Google milarian sertifikasi Windows 10 pikeun Pixelbooks

Pixelbook cocog sareng Fuchsia OS

Google nempatkeun urang dua jinis komputer anu dikelola ku Chrome OS, sistem operasi raksasa search Internet pikeun komputer. Dina hiji sisi urang mendakan jajaranana ChromebookAlat-alat performa rendah dirancang pikeun bidang pendidikan, janten langkung ti cukup pikeun kabutuhan anu dimungkinkeun ku siswa dina harga anu dikirangan.

Di sisi anu sanésna, urang mendakan jajaranana Pixelbook, Komputer luhur Google, anu mimitian ti $ 999 sareng nawiskeun kami fitur anu luhur dina rohangan anu alit pisan. Tapi nyéépkeun $ 1.000 dina komputer anu ngan ukur tiasa masang Chrome OS sigana henteu sapertos ide anu saé pisan, sareng jalma-jalma di Google milarian sertifikasi sahingga tiasa ngajalankeun Windows 10.

Detil Google Pixelbook

Jalma-jalma di XDADevelopers parantos kauninga buktina béda-béda yén Google damel nuju bijil perlu tiasa masang sareng ngajalankeun Windows 10 tanpa masalah, anu bakal ngamungkinkeun para pangguna damel sareng sistem operasi Microsoft salaku alternatif pikeun Chrome OS anu kalebet asli sareng anu nawiskeun kami watesan dina hal aplikasi, kusabab éta ngan ukur nganggo Aranjeunna tiasa pasang aplikasi anu sayogi di Google Play Store.

Numutkeun kana XDADevelopers, pembaruan kode pangénggalna nyebatkeun WHCK sareng HLK, anu mangrupikeun rujukan pikeun Windows Hardware Certification Kit sareng Windows Hardware Lab Kit. XDADevelopers nyatakeun yén ieu nunjukkeun yén Google hoyong nawiskeun pangguna na kamampuan pikeun ngajalankeun Windows 10 ku cara anu saderhana, sateuacan peretas nawiskeun pilihan ieu, anu bakal ngantep perusahaan di Mountain View di tempat anu goréng, sabab bakal ditingalikeun yén anjeunna henteu nawiskeun pilihan ieu kusabab éta henteu acan resep kapan, sanaos éta alat-alatna cocog.

Untungna, Google sigana parantos sadar kana watesan anu ditawarkeun ku Pixelbooks sareng Chrome OS (Nalika mutuskeun badé ngaluncurkeun Fucsia OS atanapi henteu ka pasar), diperhatoskeun yén di jero kami mendakan prosesor Intel Core i5 8 GB RAM, langkung ti cukup alat pikeun tiasa mindahkeun Windows 10 kalayan gampang pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.