Fitur anu ngagaduhan laptop laptop anu saé dina taun 2018

Laptop kaulinan

Mésér laptop sanés saderhana, sabab urang kedah tumut kana seueur faktor. Komo langkung rumit upami urang hoyong mésér laptop gaming anu saé. Laptop kaulinan parantos janten salah sahiji anu pang populerna di pasar. Paménta na teras-teras ningkat sareng sigana henteu lirén deui pas. Anjeun tiasa ogé resep mésér hiji.

Dina hal ieu, Aya sababaraha fitur anu kedah ngagaduhan laptop kaulinan anu saé. Supados kami terang yén kami mésér alat anu kualitas sareng éta bakal masihan kami kinerja anu kami ngarepkeun. Naon anu urang kedah tumut kana akun?

Salajengna kami bakal ngantepkeun anjeun kana aspek-aspek utama anu kedah urang diperhatoskeun o ciri utama anu kedah dipiboga ku laptop komputer ayeuna. Ieu mangrupikeun pituduh umum anu bakalan janten orientasi nalika ngagaleuh.

Laptop Laptop Xiaomi Mi

Potencia

Ieu mangrupikeun aspek anu penting nalika mésér laptop pikeun maénkeun kaulinan. Kusabab maén nyéépkeun langkung seueur sumber sareng nungtut langkung seueur dina komputer. Ku alatan éta, alat urang kedah gaduh kamampuan pikeun ngaréspon paménta ieu sareng matuh sepanjang waktos. Utamana, upami ku gim anu ayeuna urang tiasa ningal yén éta ngagaduhan masalah, éta mangrupikeun tanda yén éta moal nedunan sareng kaulinan anu bakal datang ka hareup.

Kituna, urang kedah pastikeun yén éta ngagaduhan prosesor kualitas sareng ngagaduhan kinerja anu luar biasa. Janten urang kedah milarian anu pangsaéna di pasar. Kucara kieu, urang tiasa bet dina Intel Core i5 atanapi i7, kisaran pangluhurna pabrikan. Ogé modél sapertos AMD A10 mangrupikeun pilihan pikeun diperhatoskeun.

Di sagigireun prosesorna, urang peryogi kartu grafik anu saé. Ieu mangrupikeun faktor anu nangtoskeun dina laptop kaulinan. Kituna, urang kedah ati-ati pisan dina hal ieu. Anu paling umum nyaéta ngagaduhan grafik ti NVIDIA atanapi AMD, anu baheula mangrupikeun anu paling sering di pasar. Kami gaduh seueur modél anu aya dina hal ieu.

Upami anjeun bet dina modél nganggo NVIDIA, Dina kulawarga G-Force anjeun henteu kedah turun tina modél sapertos GT650M. Sedengkeun pikeun kasus AMD, kulawarga 7000 mangrupikeun salah sahiji pilihan anu paling saé pikeun hal ieu. Aranjeunna tampil kalayan saé sepanjang waktos.

Ogé RAM penting pisan dina hal ieu, kumargi urang peryogi seueur RAM. Minimumna janten 4 GB, sanaos kanyataanna nyaéta anu idéal sareng ampir dasar dina pengertian ieu 8 GB, janten khusus 8GB DDR4. Upami aya modél sareng 16 GB DDR3 éta ogé pilihan anu saé, sanaos kamungkinan anu harga na mahal teuing.

layar

Tampilan portabel Razer kaulinan

Ngitung yén urang badé maénkeun, urang peryogi ukuran layar pikeun nyukupan pikeun kagiatan ieu. Salian ti ngagaduhan resolusi anu pangsaéna dina hal ieu. Kusabab kami henteu hoyong layar na ngagaduhan kualitas anu goréng atanapi pangobatan anu goréng pikeun warna. Ieu nyababkeun yén pangalaman pangguna sanés anu pangsaéna nalika maén.

Ngeunaan ukuranana, éta gumantung saeutik kana karesep pribadi, sanaos 15,6 inci bakal janten ukuran rata-rata anu urang tiasa pilih. Éta ukuran anu saé sareng ngamungkinkeun urang pikeun ngaraosan gim tanpa masalah. Sanaos upami anjeun ngagaduhan pilihan, layar 17 inci tiasa masihan anjeun langkung seueur kaulinan. Sanaos kamungkinan langkung mahal, anu handicap pikeun seueur.

Upami urang fokus kana resolusi layar, Ideally, éta kedah ngagaduhan resolusi Full HD (1920 x 1080 piksel). Tapi upami urang mendakan modél anu urang resep kalayan kualitas anu langkung luhur, maka éta bakal ditampi. Kualitas anu langkung handap sapertos HD tiasa dimungkinkeun, tapi éta tiasa masihan anjeun sababaraha watesan dina kaulinan anu tangtu. Tapi éta tiasa janten pilihan pikeun dipertimbangkeun.

