Kami nganalisis headphone Melomania 1 ti Cambridge Audio, tanda kualitas

Cambridge Audio parantos janten juara Sora Inggris Ageung ti saprak 1968, nawiskeun produk kualitas sareng lingkungan anu dirancang pikeun "pecinta musik". Sababaraha sarat kualitas bumi anu ngalahirkeun band mitis sapertos Ratu, Rolling Stones atanapi The Beatles, anu saurna geuwat. Salami waktos ieu, sora Hi-Fi parantos difokuskeun kana studio, bumi sareng ruang tertutup. Ayeuna perusahaan parantos mutuskeun badé nganggo headphone TWS sareng kami parantos nyobian. Kami marios headphone TWS Cambridge Audio, modél Melomania 1 anu nawiskeun otonomi anu luar biasa sareng sora anu saé.

Desain: Perhatian kana detil

Urang mimitian ku desain, kami mendakan produk anu cukup béda ti anu séjén pikeun tiasa nyetél trend. Sahenteuna aranjeunna nyandak résiko sareng hal anu pangpayunna ditawarkeun ka kami nyaéta kasus muatan polikarbonat, kalayan ukuran 59 x 50 x 22 milimeter, lumayan dikandung, bari headphone tetep dina 27 x 15 mm, dina hal ieu rada ageung tapi raoseun. Dina hal beurat, urang mendakan 4,6 gram kanggo tiap headset sareng 37 gram kanggo kasus pengisian. Rarancangna pikaresepeun pikeun disentuh, éta henteu "tonjolan" dina saku sareng éta nunjukkeun kualitas padamelanana.

  • ukuran kotak: 59 x 50 x 22 mm
  • ukuran héndsét: 27 x 15 mm
  • beurat kotak: 37 gram
  • beurat héndsét: 4,6 gram

Headphone na gaduh pabrik campuran ogé antara logam sareng plastik, kalayan ring LED leutik sareng format tablet. Kami gaduh tombol rute anu saé dina pangkalan luar anu bakal ngamungkinkeun kami pikeun berinteraksi sareng eusi multimédia. Sedengkeun pikeun kotak, dina hiji sisi éta ngagaduhan port microUSB (teu tiasa dimaafkeun dina pendapat abdi), sedengkeun di payun urang ningali séri titik LED anu bakal nunjukkeun ngecas alatna. Peryogi disebatkeun yén kotak ngagaduhan varnis UV matte anu nyegah kaburuk kusabab kajadian cahaya.

Konéktipitas sareng otonomi

Pikeun ngajantenkeun Cambridge Audio Melomania 1 ieu tiasa dianggo, urang tiasa sabab henteu tiasa sanés Bluetooth 5.0 anu nyayogikeun aranjeunna sakedik tunduh sareng sababaraha konéktipitas. Ku kami hartosna alat éta bakal tiasa mikawanoh sareng nyimpen nepi ka tujuh émisi sora anu sanés, janten ngarobah tina hiji alat ka alat anu sanés bakal kawilang gampang sareng gancang, kuring henteu ngalaman masalah sambungan. Pikeun ngajantenkeun aranjeunna tiasa dianggo:

  1. Candak headphone tina kotak
  2. Nyambung kana Mélomania 1 L dina setélan Bluetooth alat anjeun
  3. Duanana earbuds bakal masangkeun sareng mimiti damel

Ngeunaan otonomi, titik anu cukup ditangtoskeun deui, kami mendakan janji 9 jam playback kontinyu kalayan muatan lengkep, sareng dugi ka 36 jam upami urang mangpaatkeun opat biaya anu disayogikeun ku kotak. Kotak ieu peryogi sakitar dua jam pikeun ngeusi batre pinuh ku port microUSB kalayan input 5V sareng sakitar 500mAh. Nyatana éta bakal gumantung kana codec anu urang anggo, jilidna sareng utamina upami urang nelepon atanapi henteu, rata-rata otonomi anu urang tiasa kéngingkeun sakitar 7,5 jam ku telepon unggal dinten sareng putereun musik.

Kualitas audio sareng mikropon

Sora penting pikeun Cambridge Audio, éta sanés ngan ukur nampilkeun Headphone TWS sareng pikeun éta aranjeunna nyandak sadaya masalah di dunya. Kami gaduh arsitéktur prosésor tri-core: aplikasi subsistem prosesor dual-core sareng Qualcomm QCC32 Kalimba DSP 3026MHz subsistem audio hiji-inti, kalayan dukungan profil A2DP, AVRCP, HSP, HFP sareng akhirna tilu codec dasar aptX, AAC sareng SBC, ti anu pangsaéna dugi ka parah. Peryogi disebatkeun yén codec AAC mangrupikeun anu biasana di iTunes, kualitasna langkung handap tina Qualcomm's aptX sareng anu bakal kami anggo dina produk perusahaan Cupertino, sedengkeun kalayan terminal Windows sareng Android anu cocog urang tiasa ngamangpaatkeun codec aptX .

