Huawei Mate View, gugus suksés anu ningkatkeun produktivitas anjeun [Analisis]

Huawei terus ngagedéan kisaran produk konsuménna ku sababaraha rupa alternatif, nembé kami parantos ngawartosan anjeun kumaha anjeun tiasa ningkatkeun sacara signifikan kinerja jaringan WiFi bumi anjeun sareng router anjeun, sareng anjeun ogé sadar kana peluncuran terakhirna dina hal jam tangan pinter. Dinten ieu kami difokuskeun naon anu dugi ka ayeuna katingalina sapertos rupa bumi anu teu acan dipetakan pikeun perusahaan Asia.

Kami nganalisis sacara jero dina Huawei MateView, monitor anu kusabab formatna, desain sareng ciri na ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun produktivitas dina cara anu paling "premium". Pendakan sareng kami sadaya fitur Huawei MateView sareng naha éta parantos janten salah sahiji monitor anu paling ngaganggu di pasar.

Bahan sareng desain: jalur Huawei na anu leres

Monitor nyarios seueur perkawis "setup", yén Huawei terang sareng parantos hoyong museurkeun sadaya panon ka dinya. Monitor ieu ngagaduhan desain minimalis sareng bahan "premium" pikeun naék kasempetan. Jujur, anjeun bakal nyéépkeun kaseueuran dinten anjeun neuteup kana alat ieu, naha henteu mendesain anu saéna geulis? Kuring teu kedah isin-isin nyarios yén urang nyanghareupan desain industri éta tingali di Apple's iMac, hal anu sababaraha merek tiasa teraskeun deui. Anjeun tiasa ngagaleuhna ku harga spektakuler langsung di Amazon.

  • Dimensi: 28,2 inci
  • basa: Penyesuaian jangkungna 110 milimeter sareng condong antara -5º sareng + 18º
  • warna: Aluminium disikat

Mibanda panangan anu diwangun leres-leres dipasang dina monitor ku cara ngadukung bunderan puteran sareng sélular jangkungna, sok dina arah anu nangtung, leres. Dina kolom ieu anjeun bakal mendakan sistem sora stereo anu bakal kami bahas engké, ogé sambungan sareng port muatan, a ode leres-leres pikeun minimalis, integrasi sareng kaanggunan. Kami henteu acan tiasa ngaksés inpormasi ngeunaan beurat produk, tapi dina tés urang kami mendakan yén salaku alat anu saé anu nganggo bahan "premium", beuratna seueur. Pamakéan layar 94%, anu ngabuktoskeun kana padamelan anu dilakukeun dina hal ieu.

Karakteristik téknis panel

Kami sateuacan panel LCD - IPS kalayan rasio aspek 3: 2, sapertos sababaraha komputer sareng tablet Huawei. Babandingan aspék ieu parantos diucurkeun tina waktosna pikeun nimbulkeun tampilan layar lebar, tapi éta raos pisan dina tingkat produktivitas deui, urang bakal fokus deui engké.

Kami gaduh 28,2 inci dina resolusi 4K + (3.840 x 2.560) anu ngahijikeun téknologi HDR400, pikeun ieu anjeunna nganggo a Kacaangan 500 tip, saluhureun standar pasar pikeun jenis panel ieu. Kami gaduh tingkat panyegaran "hungkul" 60 Hz anu ngingetkeun urang yén urang nyanghareupan monitor anu museur kana produktivitas, sareng babandingan 1.200: 1 kontras.

Kami ngagaduhan 98% DCI-P3 tina gamut warna sareng 100% sRGB, cocog pikeun poto sareng éditan pidéo, nawiskeun sakitar 1.070 milyar warna sareng presisi anu cukup tinggi? E <2. Panel ieu parantos nunjukkeun sudut pandang anu hadé dina tés urang dibarengan ku kacaangan anu gancang ngingetkeun urang yén ieu mangrupikeun produk di luhur rata-rata, pikaresepeun ku HDR400 anu disahkeun ku VESA, anu mangkaning ragrag di handap ieu. Tina standar HDR10.

Konéktipitas sareng produktivitas sasarengan

Di beulah katuhu urang bakal mendakan «HUB» utama utami anu bakal nawiskeun kami dua palabuhan USB-A state-of-the-art, palabuhan DisplayPort USB-C cocog sareng ngecas dugi ka 65W jeung jack audio hibrid (ngamungkinkeun input sareng kaluaran) tina 3,5mm. Nanging, henteu sadayana tinggaleun di dieu, bagian tukangna nyaéta pikeun port kakuatan USB-C anu nyayogikeun listrik ka alat dugi ka 135W, dibarengan ku klasik Mini DisplayPort sareng port HDMI 2.0.