Aya seueur aspek anu kedah diperhatoskeun ngeunaan téknologi layar. Kami mendakan layar LCD, IPS atanapi LED ayeuna. Urang kedah milih anu paling raoseun pikeun urang sareng anu paling cocog pikeun panon urang. Salaku tambahan, aya modél anu gaduh layar anti-réfléktif atanapi téknologi anu ngabantosan panon henteu kirang. Upami éta aya dina anggaran anjeun, panginten pikaresepeun pikeun bet kana éta dina laptop kaulinan anjeun.

neundeun

HDD sareng panyimpenan SSD

Dina hal ieu, urang mendakan mamang anu sami anu ngabatesan urang nalika urang mésér laptop normal. Tiasa bet dina hard disk tradisional (HDD) atanapi bet dina SSD. Bédana na nyaéta SSD bakal masihan kami operasi langkung gancang sareng langkung ringan, sanaos aranjeunna cenderung kirang gaduh kapasitas panyimpenan. Hal anu hard disk na parantos disésa.

Pilihanna gumantung saeutik kana karesep pribadi. Anjeun tiasa milih laptop kaulinan anu ngagaduhan sistem campuran, Anu nyampur HDD sareng SSD, janten anjeun kéngingkeun anu pangsaéna tina dua dunya. Sanaos harga na biasana rada luhur dina sababaraha kasus.

Upami anjeun bet dina modél anu ngan ukur aya hiji disk, anu pangsaéna nyaéta kaayaan padet (SSD). Utamana kusabab aranjeunna gancang pisan, enteng sareng henteu sempalan. Sanaos kami ngagaduhan watesan yén kapasitas panyimpenan na kirang. Anu paling umum nyaéta aya 250 GB, anu tiasa janten rada adil. Upami urang mendakan modél kalayan 500 GB éta bakal idéal.

batre

aplikasi

Siga logika, kami resep yén batré nawiskeun otonomi ka kami, Kusabab kami henteu hoyong kedah ngeusi batre laptop sadayana jam atanapi maénkeun hungkul nganggo laptop anu nyambung kana kakuatan. Nalika mariksa otonomi urang kedah salawasna maca naon anu ditunjukkeun ku pabrikan. Kusabab éta inpormasi anu ngabantosan urang kéngingkeun ideu ngeunaan durasina.

tapi, Salawasna saé upami urang maca pendapat pangguna anu parantos mésér laptop. Kusabab aranjeunna masihan kami otonomi laptop asli, saatos biasa sareng sering dianggo. Janten urang tiasa terang mana anu masihan kami otonomi anu langkung ageung sareng upami éta cocog sareng naon anu urang pilari atanapi peryogikeun.

Saran ngeunaan hal ieu nyaéta Hayu urang milarian laptop anu otonomi na teu murag handapeun genep jam. Salaku tambahan, urang ogé kedah tumut kana akun yén dimungkinkeun pikeun saatos panggunaan, batréna kaleungitan satengah kapasitasna. Ku alatan éta, batré anu kacida gedéna langkung merenah pikeun urang.

Sora

Dina laptop kaulinan, kualitas sora penting, Kusabab éta ngagaduhan peran anu ditangtoskeun nalika maén sareng pangalaman sacara umum. Sanaos, detil anu penting dina hal ieu nyaéta sora na saé boh dina speaker sareng nalika urang nganggo headphone. Paling dipikaresep, pangguna bakal nganggo headset nganggo mikropon.

Urang kedah pastikeun yén éta masihan kami kualitas audio anu hébat sareng urang tiasa nguping sadaya detil sareng épék anu aya di buruan kalayan sampurna. Patali sareng ieu, urang kedah ningali kartu sora anu ngagaduhan laptop sual nalika ngagaleuh.

Kartu sora HD ngurilingan mangrupikeun pilihan anu pangsaéna, kumargi éta ngajamin kualitas sora anu hébat sepanjang waktos. Janten urang kedah konsultasi ieu. Sanaos kaseueuran laptop kaulinan biasana dipasang. Tapi anu pasti, saé urang parios deui, sateuacan kasép.

Keyboard

Keyboard tina laptop kaulinan

Konci pikeun ieu laptop kaulinan aranjeunna kedah ageung sareng ngamungkinkeun urang pikeun ngetik sacara nyaman sepanjang waktos. Salaku tambahan, aranjeunna kedah ditetepkeun kalayan saé sareng yén aranjeunna henteu masihan masalah nalika mencét. Kusabab ieu biasana kagagalan umum anu nyababkeun seueur iritasi diantara pangguna. Janten urang kedah ulah aya dina kasalahan ieu nalika ngagaleuh.

Tangtosna, pencahyaan ogé ngagaduhan peran penting dina keyboard jinis notebook ieu. Idéalna, keyboardna kedah janten lampu latar, Kusabab éta dipikaresep pisan anjeun bakal nganggo dina gelap dina sababaraha kasempetan. Kukituna, anjeun siap pikeun kaayaan ieu. Jumlah warna mangrupikeun detil tambahan, anu henteu penting teuing. Minimalna nyaéta ngagaduhan lampu, sésana sumping engké.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.