Samsung nampilkeun Galaxy Tab S5e, tablet anu paling serbaguna sareng anggun di pasar Android

Galaxy Tab S5e

Pasar tablet Android sacara praktis dibatesan pikeun produk anu diluncurkeun ku perusahaan Korea di pasar, kumargi sesa pabrikna boro nawiskeun modél sareng anu nawiskeun, aranjeunna ngagaduhan kauntungan anu leres pisan ngawatesan panggunaan anu urang tiasa masihan pikeun ningali halaman wéb, maca surat sareng anu sanésna.

Upami urang hoyong nganggo kontén multimedia sareng maénkeun sababaraha gim anu kuat, hiji-hijina pilihan kualitas dina pasaran ditawarkeun ku Samsung. Samsung nembé ngenalkeun tablet anyar, Galaxy Tab S5e, tablet anu dirancang pikeun nawiskeun hiburan sareng konektipitas anu pangsaéna. Di dieu kami nunjukkeun sadaya detil.

Desain Galaxy Tab S5e

Galaxy Tab S5e

Galaxy Tab S5e anu anyar, henteu ngan ukur menonjol pikeun manpaatna, tapi ogé henteu nolak desain nalika unggal waktos. Tab S5e nawiskeun kami a awak logam 5,5 milimeter kandelna sareng ngan ukur 400 gram beuratna, anu ngajantenkeun salah sahiji anu pang serbaguna sareng portabel dina pasaran. Salaku tambahan, éta sayogi dina pérak, hideung emas, sahingga pangguna tiasa milih modél anu paling cocog sareng cita rasa aranjeunna.

Galaxy Tab S5e

Otonomi sok janten salah sahiji aspek anu paling penting dina tablet, sareng Tab S5e henteu nguciwakeun urang dina hartos éta, sabab éta ngahontal otonomi 14,5 jam, hatur nuhun kana optimalisasi prestasina boh nalika browsing, midangkeun, nganggo kontén ...

Built-in intelligence berkat Bixby

Galaxy Tab S5e

Asistén maya parantos janten seueur kulawarga dina salah sahiji kulawarga. Tablet anyar ieu ngalebetkeun Bixby 2.0, asisten Samsung anu urang tiasa berinteraksi sanés ngan ukur naroskeun patarosan anu biasa ngeunaan cuaca atanapi kumaha kasibukan jadwal urang, tapi ogé janten hub kagiatan pikeun ngendalikeun sadaya alat anu nyambung.

Hatur nuhun ka Bixby, urang tiasa ngalaksanakeun tugas sasarengan, sapertos hurungkeun tipi sareng lampu hurungkeun kakuatanana sareng robih janten warna anu langkung haneut. Tapi pikeun ngamaksimalkeun éta, gumantung kana panggunaan anu kami hoyongkeun, berkat keyboard na (anu dijual sacara mandiri) urang tiasa ngaktipkeun Tab S5e janten komputer berkat Samsung DeX.

Samsung DeX mangrupikeun platform mobile / desktop anu ku Samsung disimpen, nawiskeun kami kamungkinan anu seueur anu diimpikeun ti baheula sareng éta ogé Éta ogé sayogi di terminal high-end perusahaan sapertos Galaxy S9 sareng Galaxy Note 9.

Fitur bioskop

Galaxy Tab S5e

Upami salah sahiji panggunaan anu bakal kami bikeun tablet nyaéta nyéépkeun pidéo dina streaming, atanapi diunduh langsung kana alat, hatur nuhun kana Tampilan Super AMOLED, urang bakal tiasa ngalakukeun éta dina gaya. Layar nawiskeun kami a babandingan 16:10 sareng 10,5 inci kalayan ngirangan pigura anu nawiskeun kami raos anu jero anu urang boro-boro mendakan dina tablet anu sanés di pasar.

Upami urang henteu ngagaduhan jasa pidéo streaming, nalika urang mésér Tab S5e, urang bakal tiasa terasrasakeun YouTube Premium gratis sareng salami 4 bulan, jasa streaming musik sareng pidéo buta témbong.

Sora mangrupikeun bagian penting anu urang kedah perhatoskeun nalika mésér alat tina jenis ieu sareng Galaxy Tab S5e henteu gagal dina hal ieu. Modél ieu nawiskeun kami kualitas sora anu cukup luhur hatur nuhun kana 4 spiker nampilkeun téknologi stéréo otomatis-muter Aranjeunna nawiskeun audio anu kuat anu adaptasi sareng cara anjeun nahan tablet.

Galaxy Tab S5e

Salaku tambahan, éta nawiskeun kami integrasi sareng téknologi Dolby Atmos sareng sora tanda tangan AKG anu nawiskeun kami sora sakuriling 3D. Pikeun ngaraosan kualitas sora anu ditawarkeun ku Tab S5e, Samsung nawiskeun langganan premium gratis ka Spotify salami 3 bulan, promosi anu ditambihan anu ditawarkeun ku YouTube kalayan platform streaming video na

Spésifikasi Galaxy Tab S5e

Samsung Galaxy Tab S5e
layar 10.5 "WQXGA Super AMOLED anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaréproduksi pidéo UHD 4K dina 60 fps.
processor Prosesor Octa-core 64-bit (2 × 2.0 GHz & 6 × 1.7 GHz)
Memori sareng panyimpenan 4GB + 64GB atanapi 6GB + 128GB - microSD dugi ka 512GB
audio 4 speaker AKG kalayan téknologi Dolby Atmos
Kamar utami Resolusi 13 mpx anu tiasa urang ngarékam pidéo dina UHD 4K (3840 × 2160) @ 30fps
Kaméra pungkur Resolusi 8 mpx
Palabuhan USB-C
Sénsor Accelerometer - Sensor Sidik Jari - Gyroscope - Geomagnetic Sensor - Aula Sensor - RGB Light Sensor
Conectividad Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac 2.4G + 5GHz - VHT80 MU-MIMO - Wi-Fi Direct - Bluetooth v5.0
dimensi 245.0 x 160.0 x 5.5mm
beurat 400 gram
batre 7.040 mah kalayan dukungan muatan gancang
sistem operasi Android Pie 9.0
barang-barang tambahan Panutup buku kibor - Dasar ngecas POGO - tutup lampu

Harga sareng kasadiaan Galaxy Tab S5e

anyar Samsung Galaxy Tab S5e bakal pencét pasar dina April, tapi dina waktos ayeuna, harga modél dasar kalayan 4 GB RAM sareng 64 GB panyimpenan teu acan diumumkeun. Pas aranjeunna diumumkeun kami bakal ngawartosan anjeun langsung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.