Getaround, urang kana carsharing paling lengkep

Carsharing netepkeun dirina salaku alternatif penting pikeun dunya mobilitas. Di kota-kota konci sapertos Madrid sareng Barcelona, ​​beuki seueur solusi mobilitas anu sayogi pikeun sadaya pangguna. Hanjakalna masing-masing ieu ngagaduhan kontra ogé kaunggulanana. Kami hoyong terang langkung seueur perkawis pangalaman nyetir sareng mobilitas anu anyar ieu, sareng pikeun ieu kami parantos damel sareng Getaround, sistem carsharing paling lengkep anu kami tingali dugi ka ayeuna. Cobi sareng kami sabab kami badé ngumbara sareng Getaround salami sababaraha dinten sareng kuring bade nyaritakeun ngeunaan pangalaman kuring anu mimiti ngagunakeunana.

Naon Getaround? Sistem carsharing

Kami gaduh pertempuran kendaraan anu saé di jalan, ya Wible, enya Car2Go, enya eCooltra ... Nanging Getaround ngagaduhan filsafat anu sanés, kami moal mendakan stiker atanapi iklan dina kendaraanna, sareng éta Getaround tiasa dianggo béda dina hal ieu, Éta henteu ngagaduhan armada kandaraan nyalira tapi mangrupikeun platform hubungan antara pamilik anu béda anu ngamungkinkeun sababaraha pikeun ngaraosan fasilitas sayogi nalika aya dimana waé anu dipikahoyong, sedengkeun pikeun anu ngagaduhan éta ngagaduhan pangaruh ékonomi anu pikaresepeun, kumargi anu damel wahana aya pikeun batur.

Visi urang mangrupikeun dunya dimana sadaya kendaraan dibagi, misi kami ogé jelas, pikeun ningkatkeun mobilitas ku cara ngirangan polusi sareng kamacetan di kota-kota. Kami hoyong ngabebaskeun kota, nyayogikeun aksés gampang pikeun pangguna kana kendaraan, iraha waé sareng pikeun kaperluan naon waé.

Ngumbara lahir di 2009 di Amérika Serikat sareng éta parantos tumuh di langkung ti 300 kota sareng dalapan nagara, dugi ka ayeuna sareng supados ngembang langkung éfisién di Spanyol mutuskeun pikeun kéngingkeun platform anu gaduh ciri anu sami, Drivy.

Naha urang parantos milih Getaround sareng sanés anu sanés?

Nya utamina kusabab urang hoyong ngalaksanakeun tés anu langkung jauh, Kali ieu kami parantos ngalaksanakeun langkung ti 1.200 km, ti Madrid ka Almería (ngumbara). Ieu kamungkinan dugi ka ayeuna dibatesan pikeun imah kontrakan, sareng ieu mangrupikeun hiji bédana anu hébat antara Getaround sareng platform anu sanés, urang tiasa milih antara kendaraan ampir sadaya jinis sareng karakteristik anu béda, ieu ngamungkinkeun urang langkung seueur, Salaku tambahan, urang henteu tunduk kana jajaran tindakan anu khusus, urang tiasa angkat dimana pikahoyongeun urang, urang kedah nyandak Getaround.

Kami parantos milih sédan anu nyaman sareng ékologis (hibrida), nanging, Getaround ogé dirancang pikeun pangguna anu sanés. Ngaliwatan aplikasi na urang malah bakal tiasa nyéwa van sababaraha jam, anu bakal ngamungkinkeun urang, salaku conto, angkat ti tengah Madrid angkat ka Ikea pikeun kéngingkeun sababaraha jati, naha aya platform carsharing anu sanés anu ngamungkinkeun éta? Kami parantos ngariksa éta sareng kanyataanna nyaéta henteu, naha kusabab otonomi atanapi kusabab hargana moal lirén naékna nalika urang nuju ngagaleuh. Kalayan Getaround anjeun tiasa nyandak perjalanan anu tiasa dirobih dina Gran Vía atanapi angkat ka Ikea pikeun sababaraha jati, saha anu masihan langkung?

Kumaha carana daptar pikeun Getaround

Sistem Getaround tiasa diaksés ngalangkungan aplikasi pikeun Android sareng ios (iPhone). Sakabeh prosedur ti saprak urang ngadaptar dugi ka nyéwa kendaraan parantos dilakukeun ngalangkungan aplikasi, sareng di dieu kami mendakan aspek anu dibédakeun deui. Kami parantos diuji platform sapertos Car2Go sareng Emov sareng aranjeunna sadayana ngagaduhan cacat anu sami: Prosés pendaptaran meryogikeun verifikasi anu peryogi sababaraha dinten sareng meryogikeun pamayaran kanggo "pendaptaran".

Dina kasus Getaround sadayana ieu nyandak warna anyar. Dina kasus kami butuh waktu sakitar 30 menit ti nalika kami ngaunduh aplikasi pikeun pertama kalina dugi ka kami parantos tiasa nyéwa kendaraan munggaran urang. Kanggo ngalakukeun ieu, urang unduh aplikasi sareng langsung ngadamel akun. Teras urang kedah ngaksés sistem verifikasi, pikeun ieu nganggo sistem deteksi wajah sareng scanning dokumén calakan. Mimiti, ngalangkungan kaméra payuneun alat urang urang kedah nyeken wajah urang, kanggo engké neraskeun scan ID sareng lisénsi nyetir urang.

ti Ngumbara Aranjeunna mastikeun yén prosés ieu gancang pikeun kaseueuran pangguna sareng éta ogé sami aman kumargi nganggo sistem verifikasi manusa pikeun penguatan. Prosés ieu tiasa janten sakedik laun pikeun lisénsi tangtu anu meryogikeun konfirmasi sapertos Amérika Serikat Amérika. Janten sanésna, urang ngan ukur kedah nambihan metode pamayaran sareng urang tiasa nyéwa kendaraan urang, salaku pencinta téknologi, ieu mangrupikeun hal munggaran anu ngajantenkeun kuring teu tiasa nyarios. Dina dinten anu sami anjeun bakal tiasa ngadaptar sareng nyéwa kendaraan, Ieu hal anu henteu sadayana nawiskeun platform mobilitas.

