ASUS ZenBook Duo: Laptop dual-layar ti payun

Urang balik deui sareng analisis kana komputer pribadi, urang parantos lami teu ngagaduhan unit standar dina tabel analisis urang, janten kuring ngabayangkeun ieu waktos anu saé. Kami ngagaduhan produk anu ngahasilkeun seueur ekspektasi nalika diluncurkeun, sareng giliran tina produktivitas sareng sadayana anu parantos kami tingali dugi ka ayeuna. Kami diuji anu énggal ASUS ZenBook Duo, laptop kalayan dua layar anu sigana bakal datang ti hareup. Tangtosna, jenis produk ieu tiasa ningkatkeun produktivitas urang sacara signifikan, henteu saur anjeun?

Sakumaha biasana urang, kami ngiringan analisis anu jero ieu sareng video pikeun saluran YouTube kami di mana anjeun tiasa ningali kumaha ieu ASUS ZenBook Duo sacara real waktos. Kuring mamatahan anjeun pikeun ningali-tingali sabab ku cara éta anjeun tiasa mariksa unboxing sareng nyandak kasempetan pikeun ngalanggan saluran kami.

Desain sareng bahan konstruksi

ASUS parantos mutuskeun pikeun berinovasi, nyandak résiko, hal anu sigana henteu resep dilakukeun ku pabrik laptop, dina komitmen anu jelas kana laptop tradisional atanapi langsung kana konversi. Duo ZenBook Ieu méré pulas, nempatkeun samping mode convertible sareng bet ningkatkeun modél tradisional kalayan berita anu pikaresepeun. Éta parantos ngajantenkeun kami mendakan laptop anu langkung mirip workstation, kalayan sababaraha ukuran 323 x 233 x 19,9mm, anu henteu pati kompak.

Unit héjo kami rada narik ati. Kami gaduh sistem anu henteu dieunakeun di handapeun anu niron kulit sareng padded, anjeun tiasa ningali detail na presisi dina pangwangunan laptop ieu anu tiasa kami lebetkeun dina kisaran tinggi. Kami gaduh beurat total 1,5 Kg, janten sanaos beurat na lumayan, sigana henteu janten halangan pikeun pangangkut sadidinten.

Ciri téknis

Sakumaha urang parantos nyarios, ieu ASUS ZenBook Duo hoyong janten workstation, janten aranjeunna atos mutuskeun pikeun milari perangkat keras anu parantos kabuktosan kalayan kinerja anu saé pisan. Kituna urang gaduh prosesor Intel generasi kasapuluh Inti i7 (i7-10510U). Pikeun ngajalankeun padamelan éta dibarengan ku mémori 16GB DDR3 RAM dina 2133 MHz anu, tanpa janten anu paling "luhur" dina pasaran, nawiskeun performa anu saé. Pikeun bagian na, nyorot panyimpenan, 512 GB PCIe generasi katilu anu parantos masihan urang ngeunaan 1600 MB / s bacaan sareng 850 MB / s tulisan, lumayan luhur sareng pastina ngajantenkeun alatna ngalir sakumaha angin.

salaku ka konektipitas teu jauh di tukang, urang tarohan WiFi 6 Manggung +, yén sanaos dina tés éta nawiskeun stabilitas, kuring sono kana sababaraha rentang anu langkung saé, kuring ngabayangkeun éta aya hubunganana sareng kaayaan anténeu. Kami ogé ngagaduhan Bluetooth 5.0 pikeun mindahkeun file nirkabel ogé panempatan aksésori. Konéksi na teu aya, kumargi urang gaduh palabuhan fisik anu cekap bakal didugikeun engké.

Palabuhan sambungan sareng otonomi

Urang mimitian ku otonomi, urang gaduh batréna 70Wh diwangun ku opat sél Li-Po. Ieu henteu diragukeun salah sahiji nilai tambihan na, urang mendakan dinten damel anu gampang pikeun nyanghareupan anu leres-leres nyambung tina jaringan listrik (sakitar 8 jam otonomi parantos dipasihkeun dina tés). Ieu pastina mangrupikeun titik anu paling pikaresepeun dina pendapat abdi kusabab karakter na laptop "klasik" sareng didesain kanggo jalan. Jelas panggunaan layar kadua atanapi kinerja kartu grafik bakal seueur nyarios ngeunaan otonomi.

