Huawei MediaPad M6: Tinjauan tablet kalayan seueur nyarios

Tablet mangrupikeun jinis alat anu kirang sareng kirang paménta di pasar, Ieu bisa jadi kusabab posisi dominan mérek tangtu sareng di luhur sadayana kana sakedik transisi antara modél, anu ngajantenkeun pangguna tetep salami mungkin sareng anu diaku utamina. Seueur bagian anu disalahkeun ogé pikeun smartphone anu didesain kalayan langkung seueur kakuatan sareng ukuran anu langkung ageung, nyababkeun urang ngémutan deui naha produk sapertos kitu patut.

Dina kasempetan ieu Kami parantos nguji Huawei MediaPad M6, pencét dina méja di pasar tablet sareng sababaraha fitur anu narik pisan. Tetep sareng kami sareng mendakan analisis anu jero ieu.

Desain: Aman, lemes

Kami mendakan tablet ukuran ageung tapi kompak, ukuran 257 x 170 x 7,2 mm dina panel 10,8 inci, nyaéta langkung ti 75% permukaan mangrupikeun layar sareng kandelna henteu sirik tina sababaraha smartphone kelas luhur. Ngeunaan beuratna, kami cicing sakedik handapeun 500 gram, anu ngajantenkeun produk anu raoseun sareng rada gampang diangkut sareng khususna dianggo ku hiji panangan, hal anu cukup relevan.

  • ukuran: X x 257 170 7,2 mm
  • beurat: 498 gram

Éta diwangun dina a chassis aluminium anodized sareng gaduh payuneun rata sareng pigura hideung. Kami ngagaduhan opat speaker dina puncak sareng ditilik ku logo Huawei di payun éta panginten leres-leres tiasa dianggo sacara horisontal. Kami ogé mendakan di payun anu maca sidik di luhur naon anu bakal janten port USB-C sareng di pojok kanan handap Jack 3,5mm kanggo sora anu paling nostalgia (leres, éta henteu kalebet headphone dina kotak). Desain saderhana tapi saé, Ngamangpaatkeun kerangka pikeun kaasup pamaca sidikét anu kompak siga anu suksés.

Hardware: Dada sareng Kirin sareng sakedik sagalana

Sakumaha urang parantos nyarios, seueur protagonisme tina ieu Huawei MediaPad M6 Éta dicandak ku Kirin 980 sareng Mali G76 GPU, duanana langkung dibuktikeun sareng dibarengan ku 4 GB RAM anu bakal pikaresepeun pangguna.

Marca HUAWEI
model Mindia M6
processor 980
layar 10.8 inci LCD-IPS 2K kalayan 280PPP dina format 16:10
Kaméra poto di tukang 13MP sareng LED Flash
Kaméra hareup 8 MP
Memori RAM 4 GB
neundeun 64 GB dilegakeun ngalangkungan microSD
Anu maca sidik nuhun
batre 7.500 mah kalayan gancang ngecas 22.5W USB-C
sistem operasi Android 9 Pie sareng EMUI 9.1
Konéktipitas sareng anu sanés WiFi ac - Bluetooth 5.0 - LTE - GPS - USBC OTG
beurat 498 gram
dimensi X x 257 170 7.2 mm
harga 350 €
Link pameseran Mésér Huawei MediaPad M6

Sesa fitur ogé dina jangkungna alat ieu anu henteu ngagaduhan nanaon, kaasup konektor pinter di handapeun anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun kéngingkeun kibor pikeun tablet anu ngajantenkeun sacara praktis «komputer» kalayan sadaya kecap (urang henteu acan sanggup ngetés keyboard sareng harga na sakitar € 80).

Bagéan multimédia: Kacida nyugemakeun

Upami disebat "Media" Pad éta bakal janten hal, urang gaduh panel anu gaduh kacaangan anu hadé, kalayan résolusi 2K atanapi WQXGA sabab sababaraha langkung resep nyauranana. Ieu nawiskeun kulit hideung anu saé sareng réproduksi warna anu cukup akurat, sakumaha anjeun tiasa tingali dina analisa video anu aya dina ulasan ieu. Layar 10,8 inci parantos nawiskeun kami langkung ti hasil anu nyugemakeun, ngajalankeun ogé tindakan anu urang tanyakeun. Di sagigireun éta, milikna aspék rasio 16:10 Éta jelas museur kana konsumsi kontén audiovisual, sareng éta diapresiasi nalika urang nganggo platform anu saluyu.

