Galaxy Note 7 tiasa ditingali dina pidéo sababaraha dinten saatos ditayangkeun

Tanggal 2 Agustus, Samsung sacara resmi bakal nampilkeun anu anyar Galaxy Note 7, tapi dugi ka tanggal éta urang sadayana parantos atos ningali anggota anyar kulawarga Catetan dina sajumlah ageung gambar anu disaring, video sapertos anu kami nunjukkeun ayeuna, sareng kami bakal terang sacara praktis sadaya inpormasi anu ngurilingan andalan anyar Perusahaan Koréa Kidul. Bahkan langkung ti mungkin urang henteu ngatur atanapi kaget sababaraha momen tina presentasi.

Sakumaha anu urang béjakeun ka anjeun Dinten ayeuna urang tiasa ningali catetan 7 deui dina pidéo anu parantos bocor dina jaringan jaringan sareng di mana urang tiasa ningali sampurna desain phablet énggal. Salah sahiji hal anu paling narik perhatian nyaéta margina langka anu layar bebas tina panél payun.

Pidéo na parantos disiarkeun ku MobileFun janten kami ngabayangkeun yén éta mangrupikeun alat anu nyata anu bakal dipibanda ku aranjeunna pikeun tiasa dianggo, saprak sateuacan presentasi resmi, dina pamekaran tutup sareng asesoris pikeun terminal. Perlu diperhatoskeun kumaha bocorna ieu sigana Samsung, anu sigana langkung mirip pengkhianatan antara sasama wisatawan.

Balik kana pidéo no sareng nyimpen detil layar, urang teu tiasa ningali nanaon anu urang moal tingali parantos aya dina kabocoran sanés. Salajengna, kami henteu tiasa ningali bagian handap terminal anu ngamungkinkeun kami mastikeun sababaraha asumsi anu henteu acan dikonfirmasi sacara lengkep.

Dina waktos ayeuna urang kedah teraskeun ngantosan 2 Agustus payun nalika urang tiasa ningali, dina cara resmi, Galaxy Note7 anyar anu kuring sieun pisan éta moal nawiskeun kami naon-naon anu urang henteu acan terang. Sareng terminal Samsung anu anyar ieu tiasa sampurna disaring dina sajarah.

Kumaha saur anjeun ngeunaan desain anyar Galaxy Note 7?.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.