MateBook D15, portabilitas sareng desain pikeun dianggo sadidinten [ANALISIS]

Cabang konsumen Huawei terus digawé pikeun nawiskeun produk ampir sadayana rentang sareng jinisna. Kali ieu kami sareng anu terakhir tina élmu anyar dina séktor komputer anu didamel ku perusahaan Asia sareng acara presentasi anu urang turutan langsung sababaraha minggu ka pengker. Di jerona urang ningali dua produk anyar, Huawei MateBook D14 sareng Huawei MateBook D15. Dina kasempetan ieu kami parantos nganalisis sacara jero Huawei MateBook D15 anu anyar sareng kami badé nyarioskeun anjeun sadaya karakteristik produk sareng naon anu parantos dianggo ku kami, Upami anjeun badé ngarobih laptop anjeun, tong sono analisis ieu.

Hal anu kahiji nyaéta ngingetan yén lamun mésér Huawei MateBook D15 di PENTING anjeun bakal nampi kado ransel angkutan, mouse nirkabel sareng sababaraha anu fantastis Huawei FreeBuds 3 sapertos anu urang parantos dianalisis sateuacanna, saha anu masihan langkung?

Desain: Kesederhanaan sareng bahan «Premium»

Dina kasempetan ieu, pas Huawei ngamimitian, anjeunna nekenkeun detil anu penting, urang nyanghareupan laptop anu pang murahna kalayan sasis aluminium unibody dina pasaran. Sareng urang gaduh alternatif hibrid antara plastik sareng aluminium, tapi Huawei MateBook D15 ieu didamel sadayana tina aluminium, anu ngajantenkeun kesan anu saé pisan. Kami gaduh desain anu rada wani, konstruksi anu cukup saé dina tingkat finish plastik (keyboard, frame layar ... jst) sareng bérés anu masihan urang raos mantep sareng kualitas. Aluminium parantos sigana alternatif anu pangsaéna pikeun komputer.

Kami gaduh keyboard anu cukup kompak, trackpad terkenal, sareng proporsi logis. Éta henteu kasohor kusabab ringanna atanapi ipisna, tapi éta aya dina wates panggunaan anu nyaman sareng dipercaya. Sedengkeun pikeun sisi kénca kami gaduh port USB-C, port USB sareng HDMI. Sisi katuhu pikeun dua palabuhan USB deui sareng Jack 3,5mm. Kami nyanghareupan kibor kalayan perjalanan anu saé sareng konci lega, ogé layar kalayan pangaruh matte anu nutupan 87% permukaan. Kesan umum urang dina hal bahan sareng desain MateBook D15 ieu lumayan saé.

Karakteristik téknis: Huawei nganut AMD

Dina kasempetan ieu Huawei parantos mutuskeun masang pamrosésan tandatangan AMD, milih kisaran konsumsi na sareng tujuan pikeun kéngingkeun performa anu saé ku ngaleupaskeun batréna maksimal. Sabalikna, kami parantos mendakan suhu anu saé, anu kuring nyebatkeun, henteu mangaruhan kinerja laptop pisan, janten pendinginanna nyugemakeun.

Marca HUAWEI
model MateBook D15
processor AMD Ryzen 5 3500U
layar 15.6 inci IPS - Resolusi FullHD - 249 nits Caang - 60Hz
GPU AMD Radeon Vega 8 Graphics (terpadu)
Memori RAM 8 GB DDR4
neundeun 256 GB NVMe SSD disk
Kaméra wéb Resolusi HD
Anu maca sidik nuhun
batre 42 Wh kalayan carjer USBC 65W
sistem operasi Windows 10
Konéktipitas sareng anu sanés WiFi ac - Bluetooth 5.0 - NFC - Huawei Share
Palabuhan 2x USB 3.0 - 1x USB - 1x USBC - 1x 3.5mm Jack - 1x HDMI
beurat 1.53 Kg
Kandel 16.9 mm
harga 699 €
Link pameseran Mésér Huawei MateBook D15

Produkna pikaresepeun dina bagian téknis, Kami henteu sono naon-naon dina hal konéktipitas, khususna ayeuna pabrik anu biasana milih USBC, sareng kuring pribadi sok ngahargaan palabuhan HDMI, anu sigana mah penting pikeun kuring.

Multimedia: Layar sareng sora

Urang mimitian ku panel IPS anu nawiskeun kuring sudut pandang anu saé, urang gaduh 15,6 ″ rada kompak hatur nuhun ka na 87% garapanana. Kami gaduh kacaangan standar tapi cekap, duanana dihandap sareng saluhureuna. Sababaraha cahaya bocor di daérah handap, henteu matak pikahariwangeun sareng anu henteu biasa di panel IPS tina laptop ipis sapertos kitu. Layar sigana kuring salah sahiji bagian anu pangsaéna produk kalayan kontras anu saé sareng résolusi anu cekap (FullHD) pikeun masihan kami pangalaman anu saé boh nganggo multimedia sareng tiasa dianggo berkat "matte" na.

