FreeBuds 4i: Huawei balik deui kana kualitas / konci harga

Produk sora sareng khususon headphone TrueWireless (TWS) ngalakukeun léngkah raksasa pikeun nambihan fitur sapertos pembatalan noise aktif (ANC) sareng sésana kapasitas anu umumna naékkeun kamungkinan sareng harga na. Nanging, Huawei sigana mendakan rahasia rasio kualitas / harga.

Pendakan sareng kami sadaya ciri sareng detail anu paling relevan dina analisis anu jero anu anyar anu bakal kami carioskeun pisan ka sadayana anu anjeun kedah terang. Kami nganalisis Huawei FreeBuds 4i anyar, headphone kalayan pembatalan noise, ngecas gancang sareng desain inovatif.

Sakumaha anu parantos kajantenan dina kasempetan anu sanés, kami parantos mutuskeun ngiringan analisis ieu sareng a video anu bakal ngakibatkeun sami, Di jerona anjeun bakal tiasa mendakan unboxing tina Huawei FreeBuds 4i, ogé tutorial alit ngeunaan konfigurasi na sareng tés anu paling menarik anu kami tiasa laksanakeun, Éta sababna kami nyarankeun anjeun ningali dina pidéo éta sareng nyandak kasempetan pikeun ngalanggan saluran Aktualidad Gadget dimana kami bakal terus masihan analisis anu pangsaéna pikeun sagala jinis produk umumna, naha anjeun bakal sono? Dina cara nu sami, Upami anjeun resep kana Huawei FreeBuds 4i énggal anjeun tiasa ngagaleuhna dina harga anu pangsaéna di Huawei Store.

Rarancang sareng matéri: Napas tina hawa seger

Akhir-akhir ieu inovasi saeutik anu headphone TWS tina sagala jinis mérek anu ngalaman ngabalukarkeun stagnasi di séktor, sareng pikeun anu kadua belas kalinya Huawei ngagaduhan nempatkeun sadaya daging dina hawu kalayan sababaraha hal anyar anu ngajantenkeun anjeun produk unik, atanapi sahenteuna dibédakeun. Huawei FreeBuds 4i bet dina kasus lonjong, rada langkung kompak tibatan tina FreeBuds Pro sareng nganggo tonggong datar anu ningkat pisan panempatanana dina permukaan.

  • dimensi Ukuran Ukuran: 48 x 61,8 x 27,5mm
  • Diménsi Headphone: 37,5 x 23,9 x 21mm
  • beurat tina kasus: 35 gram
  • Beurat headphone: 5,5 gram

Aranjeunna milih sakali deui "glossy" palastik sareng bérés kualitas anu bakal ditayangkeun dina tilu warna anu béda, beureum, hideung bodas (unit dianalisis). Tohan dina "buntut" anu cukup dikomprés, satengahna antara FreeBuds 3 sareng FreeBuds Pro, Kitu ogé sistem hibrida dina-ceuli sareng tradisional, éta ngajantenkeun headphone tetep dina ceuli kalayan seueur résistansi, tohan kana karét silikon anu nyiptakeun sensasi "tekanan" dina ceuli sareng ngahindaran gerakan anu teu dihoyongkeun, sahingga sacara signifikan ningkatkeun pembatalan noise pasip. Persépsi kami ngeunaan kualitas jelas, sareng kanyamanan dina jam panggunaan kuring parantos kabuktosan.

Kualitas sora sareng ciri téknis

Huawei parantos milih pikeun FreeBuds 4i kanggo Bluetooth 5.2 pikeun mastikeun konéktipitas anu paling anyar dina pasaran dina bagian ieu. Pikeun bagian na urang bakal ngagaduhan frékuénsi playback ti 20Hz dugi ka 20.000Hz, réspon tactile anu bakal masihan kami sistem kontrol multimédia anu cukup saderhana sareng sababaraha Supir 10mm lumayan loma. Ieu ditarjamahkeun langsung kana volume maksimum anu cukup luhur, héran kuring bakal nyarios dina analisa kuring.

