10 kaulinan maén bal pangsaéna tanpa Internét, kanggo ios sareng Android

Kaulinan sepakbola anu henteu peryogi WiFi, data atanapi Internét

Laliga Santander badé dilanjutkeun sareng jas balna mimiti ditingalikeun, urang tiasa ngamangpaatkeun éta pikeun haneutkeun mesin urang sacara virtual. Di tengah taun 2020, maén game vidéo nyalira kirang sareng kirang sering, tapi urang henteu salawasna hoyong bersaing sareng pamaén sanés ogé kami henteu ngagaduhan aksés kana konéksi internét anu saé pikeun ngalakukeun éta. Saperti dasar tina maén kaulinan maén bal tanpa internét masih mungkin.

Dina Google Play atanapi AppStore aya sajumlah ageung gim maén bal, kaseueuranana bebas tapi meryogikeun koneksi permanén kana internét, sahingga nyegah anjeun ngalebetkeun aranjeunna nalika anjeun kakurangan data atanapi WiFi, hiji-hijina jalanna nyaéta gaduh kaulinan anu béda anu tiasa anjeun maénkeun tanpa sambungan éta. Dina tulisan ieu kami badé nyusun kompilasi anu pangsaéna pikeun smartphone atanapi tablet.

Daptar tina 10 gim maén bal pangsaéna tanpa internét pikeun ios sareng Android

Kami gaduh seueur judul anu nyumponan sarat ieu, sadayana tiasa dianggo tanpa masalah, saprak dipasang pinuh dina mémori smartphone kami. Perhatoskeun yén ampir sadayana sayogi pikeun ios boh Android. Kami nganggo kasempetan ieu pikeun ngingetan yén kami nembé nyebarkeun tutorial pikeun ningkatkeun kinerja gim dina Android.

Soccer FiFA

Raja raja henteu diragukeun "THE FIFA", pertandingan anu parantos kéngingkeun tahta na dina olahraga éndah maya. Diciptakeun sareng didesain ku EA Sports, dikenal pikeun kualitas anu teu tiasa dibantah dina konsol atanapi anu cocog, éta ogé mangrupikeun salah sahiji gim soccer anu pangsaéna pikeun alat sélulér. Éta ngagaduhan sadayana lisénsi anu dicekel sareng anu gaduh di dunya ieu, naha tim atanapi pamaén.

FIFA, abdi maénkeun tanpa internét

Éta ngagaduhan midangkeun anu béda pisan tina anu kami mendakan dina vérsi konsol na, midangkeun anu langkung seueur narik dina sisi Arcade dibandingkeun ku simulasi murni. Hal anu pangsaéna ngeunaan vérsi ieu nyaéta ngagaduhan mode "Ultimate Team" anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaraosan kamajuan tim kami nyalira, anu nandatangan pamaén. Éta mangrupikeun Gratis-to-play, janten unduhan na bakal gratis kalayan kamungkinan mésér dina aplikasi.

FIFA Soccer
FIFA Soccer
harga: bebas
FIFA Soccer
FIFA Soccer
pamekar: Seni Electronic
harga: bebas+

eFootball PES 2020

Ayeuna urang nganggo gelar anu ngagentos tahta sareng FIFA, éta henteu sanés mangrupikeun mitos PES, waralaba anu nyobian tetep unggal taun kalayan paningkatan gameplay, tapi parantos kaleungitan nalika ngeunaan lisensi. Sanaos leres yén vérsi ieu pikeun alat sélulér ngagaduhan bagian téknis anu luar biasa, anu pikaresepeun saha waé anu maénkeun.

Kaulinan maén bal

Kami gaduh midangkeun anu sami sareng FIFA, narik aspék Arcade anu leres. Sanaos niat kami badé maén nyalira, kami bakal nganggo modél multiplayer anu hadé dina pasokan, kalebet liga lokal sareng rerencangan anu nyambungkeun via konéksi Bluetooth.

eFootball PES 2021
eFootball PES 2021
pamekar: KONAMI
harga: bebas
EFootball PES 2021
EFootball PES 2021
pamekar: KONAMI
harga: bebas+

Impian Soccer Soccer

Dua titans henteu tiasa bingung, kusabab aya deui kahirupan saatos aranjeunna, éta mangrupikeun salah sahiji gim anu paling luhur dina ios sareng Android. Éta ngagabungkeun midangkeun anu saé, grafik anu hadé sareng lisénsi. Ieu ngakibatkeun a jumlah badag liga, tim sareng pamaén.

Kaulinan maén bal

Rupa-rupa modus permainan, di antawisna mangrupikeun modél anu masihan hartos pikeun gim, dimana urang ngagaduhan kabébasan pikeun nyiptakeun "Tim Impian" urang sorangan. Salaku tambahan kami ogé bakal ngagaduhan aksés kana modeu multiplayer upami urang hoyong. Versi ios anjeun maksa urang pikeun nyambung, sanaos kuring tinggalkeun tautan.

Impian Soccer Soccer
Impian Soccer Soccer
harga: Pikeun diumumkeun

Real Football 2020

Judul ieu dikembangkeun sareng diterbitkeun ku Gameloft henteu tiasa leungit. Éta mangrupikeun simulator gratis, anu mana Urang tiasa nyiptakeun tim urang nyalira, ngadaptarkeun pamaén atanapi anggota staf pelatih.