Sorana kuat sareng jelas, bass anu saé tanpa ngalalaworakeun panengah sareng kakuatan volume stéréo anu cukup luhur. Cukup pikeun meakeun kontén atanapi maénkeun sababaraha musik anu ngiringan, éta mangrupikeun bagian anu seueur merek condong ngalalaworakeun sareng dimana Huawei parantos ngalakukeun padamelan anu saé. Tanpa diragukeun, pangalaman dina tingkat multimédia sareng Huawei MateBook D15 ieu sigana rada nyugemakeun pikeun kuring, bagian anu biasana nyayogikeun langkung seueur anu dipikahoyong dina laptop kisaran harga anu sami dina mérek anu sanés. Disebutkeun khusus pikeun kaméra "pop" na disumputkeun dina konci, idéal pikeun pamér gado dobel dina Skype.

Kakuatan sareng eusi anu dipersonalisasi

Huawei MateBook D15 ieu ngagaduhan perangkat keras AMD anu pikeun anu kirang dipasihkeun pikeun dunya ieu sigana moal kanyahoan tapi éta rada solvent. Dina istilah numeris éta kabuktosan, tapi prakték anu relevan. Gawéna sampurna boh dina tingkat navigasi sareng sareng Office 365 suite, anu panggunaan SSD seueur ngabantosan. Kami henteu mendakan masalah nalika ngajalankeun suite pamrosésan poto Adobe. dimana éta ngalir kalayan gampang. Dina bagian gim video kami parantos kéngingkeun hasil anu stabil tina 30 FPS maénkeun kualitas luhur sareng Fortnite,  sareng konsumsi anu langkung saé tapi performa anu leres maén Cities Skylines kalayan sadaya setélan dina luhur, dimana FPS lungsur sakedik tapi henteu mendung pangalaman (éta masih mangrupikeun gim anu cukup statis).

Pikeun bagian na, Huawei kaasup eusi anu tangtu anu kami anggap pikaresepeun. Anu kahiji nyaéta Huawei Bagikeun, anu ngamungkinkeun urang pikeun berinteraksi langsung sareng smartphone Huawei urang ngan ukur ku ngadeukeutan ka stiker tanda panggero, urang tiasa sacara gampang nanganan smartphone (anjeun tiasa parios dina pidéo dina header). Anu kadua nyaéta PC Manager, tukang sihir anu ngajaga pembalapna tetep mutahir sareng terus mariksa MateBook, langkung mérek kedah ngiringan jinis inisiatif ieu.

Maca sidik sareng otonomi

Abdi hoyong nyebatkeun cara Huawei parantos ngahijikeun pamaca sidik dina MateBook D15 ieu, aranjeunna mastikeun yén ti saprak urang pencét éta (éta bertindak salaku tombol kakuatan) dugi ka PC hanca fungsina peryogi sakitar 9 detik sareng ogé henteu Urang kedah ngalebetkeun jinis sandi naon, sareng éta kumaha (anjeun tiasa ningali éta dina operasi dina pidéo). Anjeun moal nyéépkeun waktos pikeun ngaidentipikasi diri kumargi tindakan anu sami pikeun ngahurungkeun parantos parantos dilakukeun, saterasna, sababaraha komputer dina kisaran harga ieu kalebet ukuran biometrik kualitas ieu.

Otonomi mangrupikeun masalah anu munggaran sareng MateBook D15 ieu, urang mendakan batréna anu tiasa langkung ageung, sanaos sanaos gancang-gancang sareng mangrupikeun titik anu luar biasa anu Éta ngagaduhan kabel USBC dobel sareng adaptor 65W anu kompak (Éta ngingetan urang ngeunaan Huawei Mate 30 Pro), kuring henteu acan tiasa kéngingkeun langkung ti opat jam otonomi kalayan panggunaan campuran anu kalebet nyéépkeun kontén multimédia, ngédit fotografi, suite 365 Office sareng sababaraha gim video.

Pendapat editor

Pangalaman kuring sareng Huawei MateBook D15 ieu Éta parantos cukup nyugemakeun, maturan kinerja laptop anu diarepkeun dina kisaran harga ieu, kalebet giliranana fitur-fitur anu ngabédakeunana sapertos anu maca sidik, layar anu kualitas sareng bahan premium, ngajantenkeun posisi éta lumayan leres dina laptop tina anu sami kisaran produk, janten salah sahiji alternatif nilai-pikeun-artos anu paling menarik. Anjeun tiasa kéngingkeun tina 699 dina titik jual anu biasa.

Huawei D15 MateBook
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
699
  • 80%

  • Huawei D15 MateBook
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 85%
  • layar
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 87%

Naros

  • Bahan anu saé, diwangun saé sareng desain sober
  • Mangrupikeun terminal anu kawilang kuat sareng cekap pikeun dinten ka dinten
  • Éta ngagaduhan bagian multimédia anu saé
  • Fitur tambahan sapertos Huawei Share, maca sidik atanapi PC Manager nambihan nilai

Kontra

  • Otonomi mangrupikeun titik anu lemah
  • Sanaos performa henteu lungsur, laptop condong panas
  • Abdi bakal nambihan deui port USB-C sareng ngaleungitkeun USB 2.0
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.