Dreame V9, tukang ngabersihkeun vakum kalayan nilai artos anu hadé

Parantos lami ti saprak urang ngagaduhan produk khusus pikeun meresihan bumi urang, robot calakan, tukang ngabersihkeun vakum sareng seueur deui. Anjeun terang yén didieu kami salawasna ngabantosan anjeun pikeun ngajantenkeun bumi anjeun janten pinter sahingga anjeun tiasa ngamanfaatkeun waktos luang anjeun. Dina waktos ieu urang badé nyarioskeun ngeunaan tukang ngabersihkeun vakum tangan serbaguna.

Kami gaduh dina tabel analisis anu Dreame V9, vacuum cleaner genggem pinuh ku asesoris sareng kakuatan anu saé anu janten salah sahiji nilai artos anu pangsaéna dina pasaran. Anjeun pasti parantos ngadéngé pembersih vakum ieu sababaraha kali, janten ayeuna mangrupikeun waktos anu saé pikeun diajar ngeunaan kakuatanana, sareng ogé kalemahanana.

Desain sareng bahan konstruksi

Perkawis desainna Nyalahkeun kuring anjeunna ngagaduhan résiko nanaon. Tapi henteu diragukeun naon anu urang badé nyarioskeun heula nyaéta matéri, kami ngagaduhan plastik bodas matte ipis pikeun ampir sadaya bahan, dibarengan ku bérés-bérés dina aluminium anu disikat. Éta beuratna sakedik upami urang ngabandingkeun éta sareng persaingan, ieu ngajantenkeun urang gaduh perasaan yén lamun turun tina jangkungna panggunaan anu ageung, urang tiasa ngarusak alat. Ieu mangrupikeun hiji bédana utama sareng produk anu hargana dua kali langkung ageung. Hayu urang ngobrolkeun kontén dina hal asesoris:

  • Sikat dua-hiji-hiji
  • Dua-dina-hiji sikat langsing
  • Hulu khusus pikeun sofa sareng gorden nganggo sikat bermotor
  • Serbaguna Kepala Sapu Roda
  • Dukungan pikeun ngecas sareng asesoris
  • Penyuluhan (pikeun nganggo sikat)

Nanging, dina panggunaan kami henteu mendakan poin négatip dina matéri, éta pas ogé, henteu jogét sareng sigana leres-leres leres pisan. Salaku tambahan, éta nginum langsung tina desain produk Xiaomi anu tiasa diasupan. Kuring pasti nyaman sareng pangwangunan sareng khususna sareng desain minimalis anu ditawarkeunana.

Karakteristik téknis sareng aspirasi

Salah sahiji aspék anu paling penting dina jenis produk ieu nyaéta kakuatan nyeuseup, sareng éta nyaéta produk-produk anu sami sareng ieu tapi kalayan harga anu heran murah gaduh penurunan anu ngajantenkeun aranjeunna ampir teu aya gunana, kakuatan sedot anu handap. Kami ngandelkeun ieu Dreame V9 kakuatan 22.000 Pa, cukup pikeun beberesih jero dina sagala aspek bumi. Kami satuju yén éta moal ngahontal anu luhur-luhur sanésna, tapi hargana ampir satengahna ti ieu. Urang kedah émut yén urang gaduh kakuatan 120 AW ngan ukur 1,5 Kg anu beurat total produk.

Ngeunaan setoran, penting pisan, urang mendakan satengah liter (0,5L), Kalayan sistem pambuka anu gampang anu ngan ukur mencét tombol bakal ngajantenkeun kokotor murag, anu ngagampangkeun pisan pangropéa. Ieu mangrupikeun hal éta ogé payuneun produk tina mérek anu sanés sareng anu parantos ngayakinkeun kuring dina panggunaan sadidinten. Tangki transparan sahingga urang tiasa sacara gampil niténan eusina, pikeun kéngingkeun ideu ngeunaan kabutuhan anu kosongna, sanaos kuring nyarankeun nyingkirkeun sampah dina unggal panggunaan.

