Google Home Mini, kami nganalisis asistén maya anu paling terjangkau saatos sumping di Spanyol

Di Spanyol éta parantos dimimitian perang asistén maya. Google parantos mimiti ngaluncurkeun tilu produk, nyaéta Home, Home Mini sareng port WiFi na. Samentawis éta Apple masih jauh tina ngaluncurkeun HomePod di Spanyol sareng Amazon parantos uji coba Alexa dina basa Spanyol. Kami parantos nyobian Google Home Mini sareng di dieu kami nyungkeun kesan kami, sanaos ti mimiti urang badé nyarioskeun yén kami kuciwa pisan.

Hayu urang tingali sacara langkung caket kana asistén bumi maya anu paling murah di pasar, sareng teu anéh, hargana seueur hubunganana sareng kamampuanana sareng cara ngalakukeunana ... Naha Google parantos ngaluarkeun produk anu teu acan réngsé? Pilarian terang sareng kami.

Sakumaha biasa urang badé nganjang kana perangkat kerasna, desain na di luhur sadayana anu paling penting dina produk sapertos kieu, kumaha éta ngalaksanakeun fungsi-fungsi anu diciptakeunana. Kanyataanna nyaéta sanaos kedah janten produk anu cukup saderhana, urang sadar yén asisten maya (sahenteuna dina basa Spanyol) jauh tina ngabakukeun atanapi janten produk konsumén massal ... naha tren ieu bakal robih mangtaun-taun? Kami tulus miharep éta.

Desain: Leutik, wijaksana sareng fungsional

Henteu aya anu kami henteu terang Google Home Mini parantos diluncurkeun di Spanyol dina dua vérsi na, hideung bodas. Mangrupikeun bola anu ampir sampurna anu gampang pas dina panangan sareng jangkungna nembé dua séntiméter. Bagean luhurna ditutupan nilon sedengkeun bagian handapna didamel tina polikarbonat. Pikeun dasarna kami mendakan permén karét silikon jeruk anu bakal nyegah tina janten senjata anu dialungkeun dina luhur méja atanapi rak naon, anu saé pisan ditampi kumargi sakedik timbang produkna.

Kami gaduh tombol fisik sareng saklar. Tombol fisik perenahna di handapeun alat, dimana daérah anu nganggo silikon ulah aya pikasieuneun. Samentawis éta, di sisi atanapi handapeun kami gaduh saklar anu nalika ngageser ngamungkinkeun urang pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun mikropon. Samentawis éta, di luhur kami gaduh rangkay LED, anu sanaos kanyataanna kaseueuran waktos aranjeunna hurung dina warna bodas, kami ningali yén aranjeunna nunjukkeun warna anu béda sapertos logo Google nalika alat dihurungkeun. LED ieu mangrupikeun anu bakal nétélakeun lamun Home Mini ngupingkeun nalika urang nyarios. Dina cara nu sami, gigireun saklar mikropon kami ngagaduhan input microUSB, titik anu henteu pikaresepeun anu munggaran, mérek anu tiasa nyetél standar kalayan kaputusanana milih pikeun microUSB pas nalika aya deui obrolan USB-C, titik négatip ti kuring titik tetempoan.

Narasumber: Saeutik pisan pikeun produk tina harga éta

Di Actualidad Gadget kami parantos ngamutahirkeun seueur panyatur tina seueur mérek. Kami terang yén dinten ayeuna pengeras suara mangrupikeun perangkat keras anu henteu kedah disimpangkeun kusabab gampang dilakukeun sareng dilaksanakeunana. Kusabab kitu kuring terang éta ukuran Google Home Mini langkung ti cukup pikeun nawiskeun sora anu pantes, Sareng sanés sapertos kitu. Upami anjeun mikir ngagunakeun Google Home Mini pikeun ngupingkeun musik, langkung saé panginten produk anu langkung mirah sareng langkung éfisién.

Anjeun bakal naros ka diri sorangan… Naha kritikus ieu kuat pisan? Kusabab Google Home Mini didesain ku sareng pikeun asistén virtual, nyaéta, Google Assistant tiasa didangu sacara sampurna dina seueur kaayaan anu parah, tapi nalika anjeun nempatkeun musik dina parobihan, sora na datar pisan, di luhur 50% kakuatan bass sacara harfiah ngaleungit, sareng upami anjeun ngaluncurkeun diri saluhureun 80% kakuatan parantos langsung sora mimiti distorsi. Jelas yén spéker parantos kaleungitan pangaluyuan harga anu dilakukeun ku Google sareng Home Mini, Nanging, Jujur kuring henteu pikir éta mangrupikeun alesan pikeun nawiskeun sora anu sami sareng speaker nirkabel sakitar € 15 tina mérek sapertos SoundPeats atanapi Aukey. 