Kuring reuwas aranjeunna henteu bet dina USB-C salaku padika ngecas, Nanging, henteu aya palabuhan sambungan anu leungit dina alat ieu:

  • 1x USB-C 3.1 Gen2
  • 2x USB-A
  • 1x HDMI
  • 3,5mm Jack Dina / Kaluar
  • Pamaca kartu MicroSD

Pastina cekap, Kuring masih bet dina HDMI salaku port anu peryogi pisan pikeun sadaya laptop sareng sigana ASUS masih jelas ngeunaan éta.

Dua layar sareng patlot salaku ciri khas

Kami gaduh panel munggaran tina 14 inci sareng sababaraha pigura anu tiasa dianggo dina resolusi FullHD (1080p) anu disahkeun ku Pantone sareng sRGB. Layar ieu nawiskeun kacaangan anu luhur sareng kualitas anu saé kalayan palapis matte anu ngamungkinkeun urang damel dina kaayaan anu parah. Layar utama mangrupikeun hal anu paling pikaresepeun dina analisa urang.

Urang teraskeun sareng layar handap tina 12,6 inci tapi jelas ultra-lega, babandingan inci antara hiji sareng anu sanés henteu wawakil. Layar ieu gaduh kacaangan anu langkung jelas tibatan anu luhur. Éta tactile sareng cocog sareng pulpén anu kalebet, ieu bakal dianggo utamina ku desktop anu diperpanjang sanaos urang tiasa ngamangpaatkeun berita anu kalebet dina parangkat lunak ASUS pikeun nambihan jalan pintas, kalkulator sareng bagian anu menarik anu bakal ningkatkeun produktivitas urang. Bisa ngédit fotografi, ngédit pidéo atanapi damel sareng sababaraha dokumén dina waktos anu sami dina ASUS ZenBook Duo ieu janten pelesir anu nyata.

Sedengkeun pikeun patlot, jujur ​​kuring henteu acan bérés ngalakukeun ka anjeunna. Éta henteu hampang sareng ogé sacara intuitif réngsé ngagunakeun ramo anjeun pikeun berinteraksi sareng layar toél. Kuring ngabayangkeun yén éta mangrupikeun produk tambihan anu bakal narik langkung seueur kana pangguna khusus. Aksésori naon waé henteu pernah nganyenyeri.

Kinerja umum sareng konsumsi multimédia

Panyatur ditandatanganan ku Harman Kardon sareng mikropon na gaduh kasaluyuan Cortana sareng Alexa dina cara anu terintegrasi. Salaku tambahan, kami hoyong nyorot kana sensor IR webcam anu bakal ngabantosan urang pikeun ngaidentipikasi diri sareng nguntungkeun tina produk. Kitu cenah, kami mendakan konsumsi multimédia anu luar biasa dibéré kualitas layar sareng soantenna, ieu jelas dina volume anu luhur sareng handap, kami henteu mendakan noise sareng kami tiasa nyarios yén éta mangrupikeun salah sahiji narasumber terintegrasi terbaik anu parantos kami tingali dina laptop.

Pikeun bagian na, dina hal kinerja, urang jelas yén taruhan dina kartu grafik anu langkung kuat atanapi ayeuna bakal muka panto langkung seueur sareng éta henteu bakal ngahukum harga anu kaleuleuwihi. Pastina henteu dirancang pikeun maénkeun, tapi éta ngédit fotografi kalayan gampang, tapi kuring bakal resep grafik anu sanés dina kisaran harga ieu. Di sisi anu sanésna keyboard na ngagaduhan perjalanan anu hébat sareng lampu latar tapi desain anu sesah diluyukeun, ogé ukuran sareng posisi beurit sacara praktis maksa anjeun bet dina mouse luar.

ASUS ZenBook Duo ieu sayogi ti 1499 euro dina titik jual anu biasa, anjeun tiasa ngagaleuh éta di PENTING kalayan jaminan maksimum.

ASUS ZenBook Duo
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
1499
  • 80%

  • ASUS ZenBook Duo
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • layar
    Penerbit: 87%
  • kinerja
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Naros

  • Abdi resep kana layar dobel sareng laptop tradisional
  • Otonomi hébat sareng henteu aya palabuan penting
  • SSD anu saé sareng RAM anu cocog sareng harga
  • Pangalaman multimedia pisan nyugemakeun

Kontra

  • Sigana mah aranjeunna kedah angkat pikeun Kartu Grafis anu langkung saé
  • Tampilan handap henteu gaduh kacaangan
  • Pensilna henteu leres-leres direngsekeun
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.