FÖRNUFTIG pemurni hawa murah-murah tina IKEA

Pemurni udara parantos janten produk anu diperyogikeun pisan, aya seueur mérek anu ngagaduhan posisi anu kuat di pasar pikeun produk khas ieu, nanging, éta mangrupikeun masalah waktos sateuacan raksasa jati Swedia sumping pikeun mendemokratisasi produk anu ditakdirkeun aya di imah beuki loba.

IKEA parantos ngaluncurkeun FÖRNUFTIG, pemurni hawa harga knockdown kalayan kapasitas anu ageung sareng saringan anu murah pisan, kami dianalisis sacara jero. Cicing sareng kami sareng terang kunaon produk IKEA ieu tiasa janten laris sareng tahan kana produk anu paling mahal.

Saperti dina kasempetan anu sanés, kami parantos mutuskeun ngiringan analisis lengkep ieu sareng video anu anjeun tiasa ningali bukaan panyucian udara tina IKEA, tapi langkung seueur deui, urang bakal nunjukkeun kumaha jalanna, kumaha anjeun tiasa ngarobih saringan sareng tangtosna sadaya detil sapertos tingkat noise anu sanggup dilakukeun. Janten Kami ngarékoméndasikeun anjeun ningali pidéo ieu sareng nyandak kasempetan pikeun ngalanggan saluran kami, dimana kami bakal teras unggah nganalisa anu narik pisan ngeunaan produk bumi anu bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang.

Desain sareng bahan: Dina gaya IKEA leres

Upami aya jalan henteu keuna, sareng éta mangrupikeun hal IKEA cukup jelas ngeunaan desain sareng bahan tina produk éta anu henteu ngan saukur hubunganana sareng parabotan. Sadaya produk otomatisasi imahna, sora atanapi gadaget ngandelkeun palastik anu sami, nuansa anu sami sareng desain anu sami, sareng anu ngabantosan urang ngadamel lingkungan anu ngahiji sareng ciri. sakumaha anjeun tiasa tingali dina ulasan kami ngeunaan lampu sareng spéker anu IKEA mendesain sareng Sonos. Dina hal ieu aranjeunna gaduh persetujuan kuring, tapi tingkat kejutan saeutik.

  • Dimensi: X x 45 31 11 cm
  • beurat: 3,92 Kg

Kami bet dina plastik bodas atanapi hideung pikeun nyocogkeun ka konsumen sareng panel payun tekstil abu, gampang dicabut. Sadaya bahan ieu nyayogikeun katambah kesederhanaan, tahan sareng hampang kana produk, jauh tina milari sensasi bayaran, anu aranjeunna pikahoyong nyaéta nyaluyukeun harga sareng daya tahan éta. Di tukang kami ngagaduhan bantosan, sareng panyucikeun hawa IKEA tiasa ditempatkeun duanana sacara vertikal sareng horizontal, dilabuhkeun kana témbok atanapi leres-leres dibabawa dikombinasikeun sareng gagang nilon na sareng dampal suku anu lengkep kalebet dina kotak sareng cocog sareng warna produk.

  • Buleudna ngagaduhan kardus anu janten tandana pikeun nancebkeun kana témbok (tong dialungkeun)
  • Boh najong (kalebet) sareng gagang nilon tiasa dikonfigurasi

Boh gagang nilon sareng dampal suku sapinuhna didamel Dipiceun, anu bakal mempermudah parobihan ideu dina hal hiasan. Di tukang urang bakal ngagaduhan pituduh kabel terpadu anu bakal ngamungkinkeun urang masihan posisi anu sanés bari henteu kedah ningali kabel anu ngagantung dina témbok. Kabel ieu, di sisi anu sanésna, lumayan loma sareng ngagaduhan adaptor kakuatan khusus sareng propriétari mérekna.