Cku codec aptX kami bakal tiasa ngaraosan latency sakitar 72ms Sareng kanyataanna nyaéta bahkan sareng codec AAC kami parantos mendakan tunda anu teu ternilai maén sareng ngararasakeun musik atanapi pidéo YouTube. Tapi ieu henteu sadayana, hardwarena henteu kedah ditingalkeun dina produk tina ciri-ciri ieu.

Kami gaduh controller sareng 5,8mm diafragma graphene-boosted, 20Hz dugi réspon 20kHz sareng kirang ti 0,004% distorsi harmonik euweuh deui teu kurang. Sareng kanyataanna nyaéta nalika kakuatanna henteu luhur teuing sareng kami henteu mendakan bass anu kuat (sampel kualitas goréng), kami ngagaduhan média kasatiaan anu luar biasa, sareng upami urang nganggo panyadia eusi anu leres kalayan lagu anu leres, éta janten pangalaman. Di luhur -S audio biasa pikeun headphone TWS. Peryogi disebatkeun yén urang gaduh mikropon MEMS kalayan pembatalan noise cVc anu ngabélaan dirina ogé, rada kaléng, tapi sora na saha anjeun tiasa parios dina video di luhur.

Anggo pangalaman

Kami aya dina kotak nganggo tilu «karét karét» atanapi adaptor, dua ukuran anu bénten tina sedeng anu parantos aya sareng salah sahiji «busa» kanggo insulasi maksimal. Kanyataanna nyaéta pita karét ieu rada ati-ati sareng éta ngahasilkeun pangaruh vakum anu sami sareng AirPods Pro, ieu ngajantenkeun isolasi pasip anu luar langkung unggul tibatan kalolobaan headphone TWS tanpa kedah maksakeun lebet kana ceuli. Abdi resep pisan éta, sabab éta ngasingkeun anjeun cukup pikeun tiasa ngaraosan musik tangtu ampir dimana waé, tanpa résiko kacilakaan. Nyatana éta ngasingkeun urang langkung seueur sareng langkung saé tibatan alternatif sareng ANC anu parantos dicobian. Peryogi disebatkeun éta Anjeun tiasa ngagunakeunana tanpa masalah pikeun olahraga, sabab ngagaduhan résistansi IPX5

Daptar kamungkinan ku mencét tombol ampir teu aya tungtungna, Aya seueur pisan fungsi anu tandatanganan kalebet kartu kalayan tombol konci sareng hasilna:

  • Maénkeun sareng Ngareureuhkeun
  • Skip lagu salajengna
  • Skip lagu sateuacanna
  • Jilid nepi
  • Jilid handap
  • Berinteraksi sareng telepon
  • Asistén sora

Kanyataanna kumaha ogé nyaéta upami anjeun hoyong ngaraos naon anu aranjeunna dirancang (maka nami na Melomania 1) durang kedah nganggo éta dina katenangan bumi sareng tiiseun, kumargi aranjeunna henteu bersinar di luar ruangan kusabab saeutik kasohor handapeunana, kusabab dina transportasi umum urang tiasa merhatoskeun sakedik alat-alatna. Madu henteu didamel pikeun sungut keledai, sakumaha ceuk sababaraha. Éta mangrupikeun headphone pikeun audiofil anu bakal ngiringan anjeun dimana waé, bahkan dina momen anu hadé pikeun katenangan. Anjeun tiasa mésérna tina 99,99 euro dina Amazon (LINK).

Cambridge Audio Melomania 1
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
99,95 a 125,95
  • 80%

  • Cambridge Audio Melomania 1
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 75%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • kasaluyuan
    Penerbit: 95%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 87%

Naros

  • Desain rapi, pasét kompak sareng bahan kualitas
  • Otonomi luar biasa saimbang sareng produk anu langkung mahal
  • Hargana henteu wajar dibandingkeun sareng persaingan
  • Kualitas sora pisan tinggi, produk Ecological

Kontra

  • Éta gaduh microUSB
  • Sistem tombol bakal langkung suksés upami éta keuna
  • Konfigurasi na saderhana, tapi tiasa masihan kasalahan
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.