Swift 5, Spin 5 sareng Switch 7 mangrupikeun ultraportables anyar anu tiasa dirobih ku Acer

Sareng urang teraskeun nyarioskeun hal-hal anyar anu parantos ditepikeun ku perusahaan Taiwan di IFA anu diayakeun dinten-dinten ieu di Berlin, léléktronika tara tara kaunggulan. Ayeuna giliran kisaran laptop ultraslim sareng laptop anu tiasa dirobih, alat anu janten modis dina bidang profesional kusabab kagunaan hébat anu ditawarkeun ka kami di sektor ieu berkat kanyataan yén sistem operasi na henteu sanés nyaéta Windows 10. The Perusahaan Acer parantos nampilkeun pembaharuan taunan alatna sareng modél Swift 5, Spin 5 sareng Switch 7. Di handap ieu kami nunjukkeun anjeun sadaya ciri modél ieu.

Fitur tina Acer Switch 7 Hideung Edition

Acer Switch 7 Edisi Hideung nyaéta 2-in-1 fanless anu munggaran kalayan sistem pendinginan Fanless Dual LiquidLoop. Di jero urang mendakan generasi kadalapan Intel Core i7 sareng grafik NVIDIA MX150. Ku beuratna 1,15 kg tanpa keyboard, éta nawiskeun kami mobilitas anu luar biasa sareng serbaguna, ogé berkat awak anu didamel tina aluminium anu disikat. Modél ieu nawiskeun kami layar 13,5 inci nganggo téknologi IPS sareng résolusi 2256 × 1504. Datang ku stil Wacom kalayan 4.096 tingkat sensitipitas sareng sénsitip pikeun Dengdekkeun pikeun nyaluyukeun kandel stroke.

Acer Switch 7 Hideung Edition gaduh harga awal 1.999 euro, sayogi ti Désémber.

Fitur tina Acer Spin 5

Spin 5 mangrupikeun perlengkapan pikeun para ahli anu beuratna 1,5 kg sareng ketebalan 15,9 mm dina vérsi 13 inci na, sedengkeun vérsi 15 inci, beurat naék janten 2 kg sareng kandelna 17,9 mm. Di jero urang mendakan Intel Core generasi kadalapan énggal, dugi ka 16 GB RAM DDR4-tipe, sareng kartu grafis independen NVIDIA GeForce GTX 1050 dina modél 15-inci.

Kisaran Acer's Spin 5 ngagaduhan harga awal 899 euro kanggo modél 13 inci sareng 999 euro pikeun modél 15 inci, duanana modél sayogi ti Séptémber.

Fitur Acer Swift 5

Alat ieu didesain kanggo anu meryogikeun kagunaan sareng mobilitas. Hatur nuhun kana beurat na, kirang ti 1 kg, urang tiasa ngalih ti ditu ka dieu kalayan ampir teu aya bewara yén urang bakal babarengan sareng tim kami, dilengkepan Generasi 8 Intel Core kalayan otonomi XNUMX jam. Layar kalayan téknologi IPS sareng resolusi Full HD ngajamin kami pisibilitas tina sudut mana waé.

Harga dasar kisaran Acer's Swift 5 nyaéta 1.099 euro sareng éta bakal sayogi di Spanyol ti Désémber.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.