SPC Gravity Octacore, tablet ékonomi kalayan 4G [Analisis]

Kami terus berkolaborasi sareng mérek anu ngagaduhan sagala rupa produk dina pasaran ampir sadayana, SPC terus demokratisasi téknologi kalayan harga anu lumayan mahal anu nutupan kabutuhan seuseueurna pangguna. Sanaos tablet sigana henteu ngaliwat momen anu pangsaéna, éta masih mangrupikeun produk anu pikaresepeun pikeun nyéépkeun eusi di bumi sareng di luar éta.

Tetep anyar sareng kami parantos ngaliwat tabel analisis kami sareng mendakan sadaya ciri na dina analisis anu jero ieu.

Rarancang bungkus sareng konténna

Hal kahiji anu ngareuwaskeun kami ngeunaan parangkat "murah" sapertos urang nyanghareupan tablet anu awak logam dina tonggongna, kacuali dua strip plastik didaptarkeun pikeun ningkatkeun pidangan 4G, hal anu umum dina jenis alat ieu . produk. Di tukangna kami ngan ukur mendakan logo mérek sareng kaméra, anu ngagaduhan lampu kilat LED. Kami mendakan alat kalayan ukuranana 166mm x 251mm x 9mm, rélatif langsing, sedengkeun total beurat asalna ngeunaan 550 gram, ukuran aya hubunganana jeung ieu. Upami anjeun resep SPC Gravity Octacore ieu anjeun tiasa ngagaleuh Ieuh ku harga anu pangsaéna.

  • Dimensi: X x 166 251 9 mm
  • beurat: 55 gram

Di beulah kénca urang mendakan port microUSB pikeun ngeusi batre sareng mindahkeun data, port pikeun microSD, slot kanggo kartu SIM sareng jack 3,5mm pikeun nyambungkeun headphone. Leres di ujung luhur kami bakal ngagaduhan aksés ka konci sareng tombol polumeu sasarengan sareng mikropon. Tombol ieu rada leutik, diluyukeun sareng ipisna alat, sareng kalayan perjalanan anu cukup adil.

Tablet na parantos ngantepkeun sensasi anu saé pikeun urang touch, sanaos kami ngagaduhan pigura anu terkenal di payun sareng kami henteu ngagaduhan jinis muka konci biometric.

Ciri téknis

Hardware penting pisan dina jenis produk ieu. SPC parantos mutuskeun bet dina pakakas anu cekap, dimana urang ampir sadaya kamungkinan, tapi nyaluyukeun hargana dina raraga kéngingkeun produk sakumaha murahna.

  • Prosesor: Unisoc SC9863A 8-core (4 A35 1,6 GHz sareng 5 A55 1,2 GHz)
  • RAM: 3GB / 4GB
  • Panyimpen: 64 GB + miroSD dugi ka 512 GB
  • Kaméra:
    • Rear: 5MP sareng flash
    • Hareup: 2MP
  • Konéktipitas: Bluetooth 5.0, WiFi 5, GPS sareng 4G
  • Palabuhan: microUSB - OTG, 3,5mm Jack
  • Batré: 5.800 mah
  • sistim operasi: Android 9 Pie

Kami parantos diuji vérsi 4GB RAM sareng urang jelas-jelas mendakan yén prosésorna ngagaduhan wates nalika ngaéksekusi, contona, video game anu nungtut pisan. Kituna urang nyanghareupan tablet anu dirancang pisan pikeun nyéépkeun eusi multimédia, sareng sakedik niat pikeun nyiptakeun kontén. Jelas éta ngalir kalayan tangkas dina aplikasi sapertos Facebook, Instagram sareng jaringan sosial sacara umum, sedengkeun WiFi 5 nawiskeun kinerja konéktipitas WiFi anu saé bahkan sareng jaringan 5 GHz. Urang kedah jelas ngeunaan target pemirsa pikeun produk ieu.

