Garmin Vivofit 4 anu anyar nawiskeun kami dina layar sareng sataun batréna salawasna

Dunya kuantifér parantos janten salah sahiji séktor dimana urang ayeuna tiasa mendakan langkung seueur persaingan, sareng dimana urang tiasa mendakan sajumlah ageung mérek bergengsi teras-terasan ngabarukeun modélna sareng nampilkeun modél anu langkung lengkep. Perusahaan pang anyarna anu nampilkeun kisaran alat anyar nyaéta Garmin, anu parantos ngabarukeun jajaran Vivofirt 4 ku alat anu menonjol pikeun nawiskeun layar salawasna sareng sareng umur baténna dugi ka 1 taun. Garmin parantos ngahijikeun tampilan warna anyar anu anyar sami sareng naon anu urang tiasa mendakan dina rentang Pebble anu teu aya, dina modél panganyarna anu diluncurkeun perusahaan sateuacan janten bagian tina Fitbit.

Étana Garmin Vivofit 4 énggal dirancang pikeun dianggo 24 jam sadinten, ngamungkinkeun urang nganggo bahkan nalika mandi di kolam renang. Kuantifikasi terintegrasi ngamungkinkeun urang pikeun terang sepanjang waktos léngkah-léngkah anu urang laksanakeun, upami urang parantos lami henteu mindahkeun éta, jarakna ngumbara, kalori anu parantos kami bakar, éta nunjukkeun urang waktos, sacara otomatis ngadeteksi olahraga anu kami lakukeun, éta ngagaduhan peringatan akustik, ngamungkinkeun urang pikeun mendakan smartphone urang ... sabab urang tiasa ningali Garmin parantos diluncurkeun gelang ngitung paling lengkep anu urang tiasa mendakan ayeuna di pasar, sareng ogé layar warna.

Henteu kedah masangkeunana sareng smartphone, tapi upami urang ngalakukeun éta, urang tiasa ngaksés sepanjang waktos kagiatan anu dirékam ku alat, kalebet ngawaskeun bobo dina sababaraha rupa na. Garmin Vivofit 4 énggal aya dina alit sareng ukuran sedeng, sareng éta bakal pencét pasar sareng pinggel dina warna hideung bodas, tapi perusahaan nawiskeun kami sajumlah ageung pinggel dina sadaya kamungkinan warna sareng kombinasi mimitian ti $ 19,99 plus pajak. Harga pikeun Garmin Vivofit 4 nyaéta $ 79,99 plus pajak. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.