Fresh´n Rebel CLAM, ngajangjikeun serbaguna, kanyamanan sareng kualitas [Analisis]

Urang balik deui sareng nganalisa, sareng usum panas jauh tina ngeureunkeun suku urang ngingetan yén aya sababaraha produk anu meryogikeun inpormasi nalika ngémutan pamésérna. Ayeuna ku perjalanan sareng liburan urang milarian ngasingkeun diri, suasana anu saé sareng di luhur sadayana sésana. Sababaraha elemen éléktronik ngabantosan ieu langkung ti headphone headband anu saé, jauh tina headphone True Wireless anu condong ngeusian kantong kami dina kasibukan sadidinten. Dinten ieu kami marios produk ti Fresh´n Rebel, headphone CLAM kalayan sora anu berkualitas sareng pembatalan noise pasip. Cicing sareng kami sareng terang naha aranjeunna mésér anu saé.

Teu jarang hese pikeun urang pikeun milari headphone anu saé, pasarna langkung seueur ku mérek terkenal, anu sanés henteu pati terkenal sareng anu sanés anu anjeun bahkan henteu terang aya. Anjeun biasana angkat ka toko anu dipercaya atanapi bet di Amazon sareng nyetak sareng mékanisme analisis na, tapi masih tugas sesah pikeun disanghareupan. Sora sareng kanyamanan mangrupikeun hal anu sangat pribadi sareng sering sesah pikeun dianalisis tina ciri-ciri ieu, tapi Sakumaha biasa, di Actualidad Gadget urang nyobian nempatkeun diri dina sapatu pamiarsa urang, sareng utamina jalma anu ngusahakeun ngalangkungan kami terang produk anu jero sateuacan mésér, janten hayu urang ka ditu.

Desain bahan sareng bahan bayaran

Kisaran rendah sareng sedeng terus bersaing pikeun nawiskeun produk anu katingalina sapertos henteu, tapi, ngan sababaraha detik saatos muka kotak Fresh'n Rebel CLAM pikeun nyadar yén aranjeunna parantos nempatkeun perawatan sareng dédikasi dina milih desain, bahan sareng warna. Pikeun mimitian, kami mendakan kisaran henteu kirang ti genep warna, masing-masing kalayan nami anu khas sareng marketinian, tapi anu ku kuring bade diringkeskeun pikeun anjeun: Gray; Aquamarine héjo; Pink; Biru; Beureum sareng kulawu poék.

  • bahan: Plastik - Logam
  • beurat: 240 gram
  • Kelir: És Gray, Misty Mint, Dusty Pink, Petrol Blue, Ruby Red sareng Storm Gray

Headphone ieu ngagaduhan desain "dalit", tina plastik, kalayan basa aluminium di jero anu hérang nalika urang manjangkeun headband. Kami ngagaduhan bantal sirkumural, nyaéta, aranjeunna lengkep nutupan ceuli tanpa mencét, sareng lapisan tekstil-viscoelastic dina beulah luhur anu nyingkahan tekanan kana "cocorota". Éta pasti dirancang janten raos nyaman, sabab unggal headset pivots dina sumbu pikeun adaptasi sareng kabutuhan fisiologis anu bogana, dina cara nu sami yén aranjeunna tiasa dilipat pikeun tiasa nyandak éta dimana-mana. Kami ngagaduhan panel tombol (volume sareng play-pause) dina earphone katuhu, dimana aya ogé port microUSB sareng mikropon. Dina earphone kénca kami ngagaduhan LED inpormatip sareng sambungan Jack 3,5mm kanggo anu paling klasik.

Otonomi sareng konéktipitas

Teguh Pemberontak Fresh´n mastikeun kami yén kami bakal tiasa ngaraosan 35 jam otonomi, enya, ngamuk nyata. Tapi sakumaha biasa kajadian dina hal batre, urang kedah tumut kana seueur faktor sapertos panas, kualitas konéksi sareng bahkan volume anu ngadangukeun musik. Nanging, kami parantos kéngingkeun hasil anu sami sareng anu dijanjikeun ku mérek dina brosur promosi anjeun, tapi urang kedah émut sanés ngan éta urang gaduh port microUSB (upami anjeun nyangka yén taun 2019 anjeun bakal lirén ningali éta, kuring bakal kasieun ka anjeun) tapi meryogikeun teu kirang ti 3 jam pikeun muatanana, faktor anu kedah diperhatoskeun.

