ILIFE A11, alternatif kalayan seueur fitur sareng harga anu saé [Review]

Kuring KAHIRUPAN boga kulawarga robot vacuum cleaners jeung tipe séjén alat dirancang pikeun mantuan kami dina chores rumah tangga urang nu, berkat manufaktur alus maranéhanana jeung kinerja, geus jadi standar industri, rujukan alus lamun Anjeun keur pilari hubungan antara kualitas jeung hargaan.

Kumaha éta bisa disebutkeun, Kumaha éta bisa disebutkeun, kami mawa anjeun analisis teleb tina ILIFE A11 anyar, robot vacuum cleaner kalawan fitur tinggi-tungtung sarta harga sedeng. Panggihan sareng urang sadaya karakteristik ILIFE A11 ieu sareng naha éta diposisikan salaku alternatif anu pikaresepeun pisan di pasar.

Desain jeung bahan: Dina jangkungna premium nu

Sedengkeun pikeun desain, ILIFE parantos mutuskeun pikeun neraskeun ngajaga pola desainna, anu dasarna dibagi ku seuseueurna alat tina jinis ieu. Dina hal ieu urang Nyanghareupan hiji alat tina 350 x 350 x 94,5 milimeter pikeun beurat total anu ngaleuwihan 3,5 kilogram, dina standar industri.

Pikeun bagian handap, aya dua roda kalawan cushioning, kabayang multidirectional on hareup jeung silicone dicampur gilinding jeung brushes nilon pikeun nawarkeun hiji beberesih teleb dina sagala jinis surfaces. Bagian pungkur pikeun sistem gandeng pel sareng sikat puteran tunggal di belah kénca luhur. Leuwih ti cukup.

Naha anjeun resep mésér ILIFE A11? ayeuna anjeun tiasa meunang harga pangalusna ti dieu

Di luhureun kami boga sensor LiDAR commanding alat, dua tombol ON / OFF sarta balik deui ka stasiun ngecas sarta permukaan hideung piano anu bakal delight fans lebu jeung sidik. Taya eccentricity saluareun sistem ngecas husus na.

Wétan, tebih ti ngabogaan pin dina dasar alat, eta perenahna di hareup kalawan dua zona logam elongated nu bakal coincide jeung sarua maranéhanana dina dasar ngecas, disambungkeun ka arus listrik. Kuring henteu weruh dampak anu mungkin gaduh dina tingkat resiko listrik, jujur, abdi resep pin Palasik ayana dina dasar alat.

Ciri téknis

ILIFE A11 ieu ngagaduhan sertifikasi ROHS ogé kakuatan nyeuseup maksimal dugi ka 4.000 Pa gumantung kana mode beberesih anu kami geus dipilih. Jang ngalampahkeun ieu, éta dilengkepan batré 5.200 mAh anu masihan urang beberesih sakitar 180 menit. kalawan mode nyeuseup paling ekonomis. Kami henteu acan tiasa pariksa ekstrim ieu kusabab ukuran bumi anu dianggo pikeun ulasan langkung alit tibatan kamampuan beberesih ILIFE A11, nyaéta, kami henteu tiasa ngosongkeun langkung ti 50% batréna.

  • Simkuring gaduh sistem pemetaan multi-beungeut

Mibanda téhnologi LiDAR 2.0 nu ngalakukeun sababaraha pemetaan geulis metot jeung gancang, meunang kasarna 3.000 sampel per detik pikeun rentang maksimum 8 méter. Algoritma CV-Slam parantos nunjukkeun hasil anu saé dina analisa anu dilaksanakeun, pemetaan halangan sapertos ranjang, sofa sareng méja ogé. Salaku tina beberesih kadua, éta greatly optimizes kinerja sarta speeds up prosedur dina cara daulat, hal anu pohara ngaapresiasi di lantai, dimana alat teu bisa ditinggalkeun ka alat sorangan.

Modeu beberesih sareng sistem 2-in-1

Kami nyorot kanyataan yén ILIFE mastikeun yén dina modél A11 kami gaduh sistem scrubbing sareng vakum dua-dina-hiji anu leres. Sanaos ieu kanyataan yén urang kedah cocog, urang gaduh tangki tunggal pikeun cai sareng kokotor, 500ml pikeun uing sareng ngan (tapi cukup) 200 kanggo cai. Dina hal ieu, éta ngahalangan yén éta boga sistem "scrubbing" nu simulates latihan manual ku gerak rada, ieu ngajadikeun eta rada leuwih efisien sarta avoids fogging. Nanging, sakumaha anu biasa kuring nyarios, pel ieu rada dirarancang pikeun masihan sentuhan ka lantai parket atanapi kayu, sareng aranjeunna parah pisan sareng lantai keramik dimana aranjeunna ngantunkeun seueur tanda cai.

  • Tangki kokotor: 500ml
  • Tangki Campuran: 300ml + 200ml

Éta sanggup ngusap sareng ngosongkeun dina waktos anu sami, urang badé nyaluyukeun éta ngalangkungan aplikasi mobile na. Dina ieu, Gratis pikeun Android sareng ios urang tiasa nyinkronkeun ILIFE A11 komo numbu ka Alexa, Asistén maya Amazon pikeun nurut kana paréntah anu tepat ngeunaan tugas beberesih.

Sabalikna, urang gaduh dua cara pamakean manual, ngalangkungan kontrol anu tiasa diprogram kalebet alat, ogé sistem kontrol virtual anu kalebet dina aplikasi. Sakali kami geus nyeken sakabéh imah urang bakal tiasa:

  • Nyetél sistem beberesih wewengkon
  • Nyetél sistem beberesih zonal
  • Laksanakeun jadwal beberesih
  • Laksanakeun beberesih tungtung atanapi «Spot Mode»

Diantara fungsi has lianna, kayaning kamungkinan nyaluyukeun tilu kakuatan nyeuseup.

Urang teu boga, kumaha oge, informasi tepat dina decibels antara nu ieu ILIFE A11, kumaha oge, eta tebih ti salah sahiji quietest dina pasaran. Nanging, éta ngagaduhan sistem beberesih "jempé" anu ngirangan kakuatan, tapi kusabab alesan anu jelas, éta ogé sacara signifikan ngirangan sora anu dipancarkeun.

Pendapat editor

Este ILIFE A11 hargana 369 euro salaku aturan umum, sanaos aya seueur tawaran dina AliExpress, sanaos pengiriman barang ti daérah anjeun, nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngarasakeun eta dina harga leuwih disaluyukeun. Ieu mangrupikeun alesan anu sanés pikeun émut yén ILIFE A11 ieu mangrupikeun alternatif anu pinuh ku fitur high-end kalayan harga anu langkung ageung dina pertengahan. Anjeun parantos terang yén kamampuan scrubbing salaku aturan umum jauh tina anu ditawarkeun ku sistem scrubbing manual, tapi nyeuseup, 3D scanning jeung kakuatan nyeuseup na ngajadikeun eta pilihan pisan metot.

ILIFE A11
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
369
  • 80%

  • ILIFE A11
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: March 25 2022
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Nyeuseup
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 85%
  • aplikasi
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Potencia
  • harga

Kontra

  • Ngan sareng Alexa
  • Sistim ngecas aneh

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)