Huawei FreeBuds SE, konsékrasi rumus [Analisis]

Huawei Freebuds SE - Box

Huawei terus ngusahakeun nawiskeun alternatif audio anu penting, henteu ngan dina bagian tina paling "premium" produk, tapi rentang headphone na ngajadikeun fitur countless sadia pikeun sakabéh pamaké nu disebutkeun teu mungkin.

Kami nganalisis Huawei FreeBuds SE, alternatif ékonomi kalayan pembatalan bising sareng seueur otonomi. Kami badé nganalisis versi béaya rendah tina headphone Huawei anu paling umum ieu, ogé upami aranjeunna leres-leres hargana dina harga anu sesah dipercaya nalika anjeun nyobian.

Bahan sareng desain: Kualitas sareng penampilan

Kumaha bisa disebutkeun, mun anjeun muka kotak kualitas Huawei FreeBuds SE ditanggap. A «jet» finish pikeun warna héjo mint ieu nu Unit dianalisis, sanajan Éta ogé ditawarkeun dina warna bodas pikeun pangguna anu paling klasik. Ukuran anu kompak pisan dina format kotak pil, anu ngagaduhan port USB-C tunggal dina tonggong, indikator LED di payun sareng tombol sambungan di jero.

Sistem bubuka nyaéta klasik, kalayan résistansi anu cukup sareng kualitas anu dirasakeun tina segi finishing alat anu cukup luhur, nu di sisi séjén teu kaget urang boh tempo pangalaman urang jeung merek.

Huawei Freebuds SE - Ditutup

  • Ukuran Earpiece: 20,6*20*38,1 mm
  • Ngecas panjang bisi: 70 * 35,5 * 27,5 milimeter
  • Headphone beurat: 5,1 gram
  • Beurat kasus ngecas: 35,6 gram

Bungkusanna nyaéta Huawei klasik pikeun kasus ieu. Di jero kotak urang bakal mendakan wadah ngecas sareng headphone anu aya di jero. Kahareupna dua hampang tambahan ukuran leutik sareng ageung, sabab anu gaduh headphone diselapkeun ukuranana sedeng.

Ieu kudu dicatet yén urang keur kaayaan sistem "campuran". tina headphone intraural, nyaéta, anu diselapkeun kana ceuli, anu bakal nguntungkeun sistem pembatalan audio, tapi kalayan desain anu sami sareng FreeBuds normal, anu, tina sudut pandang kuring, mangrupikeun titik anu paling nguntungkeun dina tingkat kanyamanan. . dina tés urang Kami henteu terang yén aranjeunna gampang murag.

Kami pisan kaget ku panjangna kabel USB ka USB-C anu kalebet dina produk, sareng henteu langkung seueur tapi sacara standar. Kabelna pondok teuing Abdi nyarios ngeunaan opat inci.

Kami ogé jelas yén éta moal janten masalah pikeun ampir sadaya pangguna, sabab urang sadayana gaduh seueur kabel ieu.

Ciri téknis

Di jero, headphone ieu Aranjeunna gaduh sajumlah sensor anu saé, hal anu ngajadikeun urang mikir yén urang nyanghareupan produk anu langkung mahal tibatan éta. Tilu sénsor utama nyaéta:

Huawei Freebuds SE - Sambungan

  • G sénsor
  • sensor épék aula
  • Sénsor infra merah

Jelas, masing-masing sensor ieu dianggo pikeun nawiskeun kami sababaraha fungsionalitas tambahan, anu bakal urang bahas sapanjang analisa, sapertos biasa.

FreeBuds SE ieu gaduh konektipitas Bluetooth 5.2, salah sahiji versi panganyarna sadia dina pasaran. Nya kitu, éta sapinuhna cocog sareng sistem papasangan anu muncul pikeun alat Huawei sareng Honor, sapertos telepon sélulér atanapi komputerna.

Dina tingkat résistansi, headphone ieu disertipikasi IPX4, Pikeun ayeuna, aranjeunna badé ngajamin yén urang gaduh fasilitas pikeun dianggo dina sesi latihan atanapi dina kaayaan hujan anu hampang, sabab aranjeunna moal kapangaruhan ku kesang.

Sistim sora jeung kualitas

Sedengkeun pikeun sora, FreeBuds SE ieu ngagunakeun supir 10-milimeter (driver dinamis), diwangun ku diafragma polimér ultra-sénsitip. Numutkeun Huawei:

Huawei Freebuds SE - Tulisan

Geter halus ngaluarkeun tékstur anu beunghar dina widang sora anu lega. Vokal diakséntasi dina kerangka audio saimbang tilu saluran, ngajantenkeun médium anu sampurna pikeun ngahargaan sadaya musik karesep anjeun.

kualitas sora The mids na highs geus seemed cukup nyukupan, aranjeunna neuleu disaluyukeun sakumaha standar na teu sangsara nalika maén musik nuntut dina parameter ieu, dimana urang geus neuleu differentiated rupa instrumen sarta béda vokal.

Bass cukup kuat, sanaos dina musik komersil anu kaleuleuwihan tiasa nutupan sesa eusi, sanaos persis anu dicarioskeun dina genre éta.

Otonomi sareng fungsionalitas

Huawei FreeBuds SE Aranjeunna mibanda rentang 6 jam pikeun playback musik dina muatan tunggal, ekstrim yén kami parantos tiasa pariksa dina tés kami. Upami anu urang milarian nyaéta gaduh paguneman, urang cicing sakitar 4 jam.

Dina total, cacah dina biaya nu kasus bakal nyadiakeun kami, urang bisa ngahontal sauntuyan antara 20 jeung 24 jam otonomi:

  • Per earphone: 37mAh
  • Kasus ngecas: 410mAh

Waktu ngecas bakal 1,5 jam kanggo earphone sareng 2 jam kanggo wadah ngecas, jadi urang teu boga ngecas gancang atawa ngecas nirkabel.

Kalayan aplikasi AI Life urang tiasa ngatur Sistem Kontrol sikep, nu dugi ka sistem ketok dua kali, kitu ogé playback otomatis lamun urang nempatkeun eta dina ceuli urang.

  • Mikropon nawiskeun kualitas anu cekap pikeun nahan telepon sacara teratur, tanpa gaduh hasil "profésional" atanapi "premium".

utamana urang teu gaduh noise cancellation dina playback musik, ngan salila nelepon telepon. Pikeun bagian na, sistem ngolah nawiskeun ngaleungitkeun lag dina kaulinan, dina tés kami aranjeunna geus cukup kompeten dina istilah ieu, hal anu biasana rada masalah dina headphone kalawan harga ngurangan.

Pendapat editor

FreeBuds SE biasana dibanderol sakitar 39 euro, hal anu luar biasa lamun urang tumut kana akun pungsionalitasna, kualitas sora jeung integrasi nu aranjeunna nawiskeun urang. Warna anu paling suksés nyaéta undoubtedly hiji kami geus dianalisis (héjo mint), tapi versi bodas nawarkeun hiji pluss of elegance berkat finish alus na.

Upami anjeun hoyong asup kana earphone nirkabel anu leres, Tanpa ragu, FreeBuds SE ieu mangrupikeun pilihan dina harga ékonomi anu teu aya kalana.

FreeBuds SE
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
39,99 a 49,99
  • 80%

  • FreeBuds SE
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 11 2022 September
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • Kualitas mikro
    Penerbit: 75%
  • konfigurasi
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Kualitas audio
  • harga

Kontra

  • Kabel USB-C pondok

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

<--seedtag -->