Modeu otonomi, beberesih sareng nyaring

Alat ieu ngagaduhan Batré 2.500 mah anu bakal nawiskeun 60 menit panggunaan pikeun tingkat minimum, 30 menit dina modeu sedeng sareng 10 menit dina modeu sedot maksimum. Batré ion lithium ieu ngagaduhan sistem anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngagentoskeun upami urang rada "hésé" mésérna dina portal sapertos Amazon atanapi Aliexpress. Ieu sacara signifikan bakal manjangkeun umur mangpaat na, hal anu seueur merek henteu kéngingkeun ogé. Pasti waktos anu ngabersihkeun vakum éta moal kasohor ku kinerja batréna.

 

  • Modeu minimum: 60 menit
  • Modeu panengah: 30 menit
  • Modeu maksimum: 10 menit

Kami ngagaduhan indikator LED dina dasar anu bakal nginpokeun ka kami tentang tingkat muatan sepanjang waktos nalika urang nganggo, ogé prosedur ngamuat nalika naék dina dasar na. Kami henteu kedah nganggo dasar pikeun ngeusi batre, hal anu disorot, urang ogé bakal tiasa ngecas Dreame V9 ngalangkungan kabel langsung. Total waktos ngecas bakal sakitar 3 jam upami urang angkat tina 0% dugi ka 100%.

Ngeunaan nyaring urang gaduh sistem lima bak kanggo ditungtung a Saringan HEPA gampang dipiceun sareng diganti di luhur ku cara sistem satengah-benang. Ieu mangrupikeun jaminan yén numutkeun Dreame nawiskeun 99% filtrasi. Dina tés urang kami parantos ningal yén éta henteu jenuh atanapi ngaleungitkeun partikel debu lebet kana rohangan, hal anu éta ogé tiasa dibandingkeun sareng produk anu sami dina rentang anu langkung luhur. 

Asesoris sareng suku cadang

Saringan ieu ogé tiasa gampil digentoskeun, ogé rol adaptor anu parantos urang carioskeun sateuacanna. Ieu penting pisan, dina portal sapertos Amazon sareng Aliexpress urang bakal gampang mendakan sikat sareng saringan HEPA. Sakali deui ieu ngajantenkeun Dreame V9 serbaguna sareng dirancang awét.

Ari anjeun resep kana éta? Mésér éta dina harga pangsaéna! > AMAZON

Pembersih vakum relatif sepi, urang ngagaduhan sora maksimal dugi ka 70 desibel dina kakuatan maksimum, anu sanés hiji anu bakal kami anggo sacara rutin, janten sésana pilihan langkung sepi, sakali deui nawiskeun hasil anu teuing mirip sareng persaingan dina hal jajaran luhur. Kakuatan sikat na ogé penting, aranjeunna ngalih sacara mandiri, sanaos sistem pencahyaan LED leungit dina ieu pikeun gampang ngaidentipikasi kokotor ti kajauhan, hal anu bakal janten titik anu positip pisan.

Pendapat editor

Dreame V9 ieu diposisikan salaku alternatif anu penting pikeun cleaner vakum genggam anu luhur. Pribadi kuring bakal miceun sababaraha nawaran dihandap 100 euro anu aya di pasar sareng anu gampang dipendakan ku ulasan négatip dina seueur portal penjualan. Dreame V9 ieu gaduh harga dasar 199 euro, tapi anjeun tiasa sacara gampil kéngingkeun kanggo 150 atanapi 160 euro (Mésér tautan) dumasar kana tawaran khusus, anu nalika kuring nyarankeun yén anjeun kéngingkeun produkna. Éta pastina siga produk buleud pikeun kuring, khususna ngémutan jumlah produk anu sami anu parantos ngalangkungan panangan kami sareng harga Dreame V9 ieu.

Ngahasilkeun V9
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
135 a 200
  • 80%

  • Ngahasilkeun V9
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 80%
  • Ribut
    Penerbit: 80%
  • barang-barang tambahan
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Kakuatan sareng asesoris
  • Nilai duit

Kontra

  • Kamungkinan karusakan ragrag
  • Teu aya LED dina sapu
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.