Kualitas sora mids sareng highs sepertosna cekap cekap, aranjeunna leres disaluyukeun salaku standar sareng henteu sangsara nalika maénkeun musik anu meryogikeun jinis persamaan sapertos Ratu atanapi Monyét Artik, dimana urang leres-leres ngabédakeun sababaraha rupa instrumen sareng vokal. bédana. Basisna rada aya, sapertos dina kaseueuran jinis headphone ieu, sareng dina musik komérsial anu kaleuleuwihi tiasa nutupan sésa eusi, sanaos persis naon anu dipilarian dina genre-genre éta. Dina hal kualitas sora, aranjeunna henteu tiasa dibantah anu pangsaéna Kuring parantos nyobian dina kisaran harga na.

Umur batre sareng kapasitas

Urang mimiti ningali didieu naon anu janten mékanisme anu dianggo ku Huawei pikeun ngarobih harga, sareng éta bédana sareng FreeBuds Pro dina hal biaya anu hébat sanaos ngalestarikeun seueur fungsina. Hal kahiji anu ngaleungit nyaéta ngecas nirkabel, salaku réspon kami mendakan port USB-C éta kalayan ngan 10 menit muatan éta bakal ngijinkeun urang ngaraosan playback dugi ka tujuh jam (tanpa ANC). Kabel USB-C anu gedé ukuranana kaasup kana bungkusna.

  • 55 mah kanggo tiap earbud
  • Hal langkung ti 200 mah kanggo kasus ieu

Pikeun bagian na, kami gaduh otonomi anu dijanjikeun ku merek playback 10 jam tanpa pembatalan noise diaktipkeun sareng 7,5 jam kalayan pembatalan noise diaktipkeun, anu dina ulasan kami parantos dugi ka 9,5 jam tanpa pembatalan noise sareng sakitar 6,5 jam kalayan pembatalan noise. Éta mangrupikeun angka anu caket pisan kana data anu dijangjikeun ku mérek, kalayan memperhatoskeun yén kami parantos nguji aranjeunna dina jilid langkung luhur tibatan anu disarankeun. Huawei parantos nganggo aki-aki anu padetna sareng perusahaan parantos ngagaduhan reputasi sateuacanna dina hal otonomi alatna, teu aya keluhan dina bagian ieu.

Pembatalan noise sareng pangalaman pangguna

Setup gampang pisan hatur nuhun kana tombol sinkronisasi na tangtosna pikeun aplikasi AI Life sayogi dina Huawei App Gallery. Di dinya urang bakal tiasa ngamutahirkeun firmware, ngonpigurasikeun réspon touch sareng seueur deui. Ngeunaan hal anu terakhir, ku ngalakukeun némpél anu béda dina bagian luhur headset urang bakal tiasa nyandak / ngagantung telepon, maénkeun atanapi ngareureuhkeun musik sareng, ku sentuhan anu panjang, bahkan ngarobih modeu antara pembatalan aktif sareng ngupingkeun éksternal. Kabuktosan, sareng alat Huawei anu ngajalankeun EMUI 10.0 sareng teras urang bakal gaduh pangalaman anu langkung jero.

Pembatalan noise parantos nyugemakeun, sigana sigana aya hubunganana sareng panggunaan karét silikon ogé desain headphone. Isolasi dina lingkungan standar sapertos kantor parantos saé pisan, sahenteuna kalayan hasil anu sami sareng FreeBuds Pro, lumayan luar biasa dina hal ieu.

Pangalaman kami parantos nyugemakeun, nunjukkeun yén harga peluncuran di Spanyol bakal aya sekitar 89 euro, Kuring sesah milarian alternatip anu nawiskeun kualitas sora langkung saé sareng ANC langkung saé pikeun harga anu sami, ti momen ieu aranjeunna janten rekomendasi kuring anu aya hubunganana sareng nilai artos dina kisaran produk ieu.

FreeBuds ----------------
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
89
  • 100%

  • FreeBuds ----------------
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • Kualitas disada
    Penerbit: 90%
  • konfigurasi
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Naros

  • Tarohan desain anu saé, kompak pisan
  • Otonomi anu saé
  • Sensasi produk premium
  • Kualitas sora anu saé sareng ANC

Kontra

  • Henteu ngecas nirkabel
  • Kontrol toél kawates
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.