FlashLED V16, langkung kaamanan sareng langkung kanyamanan [Tinjauan]

Saloba anjeun terang, saprak Pébruari kamari di Spanyol kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaganti triangles reflective heubeul jeung V16 Certified LED beacons anyar, sistem cahaya anu samentara bakal ngawula ka salaku transisi antara triangles disebut tadi jeung beacons geolocated hareup anu bakal mempermudah roadside. intervensi bantuan ku otoritas.

Naha beacon V16 mangrupikeun alternatif anu langkung aman pikeun segitiga tradisional? Kami nguji lantera FlashLED V16, salah sahiji merek pelopor dina distribusi jenis ieu produk di Spanyol, pikeun nempo naha éta bener patut ngagunakeun éta.

Modél merek FlashLED ieu asalna dina desain ngawangun kembang, didamel tina plastik ABS jeruk kaku. Iket kalebet salian ti kantong pamawa empuk, batré 9V kalayan durasi perkiraan 36 bulan.

Dibikeun susunan LEDs na, lantera ieu Éta gaduh pisibilitas 360-derajat kalayan jarak dugi ka 1 kilométer, sahingga nyumponan sarat anu diperyogikeun pikeun disertipikasi ku DJP salaku alat V16, nyaeta, disatujuan keur dipake dina substitusi tina triangles tradisional.

Denda pikeun henteu nganggo segitiga ogé

Henteu ngan ukur wajib gaduh segitiga sareng rompi reflektif anu paling penting, aranjeunna kedah ngagaduhan sertifikasi E11 Uni Éropa dina hal desain sareng pisibilitas. Sanajan kitu, triangles ieu dina kalapa jeung maranéhna teu bade nempatkeun diri.

Numutkeun Pasal 130 Peraturan Sirkulasi Umum, segitiga kedah ditempatkeun 50 méter ti halangan sareng kedah katingali sahenteuna 100 méter jauhna. Teu nempatkeun aranjeunna leres atanapi kirang aranjeunna bakal ngakibatkeun denda nepi ka 200 euro.

Cara anu "bobodo" pisan pikeun nyalin rasa kasedih tina kacilakaan atanapi ngarecahna kalayan sanksi administratif.

Pamakéan nandakeun V16 FlashLED lantera

Ti 1 Juli 2021 tiasa nganggo beacon ieu V16 ngagantikeun segitiga reflective.

Modél anu digunakeun dina analisa, sakumaha anu kami nyarios, pisibilitas 360 derajat nepi ka kilométer jauh, Pikeun ieu, éta ngagunakeun batré 9V anu tahan dugi ka 36 bulan tanpa dianggo, atanapi sahenteuna tilu jam cahaya kontinyu.

Dina kasus FlashLED kami mendakan éta gampang dianggo sabab sajaba ti kanyataan yén éta gaduh tombol pikeun ngaktifkeunana, Éta gaduh magnet leutik anu nempelkeun mercusuar kana hateup mobil urang, sareng hatur nuhun kana palapis karétna éta nyegah goresan anu teu dihoyongkeun dina cet na.

Sanaos urang henteu terang sertipikasi sacara khusus aranjeunna gaduh résistansi kana cai sareng lebu, hal kaharti tempo nu sipatna dirancang pikeun manggihan hiji kacilakaan atawa ngarecahna, sarta ieu leuwih kondusif dina poé hujan.

  • Disatujuan ku DJP
  • Anjeun tiasa nempatkeun éta ti jero mobil tanpa ngaleupaskeun sabuk anjeun
  • Ngurangan résiko dijalankeun
  • Bener sinyal kacilakaan sarta breakdowns

Salaku tambahan, FlashLED nunjukkeun yén produk ieu diwangun  FlashLED gaduh sistem pencahyaan sareng lampu bodas upami urang hoyong atanapi urang kedah nganggo lantera salaku senter pikeun dianggo di jero mobil atanapi pikeun ngarengsekeun gangguan sporadis.

Supir, tanpa kedah kaluar tina kendaraan atanapi nyabut sabuk pengaman, tiasa nempatkeun lampu darurat V16 berkat dasarna anu dimagnetisasi.

Saatos tés kami kami geus datang ka kacindekan yén jenis ieu beacon, sanajan boga "tanggal kadaluwarsa" nunjukkeun yen beacons geolocated datangna kana gaya dina 2026 nurutkeun DGT, bakal nyumbang kana waktu pamakéan nu urang masihan eta tambahan. kaamanan sareng kanyamanan, ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngahemat loba spasi nyokot kana akun dimensi na ngurangan dibandingkeun triangles dawam. Pondokna, hiji pilihan metot tempo yén maranéhna bisa dibeuli di ramatloka resmi na ti 9,99 euro. Éta ogé nampi sababaraha metode pamayaran sapertos Apple Pay.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.