Dina hal konéktipitas urang gaduh Bluetooth ngadangukeun musik sacara nirkabel sareng tangtosna port Jack 3,5mm pikeun jalma anu terus bet dina klasik. Kotak kaasup a kantong angkutan tékstil sareng anu dina gilirannana ngandung dua kabel: 3,5mm Jack-Jack sareng USB-microUSB, kalayan warna anu cocog sareng anu dipilih pikeun headphone urang sareng dikepang dina nilon pikeun ngajaga daya tahan na. Kantong ieu, sanaos sadayana, henteu kalebet jinis cecekelan, sanaos headphone anu narilep pas pisan sareng ngagampangkeun panyalindunganna. Pikeun nyambungkeunana saderhana, Nalika anjeun ngahurungkeunana ku mencét tombol Puter-Jeda, urang tinggaleun dipencet sahenteuna genep detik dugi LED gancang-gancang, teras dina alat sélulér atanapi PC anu urang hoyong anggo salaku pamancar urang kedah milih waé dina panel sambungan Bluetooth.

Kualitas sora sareng kanyamanan

CLAMs Fresh'n Rebel ieu ngagaduhan dua Supir 40mm anu nganteurkeun sora anu kuat sareng jelas bahkan dina jilid tinggi. Hal-hal bakal langkung saé upami urang ngemutan yén sacara sirkumural aranjeunna jelas ngamangpaatkeun pembatalan noise luar anu langkung penting tibatan adaptasi anu leres. Kuring pribadi henteu kataji kana sistem NAC, naha kuring langkung resep ngabolaykeun sora pasip. Hasilna nyaéta pangaruhna bass jero lumayan umum dina jinis headphone ieu, tanpa kaleungitan catetan anu sanés sareng alat-alat mélodi anu sami pentingna, sareng ieu khususna ngaapresiasi nalika anjeun ngantunkeun musik urban biasa sareng bet dina sakedik Rock & Roll atanapi Flamenco Fusion.

Sedengkeun pikeun kanyamanan, jelas headphone sirkumural gaduh aspek négatip anu urang sadayana terang: éta panas pisan. Dina usum-usum ieu usum panas moal hésé pikeun anjeun nepi ka kesang ceuli upami anjeun sering leumpang sareng aranjeunna di jalan, tapi éta harga pikeun mayar sora anu saé sareng stabil tanpa gangguan. Ngagem éta sababaraha jam teu nyababkeun, sahenteuna dina pangalaman kuring, nyeri ceuli atanapi sirah luhur, anu kuring teu tiasa nyarios pikeun sadaya headphone.

Pendapat editor

Fresh'n Rebel CLAM
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
79,99
  • 80%

  • Fresh'n Rebel CLAM
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Kualitas disada
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 85%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Kualitas bahan sareng desain
  • Nyaman sareng dilipat
  • Konéktipitas gampang sareng otonomi anu saé
  • Kualitas sora anu saé pisan saimbang

Kumaha carana tiasa sanésna, diantara seueur tempat sanés, anjeun tiasa mendakan ieu Freshân Rebel CLAM tina 79,99 euro dina Amazon (link), Sareng jujur ​​kuring henteu mendakan naon-naon anu ngabédakeun aranjeunna khususna sareng headphone anu sami dibanderol, tapi ogé henteu aya cacat anu kasohor anu ngajantenkeun harga na terang-terangan. Maksudna, Upami anjeun resep desainna, sareng anjeun milari otonomi tina kaluaran sora panangan sareng pembatalan sora pasip anu kualitas, naha henteu milari CLAMs ti Fresh´n Rebel?

Fresh'n Rebel CLAM
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
79,99
  • 80%

  • Fresh'n Rebel CLAM
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Kualitas disada
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 85%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Mah kawas éta