AI anyar Google bakal ngabantosan kasalahan grammar

Google

ieu versi anyar Google AI pikeun dileupaskeun pikeun Google Docs, bakal ngijinkeun pangguna pikeun menerkeun kasalahan gramatikal saluareun umum sareng nyaéta dina hal ieu ku intél jieunan énggal bahkan saatos, koma sareng kasalahan anu sanés anu biasana aya nalika nyerat téks bakal dilereskeun.

Urang tiasa nyarios yén sesah pisan henteu ngagaduhan kasalahan gramatikal dina téks, tapi unggal-unggal urang bakal ngagaduhan langkung seueur pilihan pikeun menerkeun kasalahan-kasalahan ieu. Kaseueuran program otomasi kantor ayeuna biasana gaduh koréktor nyalira sareng ieu ngabantosan kami pisan, tapi dina kasus koréktor énggal pikeun Google Docs ngamanpaatkeun AI pikeun menerkeun sadayana sareng numutkeun Google éta bakal janten alat koréksi definitif ...

Perusahaan sareng bisnis bakal janten anu mimiti nganggo koréktor ieu

Kami terang pentingna gaduh proofreader anu saé nalika anjeun damel nyerat anu kedah dibaca ku jalma réa, logis pikeun milari kalepatan dina sadaya téks sareng di luhur sadayana ieu langkung ngaapresiasi nalika urang hubungan sareng iklan atanapi téks ti anu ageung perusahaan, janten naon mimitina aranjeunna bakal janten jalma anu nguntungkeun tina pakakas anu kuat teras urang bakal ningali naha éta ngahontal sésana tina manusa.

Wakil Présidén Google G Suite, David Thaker, ngajelaskeun manpaat AI anyarna pikeun koréksi tata basa:

Kami nyandak pendekatan anu épéktip pisan pikeun koréksi tata basa dumasar tarjamahan. Dina tarjamahan basa, anjeun nyandak basa sapertos Perancis sareng narjamahkeun kana basa Inggris. Pendekatan urang kana tata basa sami. Kami nganggo basa Inggris anu teu pantes sareng ngagunakeun téknologi kami pikeun menerkeun atanapi narjamahkeun kana basa Inggris anu leres. Hal anu saé ngeunaan ieu nyaéta tarjamahan basa mangrupikeun téknologi anu urang gaduh sejarah anu panjang kalayan hasilna anu saé.

Urang tiasa nyarios yén alat énggal kalayan kecerdasan jieunan ngagaduhan kamiripan anu wajar pikeun Google Chrome Grammarly penyuluhan. Jelas, pikeun ngagunakeun alat ieu sareng sadaya fitur na, perlu mayar pamayaran bulanan sareng éta moal sami sareng anu di Google Docs.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.