Rupa-rupa saringan sareng kapasitas purifikasi

Dina hal ieu pemurni hawa FÖRNUTFIG ti IKEA Éta tiasa dianggo sareng dua saringan na sakaligus, atanapi ngan ukur ku saringan utama. Ieu kusabab salah sahijina kalebet kana bungkus sareng anu sanésna bakal dipésér salaku pilihan upami urang hoyong. Ieu mangrupikeun dua saringan anu ngawangun panyucikeun hawa IKEA

  • Saringan HEPA 12: Kami ngagaduhan saringan anu ageung kalebet ukuran anu cukup, saringan ieu nyerep 99,95% partikel udara sapertos sari, éta ngagaduhan efisiensi dugi ka PM2,5, anu hartosna éta nahan partikel langkung ageung ti 2,5 nanométer. Ieu bakal dipésér nyalira ti 5 euro langsung di IKEAkumaha oge, unit kaasup kana iket.
  • Saringan gas: Ieu mangrupikeun saringan anu langkung spésifik sareng didesain kanggo ngirangan ayana bau sareng haseup, langkung ku tujuan pikeun nyiptakeun kabersihan sareng kasucian dina hawa, tapi tanpa ingetan partikel. Filter ieu bakal ngagaduhan karakter "tambahan", sabab éta dijual nyalira. ti 10 euro ogé di toko IKEA. Ieu nyucikeun hawa ku nyoplokkeun sagala rupa polutan gas sapertos VOC sareng formaldehida.

Alatna bakal dianggo dumasar paménta, nyaéta, urang kedah ngaoperasikeunana. Éta henteu ngagaduhan sistem analisis hawa atanapi peringatan saluareun indikator LED tina status beberesih saringan sareng tombol RESET kanggo éta di tukangeun sampul payun. Sakali kami parantos jelas, urang mendakan tilu tingkatan Pemurnian ngalangkungan roulette di luhur. Dina kasus ngaktipkeun kakuatan maksimum, laju émisi udara partikel gratis (nilai CADR) nyaéta 130 m3 / jam.

Tingkat panggunaan sareng tingkat noise unggal dinten

Tingkat noise bakal gumantung langsung kana tingkat kakuatan anu ditugaskeun, dina tingkat minimum noise ampir teu katingali (éta tiasa ditingali dina video di luhur), Nanging, tingkat noise tina kakuatan maksimum sami sareng kipas tradisional dina kakuatan low. Kusabab kitu, tingkat minimum ngamungkinkeun kahirupan sadidinten anu normal sareng bahkan bobo kalayan diaktipkeun, sanés dina tingkat maksimal na, anu sigana didesain kanggo situasi haseup atanapi sari sari. Ieu éta bakal ngabantosan ningkatkeun kasihatan sareng kahirupan sadidinten jalma anu ngagaduhan alergi.

Dina panggunaan sadidinten pemurni ieu ngahasilkeun konsumsi unggal dinten antara 2,5 sareng 19 watt, rada leutik, janten urang henteu kedah hariwang ngeunaan bagian ieu. Peryogi dicatet yén kabel sambunganna rada loma sareng gagangna parantos ngajantenkeun langkung gampang pikeun kuring dina tés kuring pikeun ngangkutna ngalangkungan kamar anu béda-béda. Pamakéan sakitar 45 menit di kamar anu nganggo tilu saringan leres-leres ngaleungitkeun bau goréng énjing normal, Nya kitu, operasi anu sami di dapur parantos lengkep ngaleungitkeun bau tina tuangeun. Nanging, kanggo terang sacara rinci hasilna ngeunaan sari sareng partikel sanésna, perlu dianalisis hawa sacara real waktos, sareng éta pasti konci pikeun harga anu disaluyukeun.

Taya ragu IKEA balik deui ka peupeus pasar pikeun alat rumah tangga modis, pemurni hawa ieu nunjukkeun dirina cukup sareng gaduh desain anu ramah, ngajantenkeunana ngan ukur 59 euro janten pilihan kahiji konsumén biasa tina perusahaan Swédia.

FÖRNUFTIG
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
59
  • 80%

  • FÖRNUFTIG
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: March 14 2021
  • rarancang
    Editor: 85%
  • kinerja
    Editor: 90%
  • Ribut
    Editor: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 85%
  • Kualitas harga
    Editor: 85%

Naros

  • Bahan sareng desain anu dikenal
  • Variétas filter sareng efisiensi pemurnian
  • Harga anu teu kaéléhkeun

Kontra

  • Tanpa analisa kualitas udara
  • Kabel sambungan na proprietary
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.