9 hal absurd anjeun tiasa mésér dina Amazon

Amazon

Amazon mangrupikeun salah sahiji toko maya panggedéna di dunya sareng resep toko harga diri ngajual sajumlah ageung barang anu kapaké pisan, tapi ogé seueur barang anu leres-leres absurd, anu ampir pasti sareng bertentangan sareng naon anu urang sadayana tiasa pikir dijual ku belasan unggal dinten. Pasti dina sababaraha kasempetan anjeun parantos ningali sareng ngagaleuh langkung ti hiji barang ieu, bahkan sanaos henteu disadari.

Dinten ieu dina tulisan ieu kami hoyong nunjukkeun 9 tina tulisan ieu, anu sigana urang henteu kedah diklasifikasikeun sakumaha teu masuk akal, sabab kuring terang yén sababaraha diantara anjeun bakal resep, tapi urang bakal nyarios yén éta sahenteuna henteu anéh.

Sakumaha urang terang yén anjeun bakal resep sababaraha hal anu bakal kami nunjukkeun, henteu paduli kumaha absurd atanapi henteu kapake gunana sigana, Dihandapeun pedaran unggal obyék kami parantos ngantunkeun anjeun tumbu ka Amazon, Supados anjeun tiasa kéngingkeunana dina cara saderhana sareng nampi éta dina sababaraha jam di bumi anjeun.

Siap halusinasi sareng kaget sorangan?, teras di dinya urang bakal terang 9 hal anu absurd anu tiasa dibeli ku saha waé di Amazon.

Dispenser Gél ​​ngawangun Irung

Dispenser gél

Upami anjeun ngagaduhan baki pancuran di bumi anjeun tibatan bak mandi tradisional, anjeun pasti bakalan gaduh dispenser sabun anu ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang. Aya ratusan modél anu béda dina pasaran pikeun dipilih, tapi anu ieu pasti lucu, pikaseurieun sareng tangtosna rada teu masuk akal sabab dina tungtungna éta irung buta yén anjeunna miceun sabun moal ngantep anjeun bieu aduk dina pancuran.

Tangtosna, digabungkeun sareng gel pancuran héjo tiasa janten kombinasi anu sampurna pikeun seuri, sanaos anjeun moal tiasa pamer kecuali anjeun ngajak réréncangan anjeun mandi di bumi anjeun, anu bakal anéh.

Anjeun tiasa mésér dispenser gél irung ngalangkungan Amazon ti Teu aya produk anu kapendak..

Dispenser kertas toilét

Dispenser kertas toilét

Upami urang hoyong teraskeun ngahias? kamar mandi urang kami ogé tiasa mésér ieu dispenser kertas toilet lucu anu niru salah sahiji kaméra Polaroid populér. Saé kuring henteu nyarios yén éta henteu sakumaha anjeun sadayana tiasa tingali dina gambar anu kuring ditempatkeun di luhur, tapi praktis kuring henteu terang dina pandangan cara kaluarna tisu wc.

Sanaos ngan hiji-hijina kakuranganana nyaéta kuring henteu nyandak poto pikeun ngadamel dispenser kertas wc ieu leres-leres teu masuk akal.

Anjeun tiasa mésér Polaroid Camera Shaped Toilet Paper Dispenser ngalangkungan Amazon ti IEUH.

Kertas toilét 500 euro

Kertas toilét 500 euro

Tungtungna, pikeun ngagaduhan kamar mandi anu sampurna urang kedah ngagaduhan kertas toilet anu cocog. Kuring parantos milih absurdity ieu kalayan dicét tagihan 500 euro, anu salain hargana ampir 10 euro, kuring curiga yén éta bakal ngeruk sakedik malahan tiasa ningalkeun bagian anu paling caket tina warna emas anu curiga kami.

Tangtosna anjeun hoyong gaduh cet toilet Di Amazon anjeun moal kakurangan pilihan sareng anjeun tiasa mendakan hiji bahkan kalayan nyanghareupan Barack Obama, Présidén Amérika Serikat.

Anjeun tiasa mésér kertas toilet 500 euro ngalangkungan Amazon IEUH.

Alat kemih awéwé GoGirl

Gogirl

Kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi nalika kuring ningali alat ieu dina Amazon kuring kedah muka sareng nutup panon kuring dina sababaraha waktos sabab kuring henteu percanten kana naon anu kuring ningali. Tangtosna kuring parantos ngingetkeun saha waé yén kuring moal masihan penjelasan ngeunaan kumaha jalanna ogé kuring ogé henteu badé masalah anu engkéna kuring moal terang kumaha kaluarna.

Kuring ngan ukur gé ngawartosan éta nyaéta alat kemih bikangna anu disebat GoGirl, anu ngamungkinkeun budak awéwé ngijih, atanapi ngijih sakumaha anu parantos dicarioskeun salami kahirupan, dina waktos kasulitan. Ti dieu, masing-masing ngabayangkeun naon anu dipikahoyongna, mikirkeun kumaha cara ngagunakeunana sareng khususna dimana cikiih disimpen sareng kumaha éta dikosongkeun.

Teu absurd komo pikeun tulisan ieu? Ampir pasti enya.

Anjeun tiasa mésér alat urino bikang GoGirl ieu ngalangkungan Amazon IEUH.