Panel ieu ngagaduhan DolbyVision (HDR), tapi éta sora na teu jauh ka tukang. Opat Harman Kardon nandatanganan spéker kalayan dukungan Dolby Atmos anu pikaresepeun produkna, boh ngupingkeun musik sareng nonton pilem sareng maénkeun pidéo, dina bagian sora éta mangrupikeun produk anu paling saé dina katégori na, sareng kamungkinan anu pangsaéna dina kisaran harga na. Kami ngadangukeun konténna nyaring, jelas sareng tanpa distorsi, ngagorowok pisan ka Huawei pikeun pagawéan anu dilakukeun dina audio produk ieu.

Ogé kasohor nyaéta kaméra utami 13MP kalayan lampu kilat LED, anu nawiskeun kualitas anu langkung ti ditarima dina tés urang, kalayan modeu "makro" anu ngareuwaskeun kami sareng éta bakal janten pelengkap anu ideal pikeun produk ieu.

Langkung seueur tibatan pamuter eusi

Éta waragad pikeun megatkeun sambungan tina karakter na salaku produk anu dirancang pikeun meakeun kontén, tapi éta yén kami gaduh sambungan USB-C OTG di handapeun anu ngembang infinitum ad kamungkinan aksésori tingkat produk ieu. Kami ogé ngagaduhan beurat anu saé sareng ukuran pikeun jenis tugas naon waé. Upami urang ngiringan nganggo hardware anu langkung saé sareng kanyataan yén éta jalan Android 10 tina panangan EMUI 10.0, urang gaduh sadaya bahan dina pot pikeun mikaresep alat produktipitas anu hébat anu kuring mendakan langkung pikaresepeun tibatan laptop naon waé dina kisaran harga na.

Sareng keyboard na? Huawei parantos nempatkeun solusi pikeun anu nganggo keyboard pinter na (dijual misah). Kami parantos kéngingkeun hasilna nyugemakeun duanana maén (PUBG sareng CoD Mobile) sareng ngalaksanakeun tugas kantor berkat aplikasi anu biasa sapertos Microsoft Word, Outlook sareng Excel.

Otonomi sareng kalangkang veto Trump

Urang mimitian ku otonomi, 7.500 mah kalayan gancang ngecas dugi ka 18W (kalebet dina kotak) anu pikaresepeun pangguna, kirang ti 2 jam pikeun ngeusi batre lengkep sareng langkung ti dua dinten ngonsumsi sadaya jinis eusi sareng maénkeun mangrupikeun anu tiasa urang ucapkeun tina tés urang, aranjeunna parantos cukup nyugemakeun, dina tingkat batréna, titik dimana produk ieu biasana gagal, Huawei parantos nunjukkeun sakali deui yén éta terang kumaha ngalakukeun hal anu saé pisan dina bagian batréna.

Hanjakalna urang deui nyarioskeun perkawis produk anu henteu ngagaduhan Google Services sareng Google Apps. Dina tinjauan kami anjeun bakal ningali kumaha kirang ti lima menit anjeun bakal ngagaduhan sadaya fitur ieu jalan, tapi veto ieu ku Trump sareng Google tungtungna rada kabur pangalaman ku produk anu, sakumaha anu kajantenan dina waktos éta sareng Huawei Mate 30 Pro, ditakdirkeun pikeun nempatkeun dirina salaku salah sahiji anu pang saé dina hal kualitas-harga di pasar.

Pendapat editor

Sanaos masalah anu teu tiasa dilawan sareng teu dihaja ku henteuna Google Services, kami nyanghareupan produk anu tawuran kualitas-harga nyanghareupan paséa anu hébat, iPad, langkung saé tibatan vérsi anu sami dina harga dina ampir sadaya aspek. Jauh pisan ogé dina hal kualitas-harga persaingan, meunang ku longsor kana tablet anu mérek anu ditepikeun akhir-akhir ieu sareng ngan ukur sésana di handap dina sababaraha aspek sapertos layar. Huawei parantos tiasa ngadamel produk buleud, tablet sakitar 350 euro anu tiasa anjeun anggo pikeun dianggo, diajar sareng nikmati kontén multimedia kalayan pura-pura.

Huawei MediaPad M6
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
350
  • 80%

  • Huawei MediaPad M6
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • layar
    Penerbit: 87%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • kamera
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 87%

Naros

  • Pabrik ati-ati sareng indah, bahan tahan
  • Ukuran kompak, hampang sareng pikaresepeun dianggo
  • Hardware kuat sareng bersinar nalika anjeun nyéépkeun kontén
  • Nilai hébat pikeun harga

Kontra

  • Aranjeunna bet dina panel 2K ngalangkungan téknologi OLED
  • Gancang ngeusian lapak jam 18W
  • Sababaraha aksésori sanésna aya dina bungkusan
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.