Glamping Siap, tawaran BLUETTI keur usum kémping ieu

glamping-siap

Autumn mangrupikeun salah sahiji waktos anu pangsaéna dina taun pikeun ngaraosan liburan luar, nalika usum panas anu panas parantos lulus sareng dinten-dinten usum tiris henteu acan sumping. Najan kitu, urang terang yén leungit di alam hartina nyerah comforts tangtu, kayaning aksés ka jaringan listrik. Panawaran tina BLUETTI Glamping Siap datang pikeun ngajawab masalah ieu.

Nyiapkeun rute, ransel sareng sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun kémping anjeun, tapi tong hilap nganjang ka halaman wéb BLUETTI heula pikeun kéngingkeun stasiun ngecas listrik anjeun kalayan harga potongan. Tur éta dimana eta bade kampanye sensasional BLUETTI Glamping Siap, sayogi ti 16 Séptémber dugi ka 30 Séptémber 2022.

Kampanye khusus ieu, dirancang pikeun anu langkung petualang sareng pencinta alam, kalebet diskon nepi ka 26% dina sababaraha produk pangalusna brand ieu. Urang rinci sagalana di handap:

EB3A (tambah 120V jeung 200V panel surya)

eb3a

stasiun kakuatan EB3A Henteu ngan ukur janten catu daya cadangan pikeun alat-alat bumi upami pareum listrik sareng kajadian anu teu disangka-sangka, tapi ogé tiasa pendamping perjalanan pangalusna pikeun petualangan urang di tengah alam.

EB3A mangrupakeun BLUETTI generator anyar nu boga kapasitas 268 Wh sarta 600 W AC inverter. Angka-angka ieu nempatkeun éta di luhur produk anu saingan, naha urang nyarioskeun kakuatan atanapi portabilitas. Ieu ngarojong laju muatan nepi ka 430 W (AC + PV), jadi pikeun ngeusi batre ka 80% urang ngan butuh 30 menit. Gunana pikeun nyebutkeun, eta boga kaunggulan hébat nu diperlukeun jeung kanyamanan nu eta nawarkeun kami nalika urang kémping.

Ieu mangrupikeun harga potongan stasiun EB3A:

  • EB3A: 299 € (harga aslina €399).
  • EB3A + 120W Panel Surya: 669 € (harga aslina €769).
  • EB3A + 200W Panel Surya: 799 € (harga aslina €899).

AC200P sareng AC200MAX

bluetti AC200P

Lamun petualangan outdoor urang bakal lumangsung sababaraha poé, urang bakal butuh tanaga leuwih pikeun bisa ngagunakeun parabot leutik tur praktis lianna, kayaning hawu listrik (euweuh leuwih nikmat ti rasa barbecue di sawah). . Ieu dimana model BLUETTI iconic kawas AC200P atawa AC200MAX, kalayan kaluaran AC masing-masing 2.000 W sareng 2.200 W.

Henteu aya anu langkung saderhana tibatan éfisién ngumpulkeun sinar panonpoé anu henteu terbatas sareng ngarobih kana énergi anu cekap pikeun nyayogikeun sababaraha dinten. Henteu aya anu hariwang upami urang badé gaduh suplai listrik anu cekap. Perhatian kana tawaran anu kalebet dina kampanye Glamping Ready:

  • Panel Surya AC200P + 350W: 2.399 € (harga aslina €2.599).
  • Panel Surya AC200MAX + 200W: 2.499 € (harga aslina €2.699).

B230

 

biruang 230

Tungtungna, sejen tina nawaran paling beredar kampanye Glamping Siap: éta batré ékspansi B230, kalawan kapasitas 2.048 Wh. Éta cocog pisan sareng produk BLUETTI sanés sapertos AC200MAX, AC200P, EB150 sareng EB240. Éta ogé tiasa dianggo salaku catu daya mandiri, hatur nuhun kana seueur pilihan kaluaran: 1 * 18W USB-A QC3.0, 1 * 100W PD3.0 USB-C sareng 1 * 12V / 10A korek rokok.

Hiji deui insentif pikeun mutuskeun mésér BLUETTI B230: samentawis panawaran ieu tetep, pembeli bakal nampi a sagemblengna bebas P090D sambungan kabel sambungan batré éksternal, elemen diperlukeun pikeun nyambungkeun B230 jeung stasiun kakuatan. Ieu tawaran:

  • B230: 1.399 € (harga aslina €1.499).

Ngeunaan BLUETTI

Kalayan pangalaman langkung ti 10 taun di industri, BLUETTI tetep satia kana ide taruhan pikeun masa depan anu lestari ngaliwatan solusi panyimpen énergi héjo pikeun panggunaan jero ruangan sareng luar. Produsén ieu nawiskeun pangalaman ékologis anu luar biasa pikeun sadayana sareng pikeun planét urang. Perlu dicatet yén BLUETTI hadir di langkung ti 70 nagara sareng parantos kéngingkeun kapercayaan jutaan palanggan di sakumna dunya. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka di ramatloka BLUETTI.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

<--seedtag -->