HacBook, laptop anu ngajalankeun OS X sareng tiasa ditingkatkeun

buku buku

Masalah ageung anu sumping sareng ngagaleuh alat Mac dina taun-taun terakhir nyaéta henteu mampuh pikeun ngapdétkeun komponén perangkat kerasna. Apple parantos pas pikeun solder kaseueuran komponén ieu, ngajantenkeun mustahil pikeun ngapdet deui sacara rutin, sabab urang moal tiasa ngaluarkeunana tina papan logika pikeun ngagentos komponén anu énggal sareng langkung kuat. Nanging, kami nampilkeun HacBook, kompetisi langsung ka komputer Mac (kalayan bénten-bénten atra) anu bakal ngamungkinkeun urang ngagaduhan laptop anu tiasa ditingkatkeun sareng ku penjualan ngajalankeun sistem operasi desktop anu parantos didamel ku Apple pikeun Macs.

Kanyataanna nyaéta laptop ieu mangrupikeun HP anu asli, éta ngagaduhan perangkat keras anu bakal kami mendakan dina rentang éntri alat MacBook sacara umum, komponén ieu:

  • SandyBridge Intel i5
  • 8GB RAM
  • Layar 14 HD inci
  • Resolusi 1600 × 900
  • Dugi ka hard drive 1TB SSD
  • Sambungan Wi-Fi sareng Bluetooth

Éta henteu niru OS X, éta ngalir lengkep. Numutkeun ka perusahaan, éta tiasa ngahurungkeun sistem operasi ngan dina lima belas detik, salah sahiji fitur macOS anu paling matak. Ogé, anjeun tiasa masang boot DalBoot antara OS X sareng Windows. Tangtosna, ngajalankeun OS X sapinuhna cocog sareng Mac App Store, iTunes, iMessages, sareng FaceTime. Hal anu pangsaéna nyaéta harga, kisaran entri ieu hargana sakitar € 330, hal anu sesah pikeun kéngingkeunana, kumargi pasar utamina nyaéta Amérika Serikat Amérika ku alesan anu jelas.

Kanyataanna nyaéta yén ningali naon anu anjeun tingali anjeun tiasa ngalaksanakeun éta gancang sareng gampang ku Mac pikeun harga anu pikaseurieun, upami upami, aya komponén anu henteu bakal nepi ka ngeruk, sapertos keyboard backlit, TrackPad, anu kandelna alat. atanapi otonomi batréna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.