Urinal portabel pikeun lalaki

Urinal portabel pikeun lalaki

Tangtosna Upami dina tulisan ieu absurditas GoGirl parantos ngagaduhan tempat, urinal pikeun lalaki moal tiasa leungit, anu tiasa langkung teu masuk akal upami urang ngémutan yén lalaki tiasa ngijih ampir di unggal tempat atanapi juru. Upami anjeun teras-terasan nyandak kantin ieu dina ransel sareng kencing dimana anjeun aya masalah.

Salaku lalaki, kuring nyandak anjeun sadayana salaku saksi yén kuring moal ngintip kana pot sapertos ieu kecuali kuring maot di rumah sakit.

Anjeun tiasa mésér urin portabel ieu pikeun lalaki ngalangkungan Amazon Portabel Urinal ku 1 ...IEUH" /].

Apron barbecue multifungsi

Apron multifungsi

Mimiti kuring kedah ngaku yén dinten kuring ngadamel daptar ieu anu kuring nyerat ratusan tulisan, kuring mendakan ieu apron multifungsi lumayan absurd, tapi dinten nyerat tulisan ieu saur kuring tiasa ngagaduhan sababaraha fungsi, sadayana dina nada humor.

Apron ieu anu ngagaduhan harga henteu langkung sareng henteu kirang ti 20 euro anu saé pikeun barbecue sareng éta bakal ngamungkinkeun urang nyandak ampir sadayana di luhur. Ti bir ka cai sareng ngaliwat sadaya saos anu urang tiasa nambihan kana naon anu parantos urang asak. Sakedik teu masuk akal, henteu? Sareng langkungna upami urang tumut kana jumlah apron anu pinuh ku hal ieu tiasa ditimbang.

Anjeun tiasa mésér celemek barbecue multifungsi ieu ngaliwatan Amazon IEUH.

Krim biwir rasa

Krim biwir rasa

Naon jalma normal di dunya ieu anu resep krim biwir raos sapertos daging?. Kuring tiasa nyarios seueur hal, tapi moal aya anu pikaresepeun teuing jadi kuring ngantepkeun anjeun tautan supados aranjeunna badé mésér éta sareng kuring ngaliwatkeun objek anu teu masuk akal anu salajengna anu tiasa dipésér ku Amazon.

Anjeun tiasa mésér krim biwir rasa Bacon ngalangkungan Amazon Balm Lip BalmIEUH" /].

Bantal Nicolas Cage

Sadayana pameget Nicolas Cage kedah ngahampura kuring (naha leres aya saha?), Anu kuring yakin yén bantal palaku ieu sigana moal absurd pisan, tapi pikeun kuring sareng pastina pikeun kaseueuran anjeun éta mangrupikeun hal anu langkung teu masuk akal sareng tapi gambar anu kuring parantos nempatkeun di luhur kuring tingal.

Naha henteu leres pikeun nyéépkeun 10 dolar dina bantal Nicolas Cage anu ogé langkung dipasang deui tibatan anu terkenal dina majalah herang?. Sarengna, upami ieu anu kuring nunjukkeun anjeun henteu ngayakinkeun anjeun, Amazon pinuh ku bantal anu béda pikeun palaku, anu langkung teu masuk akal.

Anjeun tiasa mésér bantal Nicolas Cage ieu ngalangkungan Amazon Teu aya produk anu kapendak.IEUH" /].

Poncho pikeun nyéépkeun diri tanpa noda diri

Poncho pikeun nyéépkeun diri tanpa noda diri

Pikeun nutup tulisan anu teu masuk akal ieu, naha henteu nyarios éta? Kuring parantos nyayogikeun anu kanggo kuring nyaéta salah sahiji objék anu paling absurd sareng njijikeun anu tiasa dipésér di Amazon. Anu ieu ponco palastik bakal ngantep saha waé anu ngagaleuh ngagaleuh diri bari henteu noda. Sakumaha kajadian sateuacanna, kuring moal masihan panjelasan deui, antepkeun masing-masing ngabayangkeun atanapi nyobian ngabayangkeun éta sareng upami anjeun hoyong mésérna, tapi kuring henteu nyarankeun deui, langkung saé hadé pikeun nahan sareng ngantosan milarian kamar mandi.

Hal anu paling panasaran ngeunaan hal ieu nyaéta kantong sampah ieu, kumargi éta henteu tiasa disebat sanésna, hargana ampir 10 dolar, tapi awas yén éta gaduh tiung supados anjeun tiasa nganggo nalika anjeun bisnis nalika anjeun bisnis. .

Anjeun tiasa mésér ponco ieu pikeun ngaleungitkeun diri tanpa noda ngaliwatan Amazon 1 sapotong saku ...IEUH" /].

Naha anjeun bakal mésér salah sahiji objék dina daptar ieu, henteu paduli kumaha absurd na sigana?. Béjakeun ka kami dina rohangan anu ditangtoskeun pikeun koméntar dina pos ieu atanapi ngalangkungan jaringan sosial mana waé anu aya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sergio cenahna

    Urin manusa, sigana henteu absurd ka kuring, aranjeunna henteu terang sabaraha jalma anu sujud ku panyakit aya, sabab henteu diajar hal-hal anu diterbitkeun.