  • Dua mikropon internal nyandak stereo audio dugi ka 4 méter jauhna, gunana pikeun berinteraksi sareng asistén virtual, éditan pidéo, sareng telepon konperénsi.
  • Mésér na ku harga anu pangsaéna> meuli

Ku cara kieu urang tiasa nyandak kauntungan nganggo port USB-C tunggal salaku perpanjangan tina komputer urang, dina waktos anu sami yén éta ngeusi batre na interfaces na sareng HUB samping na. Henteu sadayana aya di dieu, kumargi Huawei hoyong nutup pangalaman MateView na ku ngajantenkeunana cocog sareng seueur téknologi na anu diterapkeun dina alat-alat mérek:

  • Puterkeun nirkabel sareng Proyéksi
  • Sambungan nirkabel sareng ekstensi desktop ku ngadeukeutkeun telepon anjeun ka pangkalanna

Keur kitu, vérsi anu nganggo sambungan nirkabel nganggo kartu jaringan WiFi sareng Bluetooth 5.1, Nanging, proyéksi ngalangkungan kabel USB-C aktip dina sadaya vérsi.

Gunakeun pangalaman pikeun cocog sareng seueur kaayaan

Urang mimitian ku "multimédia", sanaos jarang janten jaman ayeuna pikeun nembongkeun eusi dina layar kalayan aspék, éta direngsekeun ku pita hideungna di luhur sareng handapeun. Pikeun bagian na, gaduh HDR400 sareng kacaangan has 500 nits ngajak urang nonton séri, YouTube, Twitch atanapi panyadia favorit urang. Pikeun ngabéréskeun pangalaman Huawei parantos dipasang dina dasar MateView dua spiker 5W anu nawiskeun sora stereo anu ngagaduhan rongga bass-boosting sareng kalibrasi DSP anu independen, hasilna: Salah sahiji pangalaman pangsaéna anu urang kaalaman dina tingkat sora dina monitor ciri-ciri ieu.

Pikeun berinteraksi sareng monitor sareng antarbeungeut pangguna anu intuitifna urang gaduh palang touch di handapeun bezel anu Huawei parantos nyebat SmartBar, Anu ieu ngagaduhan kurva diajar anu pikaresepeun, tapi upami anjeun biasa, éta mangrupikeun jéntré anu nguntungkeun dina alat:

  • Hiji ketok> Konpirmasi
  • Dua keran> Balik
  • Volume kontrol> Gesek hiji jari
  • Ganti input> Gesek ku dua ramo

Upami teu kitu, Kuring mendakan kalibrasi warna spektakuler, ngamungkinkeun anjeun ngédit pidéo sareng poto kalayan hasilna saé, salian ti éta, Distribusi 3: 2 na ningkatkeun produktivitas kusabab desain jandéla sareng inpormasi anu ditawarkeunana. Pikeun ngagawekeun monitor tunggal, panel panorama (kacuali éta UltraWide) kompromi desain jandéla sareng sanés pilihan anu saé nalika dianggo. Balikna aspék 3: 2 parantos nyéhatkeun pikeun urang anu nganggo monitor ieu pikeun jalan terus.

Pendapat editor

Monitor Huawei ieu ngagabungkeun desain, kualitas sareng elemen konéktipitas diferensial anu parantos nambihan nilai nalika anjeun nyéépkeun waktos lami dina méja anjeun. Kaparigelan nyangking 3: 2 tanpa nyeuri sareng bet dina desain minimalis ngajantenkeun monitor ieu mangrupikeun pilihan kahiji dina pertengahan / kisaran luhur pasar. Jelas, éta bergerak langsung jauh ti séktor "gaimng" dimana Huawei parantos nawiskeun alternatif nyalira ku MateView GT, sareng sanaos kitu, éta ngagaduhan performa anu luar biasa dina konsumsi kontén audiovisual. Harga na antara € 599 kanggo vérsi standar sareng € 649 kanggo vérsi kalayan proyéksi nirkabel, ngagunakeun monitor sanés anu sami-sami katingalina dina kertas, tapi sigana henteu aya dina liga anu sami nalika anjeun ningali éta dina desktop anjeun.

MateView
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
599 a 649
  • 80%

  • MateView
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • layar
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • multimedia
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • Desain sareng bahan high-end
  • Panel anu saé, kalayan penampilan anu optimal pikeun produktivitas
  • Pangalaman multimedia anu saé pisan
  • Konéktipitas tinggi sareng integrasi

Kontra

  • Inpormasi ngeunaan beurat sareng dimensi leungit
  • SmartBar peryogi diajar

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)