Maksud Google jelas, upami anjeun hoyong ngupingkeun musik sopan mayar dobel kanggo Home standar, Google Home Mini didesain khusus pikeun anjeun ngamangpaatkeun asistén maya na, upami anjeun mendakan. Salain ti ieu, anjeun kedah terang éta Éta ngan ukur dianggo sareng Spotify Premium, janten anjeun kedah hilap nyapasangkeun Spotify upami anjeun sanés pangguna anu mayar.

Asistén maya: Masih sakumaha primitif sapertos anu diarepkeun

Anjeun tiasa nonton pidéo anu nyababkeun ulasan ieu ningali buktina. Jelas yén Asisten Google tiasa ngawartosan kami anu mana buruan hareup di SpanyolYén anjeunna ngawartoskeun ka kami warta dinten éta (anjeunna ngagaduhan fiksasi anu aneh pikeun sok nawiskeun kuring koran El País) atanapi anjeunna ngawartosan naon anu bakal kajadian.

 

Nalika anjeun ngamimitian naroskeun hal anu langkung spésifik, hal bakal robih. Anjeunna ngabela nyalira upami anjeun naroskeun daptar hit Spotify anu ayeuna atanapi lagu, tapi anjeun kedah khusus sareng henteu nimbulkeun mamang. Nalika anjeun naros ka anjeunna upami aya acara anu ditunda dina kalénder, anjeunna bakal ngantep anjeun lempeng, anu pangheulana dina dahi. Janten sareng sagala hal anu ngalangkungan topik anu aya dina anjeun, tapi, anjeunna ngabéla dirina méwah kalayan pamilarian Google, anjeunna parantos tiasa nyarioskeun kami kumaha jabatan Mariano Rajoy, jelas naon anu prioritas Google.

Ku alatan éta, Asisten Google masih jauh tina asistén maya ti dinten ka dinten urang, sareng teras janten mesin pencari atanapi panyayogi inpormasi gancang.

Google Home: Hilap upami anjeun ngarepkeun kuring janten asistén bumi anjeun

Kami gaduh rupa-rupa produk ti heueuh geek sapertos saklar, lampu, lampu, lampu ... jsb. Henteu ngan éta, tapi kantor otomatisasi bumi kami ogé ngiringan tandatangan Madu, salah sahiji anu paling bergengsi di dunya, urang terasrasakeun unggal dinten kaméra, sensor gas sareng haseup, sensor gerak ... Nya, sanaos aya dina daptar mérek anu cocog, Google Home parantos leres-leres sanggup ngatur termostat Honeywell. Teu mungkin pisan di Spanyol damel sésana produk jalan.

Produk ieu, Nanging, sapinuhna cocog sareng HomeKit sareng Alexa, asistén maya anu urang teu ngagaduhan masalah. Maksad abdi, leres Google Home henteu cocog sareng dua merk bumi pinter terlaris di dunyaAtanapi, naon anu cocog sareng éta? Nya katingalina nyandak méwah sareng "Murah pisan" Lampu Philips Hue sareng anu sanés, Kusabab urang teu tiasa ngajantenkeun éta leres-leres leres dianggo sareng sistem Samsung, leres, sareng Chromecast terintegrasi dina tipi Samsung ogé butuh méwah.

Pendapat editor

Anjeun parantos maca pangalaman kami sareng Google Home Mini sareng anjeun bakal kéngingkeun ideu yén kuring henteu tiasa nyarankeun mésér nalika diluncurkeun. Kuring ngarep pisan yén Google bakal ngaleupaskeun pembaruan sareng gabung sareng sababaraha tangan pikeun ngamajukeun produk anu tungtungna ngajantenkeun hal anu hebat, tapi Google Home Mini sanés asistén virtual, ogé sanés spéker anu pantes, ogé sanés asisten bumi.

Satuluyna… Naon ari Google Home Mini? Tina sudut pandang kuring éta mangrupikeun produk anu henteu acan réngsé yén Google parantos ngaluncurkeun usaha pikeun ngahontal pasar sateuacan pesaing utamina. Anjeun tiasa ngagaleuh tina 59 euro di El Corte Inglés, Mediamarkt sareng Carrefour.

Google Home Mini - Analisis, tés sareng kuciwa
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3 bentang
59
  • 60%

  • Google Home Mini - Analisis, tés sareng kuciwa
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 50%
  • kinerja
    Penerbit: 60%
  • Asistén maya
    Penerbit: 60%
  • Asistén bumi
    Penerbit: 40%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 60%

Naros

  • rarancang
  • harga

Kontra

  • Kualitas audio
  • Kasaluyuan
  • Asisten Google henteu dugi kana tugas éta

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.