Kaulinan maén bal

Kami bakal ngagaduhan kamungkinan ngawangun kota olahraga urang sorangan sareng ningkatkeun deui sacara progresif, dina hal ieu kami henteu resep modeu multiplayer khusus, sanaos kami ngagaduhan eusi offline anu teu sono.

Football real
Football real
pamekar: Gameloft SE
harga: bebas
Kaulinan Sepak Bola Nyata 2020
Kaulinan Sepak Bola Nyata 2020

Soccer Star 2020 Liga Utama

Di dieu kami mendakan judul anu museur sacara éksklusif dina liga nagara anu sanés, ngamungkinkeun urang ilubiung dina sadayana. Urang tiasa ngamimitian karir salaku gamer umum pikeun janten bintang gedé, bersaing dina tim anu pangsaéna di dunya.

Kaulinan maén bal

Salian ti lapangan olahraga, urang ogé kedah ngiringan lapangan pribadi, dimana urang tiasa ngagaleuh bumi atanapi mobil. Kitu ogé nyéwa pelatih pribadi pikeun ngabantosan urang dina kamajuan.

Soccer Star 2021 Liga Utama
Soccer Star 2021 Liga Utama

Manajer maén bal 2020 Mobile

Palasik diantara klasik. Éta sanés kaulinan maén bal biasa sapertos FIFA atanapi PES, dina hal ieu Éta mangrupikeun kaulinan manajemén sumberdaya, boh ékonomi boh olahraga. Kami nyandak kendali hiji tim salaku wawakil maksimum sareng tugas kami nyaéta nyandak ka luhur.

Kaulinan maén bal

SEGA klasik ieu sayogi pikeun Android sareng ios kalayan harga € 9,99Mimitina sigana mahal, tapi jumlah jam anu urang tiasa nanem modal menerkeun éta. Kuring nyarankeun nalungtik sateuacan nonton GamePlay pikeun ngagaduhan ideu ngeunaan naon anu ditawarkeunana.

Manajer maén bal 2020 Mobile
Manajer maén bal 2020 Mobile
pamekar: téga
harga: 9,99 €
Football Manager 2020 Mobile
Football Manager 2020 Mobile
pamekar: téga
harga: 9,99 €+

Tendangan Akhir 2019

Judul sanés anu urang moal maén dina gaya tradisional, dimana tujuan urang nyaéta maénkeun sareng meunang bénten pinalti anu béda, sareng tim pangsaéna di dunya. Éta ngagaduhan mode offline sareng online, ngamungkinkeun anjeun maénkeun sareng réréncangan.

Kaulinan maén bal

Éta undoubtedly nyaéta kaulinan anu paling saderhana dina sadaya daptar, dimana waé pamuter tiasa dianggo kalayan gampang henteu paduli umur atanapi kamampuan.

Top Sabelas 2020

Dina pertandingan ieu anu protagonis sanés pamaén bal, tapi palatihna. Saperti Manajer Sepakbola, urang mendakan a kaulinan pidéo manajemén, dimana urang tiasa nyanghareupan proyék klub alit pikeun ngajantenkeunana janten anu pangbadagna. Anu ngajamin kami sajumlah ageung hiburan.

Kaulinan maén bal

Éta mangrupikeun gim anu parantos ngahontal dasar pangguna anu ageung berkat kinerja anu saé. Urang tiasa ngendalikeun sagala rupa anu kajantenan, olahraga sareng ékonomi.. Desain kaos, pamaén, formasi, kauangan atanapi stadion éta nyalira.

Top Sabelas 2021: Soccer Manager
Top Sabelas 2021: Soccer Manager
Sabelas Top: Soccer Manager
Sabelas Top: Soccer Manager
pamekar: Nordeus
harga: bebas+

Piala Maén Bal 2020

Piala Soccer mangrupikeun gim maén bal anu pikaresepeun, dimana urang kedah ngungkulan sagala rupa tantangan anu bakal urang buka konci nalika urang maénkeun. Kaulinan mangrupikeun salah sahiji anu paling beurat tina hal mémori sareng téknis. Ieu ngandung harti yén éta bakal tiasa dianggo pisan cairan malah dina rentang input.

Kaulinan maén bal

Kami bakal ngagaduhan modeu karir pikeun kamajuan sareng ningkatkeun tim kami. Kaulinan mangrupikeun salah sahiji anu paling réalistis dina hal simulasi.

Piala Soccer 2021
Piala Soccer 2021
harga: bebas+

Retro Soccer

Pikeun ngeureunkeun kompilasi ieu, urang badé sareng gim anu pikaresepeun ogé santai. Retro Soccer mangrupikeun kaulinan tina maén bal kalayan penampilan anu kirang réalistis tapi warna-warni pisan. Mibanda midangkeun anu sangat arcade sareng saderhana pikeun sadaya pemirsa.

Kaulinan maén bal

Éta ngandung rupa-rupa modus gim, kalebet modeu liga atanapi tantangan pribadi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.