Kumaha ngagunakeun Getaround

Ayeuna datang gampang. Sakali urang muka aplikasi Getaround, harga sareng kendaraan anu sanés anu urang langkung caket ku urang bakal otomatis muncul. Jelas kami henteu bakal mayar anu sami pikeun ngajalankeun Ford Ka sakumaha pikeun nyetir BMW Z4 (leres, aya seueur rupa-rupa dina aplikasi). Pikeun ieu kami bakal ngagaduhan saringan saringan anu ngamungkinkeun urang milih upami urang hoyong anu tiasa dirobih, hibrida, listrik, van atanapi bagean kendaraan sanés anu nyumponan kabutuhan urang. Upami urang peryogi sédan atanapi saloon, urang badé ngumbara langkung ti 1.000 km dina tilu dinten.

Kami milih hibrida Hyundai Ionic ti pangguna, mobil ti 2018 praktis anyar kalayan kirang ti 30.000km sareng sareng sajumlah sistem bantosan nyetir éta ngajamin kami kanyamanan sareng kaamanan maksimum. Saatos nunjukkeun tanggal ngajemput sareng tanggal ngajemput sareng tanggal balik kami parantos siap, tapi masih aya sababaraha hal anu kedah dilakukeun.

Getaround ngagaduhan dua kamungkinan: Pendak sareng pamilik anu masihan kami konci atanapi ngamangpaatkeun Getaround Connect. Ieu sistem anu disingkronkeun sareng kendaraan sareng nawiskeun data sapertos kilométer arus sareng eusi tanki bahan beuleum. Hatur nuhun kana Getaround Connect urang bakal tiasa muka sareng nutup kendaraan langsung sareng telepon sélulér sareng ieu merenah pikeun pangguna boh anu bogana. Pamasangan Getaround Connect leres-leres gratis sareng mangrupikeun pilihan favorit pikeun aranjeunna anu hoyong nyéwa kendaraanna pikeun kéngingkeun artos langkung seueur sareng nyumbang kana lingkungan. Sakali dibuka, konci na biasana disimpen di jero, janten sésana dinten kami nganggo metode bubuka tradisional

Kaamanan nginjeumkeun mobil anjeun ka anu teu dikenal

Sakumaha urang parantos nyarios, Getaround saleresna mangrupikeun platform anu janten panganteur pikeun ngahubungkeun pamilik kendaraan sareng anu meryogikeunana, nanging, wahana lumayan mahal dina kaseueuran kasus, sareng sakumaha anu parantos kami carioskeun, dina Getaround kami mendakan ti Mercedes E -Kelas ka Renault Zoe. Pikeun ngajamin kasalametan kadua pangguna, sateuacan muka mobil aplikasi na nyuhungkeun kami pikeun nyeken tina dalapan titik konci éksternal wahana, tindakan anu dilakukeun duanana sateuacan sareng saatos nyéwa, Ku cara ieu dipikaterang pasti naon jinis karusakan anu dilakukeun sareng saha jawab éta. Salajengna, Juragan kedah nampi pangguna anu mana anjeunna tiasa ningali profil na anu parantos diverifikasi, kecuali éta mangrupikeun kandaraan kanggo séwa langsung.

Dina cara nu sami urang kedah nunjukkeun perobihan interiorna, boh tina hal kabersihan sareng kaayaan umumna. Pamilik sareng pangguna kedah mastikeun perawatan kendaraan anu sami, janten anjeun kedah nganteurkeun éta bersih di luar sareng dina kaayaan interior anu sami dimana anjeun ngajemput, kusabab ieu éta ngagaduhan sistem verifikasi. Penting upami anjeun hoyong nampi skor anu saé yén titik-titik ieu parantos kajantenan. Salajengna, kendaraan kudu dikirimkeun sareng jumlah bénsin anu sami anu parantos ditingalkeun ku juragan nalika pangiriman.

Asuransi tanggung jawab sipil sami pentingna, Getaround bakal ngijinkeun kami tilu modalitas anu béda ngalangkungan Asuransi Allianz:

  • Sadaya résiko tanpa kaleuleuwihan
  • Ngurangan franchise tina 250 euro
  • Francaisi normal tina 1.100 euro

Harga bakal dirobah ku biaya unggal dinten gumantung kana pilihan sareng jelas bakal gumantung kana masing-masing kasus khusus, kendaraan sareng faktor penentu sanés sapertos umur sareng pangalaman supir. Sakali diasuransikeun, duanana pangguna aplikasi sareng supir tambahan sanés anu ngiringan éta bakal dijaga.

Pangalaman kuring sareng Getaround

Sacara umum, kuring kedah meunteun pangalaman kuring sareng Ngumbara, sareng éta ngagaduhan sababaraha faktor diferensial anu ngajantenkeun sistem anu pang lengkepna.

  • Sistem nyéwa boh dumasar jam sareng siang tanpa watesan wilayah
  • Sistem pendaptaran tanpa kedah mayar sateuacanna sareng verifikasi profil anu gancang pisan
  • Kamungkinan nyéwa sadaya jinis kendaraan nganggo otonomi, kapasitas sareng kagunaan ageung

Sareng ieu kumaha Getaround parantos janten platform mobilitas karesep kuring dibarengan eCooltra.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.