapertos kitu henteu penting sapertos anu aya dina smartphone, tapi éta mangrupikeun detil anu kedah diperhatoskeun.

Dina cara nu sami nyaéta bédana dina RAM, janten kuadrupel dina Galaxy Fit dibandingkeun sareng modél e, sareng batréna ngalaman pangirangan ampir 50% dina modél panganyarna ieu, sumping dugi ka saminggu lilana antara beban sareng beban anu pangsaéna.

Bagan ngabandingkeun Galaxy Fit

Galaxy Fit Galaxy Fit e
warna Hideung-Silver Hideung-Bodas-Konéng
layar 0.95 "Warna lengkep AMOLED 0.74 "PMOLED
Resolusi 120 x 240 - 282 ppi 64 x 128 - 193 ppi
processor MCU Cortex M33F 96MHz + M0 16 MHZ MCU Cortex M0 96MHz
ukuran X x 18.3 44.6 11.2 mm X x 16.0 40.2 10.9 mm
Beurat ku tali 24 gram 15 gram
Ram 512 KB + 2048 KB 128 KB
neundeun ROM 32MB ROM 4MB
batre 120 mah 70 mah
Sénsor Pulsa + Akselerator + Gyroscope Pulsa + Akselerator
Carga NFC nirkabel ngogo
lawanan 5ATM MIL STD 810G 5ATM MIL STD 810G

Tambahan pikeun kisaran Galaxy

Beda sareng Samsung Gear Fit sareng Gear Fit 2, éta Galaxy Fit gaduh layar datar, ningalkeun layar melengkung anu ngaheulaan. Kalayan elemen desain ieu meunang dina kesederhanaan sareng éta ngamungkinkeun ngahémat biaya anu pangguna akhir pasti bakal ngahargaan, paduli vérsi anu aranjeunna pilih.

Samsung Galaxy Fit 2

Kalayan saingan anyar pikeun ratu gelang aktipitas, Xiaomi Mi Band, Samsung ngaharepkeun badé ngalegaan deui pasar na, nawiskeun produk anu namina mangrupikeun jaminan kualitas, sapertos dina sesa rentang produk Galaxy, pikeun pangguna anu teu sanggup nyéépkeun artos anu langkung ageung pikeun ngagaleuh anu tiasa dianggo, atanapi anu milari pikeun séri Fitur anu langkung saderhana tibatan nawaran smartwatch, sapertos anu énggal Galaxy aktip.

Sanaos tanpa ragu, Galaxy Fit téh fokus kana monitoring dasar nalika latihan olahraga, dimimitian ku pendaptaran unggal latihan unggal-unggal urang ngamimitian ngalakukeun éta, tanpa kedah nyetél atanapi ngonpigurasikeun parameter naon dina gelang urang. Tangtosna, éta ogé sanggup ngawaskeun bobo sareng detak jantung urang, masihan kami inpormasi ngeunaan ieu, ogé tips pikeun ningkatkeun kasihatan urang.

Harga sareng kasadiaan

sanajan Samsung teu acan mastikeun harga resmi, kisaran harga na diperkirakeun aya diantara sakitar € 30 yén biaya Xiaomi Mi Band, pesaing utama na, sareng langkung ti € 130 yén biaya Gear Fit 2 ayeuna. Tanggal dibébaskeun ogé henteu acan dikonfirmasi., sanaos henteu munasabah pikeun mikir yén éta bakal sayogi ti 8 Maret payun, sakumaha anu bakal kajantenan ku jam tangan anyar kulawarga Galaxy, Galaxy Active.

Janten anu tiasa, gancang-gancang kulawarga Galaxy bakal tumuh pikeun adaptasi sareng kabutuhan unggal pangguna, sareng kami henteu ragu yén Galaxy Fit anyar, ogé vérsi anu saderhana na, Galaxy Fit e, bakal janten modél anu paling populér sareng nyebar di kalangan pembeli.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.