Tampilan sareng eusi multi-média

Kami nyanghareupan layar anu cukup ageung, Kami gaduh 10,1 inci panel IPS anu tetep dina resolusi HD, tina sudut pandang kuring bagian anu paling négatip. Layar FullHD bakal janten kasuksésan sareng produk anu ampir buleud. Kami ngagaduhan résolusi akhir 1280 x 800 piksel. Henteuna FHD rada diperhatoskeun, utamina nalika urang hoyong ngonsumsi eusi dina Netflix atanapi Amazon Prime. Pikeun bagian na, kacaangan anu ngahontal panel henteu luhur teuing, tapi éta cekap. Hal anu sami kajadian sareng sudut pandang layar, gelas nawiskeun réfléksi anu rada kaleuleuwihi gumantung kana kaayaan naon, sareng sapertos dina édisi murah iPad, kami henteu mendakan layar laminasi kana gelas.

Sedengkeun pikeun sora urang gaduh dua panyatur anu nawiskeun sora standar. Kami henteu mendakan kakawasaan anu khusus, tapi henteu aya masalah sora anu "kaléng" ogé. Kami jelas gaduh sora stereo anu leres pikeun kisaran harga na. Pikeun meakeun kontén multimédia santai dina dipan langkung ti cukup. Sakumaha anu kuring saurna sateuacanna, sakedik resolusi deui anu leungit dina alatna, éta bakal saé.

Konéktipitas, kinerja sareng otonomi

Kami henteu kedah hilap yén Gravity Octacore ti SPC ieu ngagaduhan konéktipitas 4G, anu bakal ngamungkinkeun urang ngaraosan kacepetan 4G di luar ruangan. Kami parantos diuji sareng hasilna sami sareng anu mana waé alat sélulér dina hal sinyalna sareng kagancangan. Produk ieu tiasa pikaresepeun pikeun perjalanan ka pantai atanapi bumi kadua nalika usum panas ieu, kartu 4G tina alat sélulér kami éta bakal ngamungkinkeun urang ngamangpaatkeun ciri na. Sadaya ieu tanpa hilap yén kami gaduh adaptor microUSB-OTG, janten anjeun tiasa nyambungkeun eusi langsung tina panyimpenan USB.

Pikeun bagian na Batré 5.800 mah éta mangrupikeun padamelan anu saé, sakitar 9 jam playback pidéo teras-teras teras browsing, utamina upami urang henteu nungtut nganggo kaulinan vidéo atanapi ngerjakeun tugas anu langkung beurat.

Sedengkeun pikeun kaméra kami ngagaduhan resolusi sareng fungsionalitas anu cocog pikeun nyeken sababaraha dokumén atanapi nelepon video. Tanpa pura-pura deui. Hal anu sami kajadian sareng kinerja dina hal kakuatan alat, urang bakal kéngingkeun diri terbatas ku kaulinan video 3D anu meryogikeun pamrosésan anu hébat, GPU didesain, sabab parantos sababaraha kali urang nyarioskeun, pikeun nyéépkeun eusi multimedia sareng napigasi, dimana produk ieu paling sering dibéré pilihan konéktipitas na.

Pendapat editor

Pondokna, urang nyanghareupan produk tingkat Éntri kalayan seueur kamungkinan, kami ngagaduhan nilai anu saé pikeun artos, bérés anu pikaresepeun sareng di luhur sadayana aya sababaraha watesan dina tingkat téknis, sareng kami gaduh 4G, seueur panyimpenan, USB-OTG sareng otonomi hébat dina hal batré. Leres layar na dina resolusi HD sareng Android 9 rada katinggaleun jaman, tapi ngémutan yén urang gaduh € 159 versi 4GB RAM sareng ngan ukur € 135 kanggo memori RAM versi 3GB henteu sayogi. Teu nanaon goréng. Upami éta parantos ngayakinkeun anjeun, anjeun tiasa ngagaleuh éta di PENTING ti Amazon sareng anjeun nyalira ramatloka. 

Gravitasi Octacore 4G
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
135 a 159
  • 60%

  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • layar
    Penerbit: 65%
  • kinerja
    Penerbit: 70%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Sababaraha kamungkinan konéktipitas tina sagala rupa
  • Konstruksi anu saé sareng raos raoseun
  • A nilai duit disaluyukeun

Kontra

  • Panel FHD leungit
  • Sorana tiasa ningkat
  • Abdi gaduh taruhan dina Android 10
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.