5 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan kaméra kaamanan anjeun

kaméra kaamanan

Perlindungan bumi, bisnis atanapi kantor anjeun penting. Pikeun ieu, aya sistem alarm anu dibarengan ku kaméra panjagaan éta ngamungkinkeun ngajaga sababaraha daérah dijagaan sareng ngadeteksi dina waktos anu pas asupna panyusup sacara langsung. Nanging, aranjeunna pastina masih aya hal-hal anu anjeun henteu terang ngeunaan kaméra kaamanan anjeun sareng anu parantos ngajantenkeun aranjeunna janten alat serbaguna.

Kaméra pikeun kapentingan kaamanan

Kaméra kaamanan tiasa dianggo sapertos a video sirkuit katutup anu nyambung kana sistem panjagaan, anu ngan ukur katingali ku jalma anu ngagaduhan aksés. Fungsina pikeun ngarékam kajadian sacara real waktos, nyandak poto tina sudut anu sanés sareng disiarkeun langsung naon anu lumangsung bahkan dina kisaran 360 °sahingga anu bogana ngagaduhan bahan dukungan anu penting nalika aya maling.

kaméra kaamanan imah

Seueur pangguna ayeuna gaduh kaméra panjagaan anu dihubungkeun sareng alarmna, salian ti ngagunakeun jasa pusat sapertos anu disayogikeun ku Movistar Prosegur Alarm, Kusabab aranjeunna parantos mendakan yén sipatna a bagian dasar pikeun ngajaga bumi atanapi bisnis anjeun dijaga sepanjang waktos.

Di sisi anu sanésna, perusahaan sapertos Prosegur nawiskeun anjeun seueur jasa dimana anjeun tiasa milih modél kaméra panjagaan anu cocog sareng kabutuhan anjeunNaha anjeun peryogi deteksi gerak di kamar ageung atanapi kamar alit.

Hal-hal anu anjeun henteu terang ngeunaan kaméra kaamanan anjeun

Kaméra panjagaan

Najan kanyataan yén kaméra kaamanan parantos populér ayeuna sareng dianggo silih gentos dina sababaraha jinis gedong, Aya kapanasaran ngeunaan éta anu anjeun panginten henteu acan terang, sapertos anu disebatkeun di handap ieu:

  • Salila sataun 1960 kaméra kaamanan digunakeun pikeun ngawas peluncuran rokét di Jérman. Sistem na didesain ku Walter Bruch, dina raraga tindak lanjut kana acara éta tanpa résiko nyawa tanaga na.
  • Ngaliwatan studi anu dilakukeun di 2014 ditangtoskeun éta sahenteuna aya 245 juta kaméra kaamanan di dunya, sapinuhna operasional, inohong anu, henteu diragukeun, parantos ningkat dinten ayeuna berkat kamajuan téknologi sareng aksés gampang kana Internét.
  • Naha anjeun terang yén unggal ngagunakeun ATM anjeun bakal diawaskeun ku kaméra? Nyatana, aya seueur kasus panipuan anu parantos direngsekeun berkat rekaman anu dirékam dina alat ieu.
  • Aya tempat dimana kaméra panjagaan sok ditempatkeun anu tetep ngarékam 24 jam sapoé, sapertos halna pusat perbelanjaan, supermarket, bank, jalan umum sareng jalan utama di daérah perkotaan.
  • Sababaraha kaméra kaamanan jalan tanpa listrik, pikeun ieu aranjeunna dipasihan batré anu ngamungkinkeun aranjeunna tetep ngarékam dina wates waktos anu tangtu.

Ayeuna, seueur jalma gaduh ponsel anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nyambung kana Internét, kalayan ieu aranjeunna tiasa ngakses gambar anu disayogikeun ku kaméra panjagaanna ngalangkungan aplikasi anu disayogikeun ku panyadia alarm sareng titenan sacara real waktos naon anu kajantenan di jero harta bumi anjeun, ti mana waé di dunya.

Kauntungan ngagunakeun kaméra panjagaan

Kaméra panjagaan mangrupikeun mata tina sistem kaamanan anjeun, aranjeunna ngagaduhan kakuatan pikeun ngadeteksi gerakan ngalangkungan sensor anu ayana sacara strategis sareng aktipkeun alarm dina waktos anu waktos anu didaptarkeun dina séntral sapertos Movistar Prosegur, anu bakal ngabéjaan ka otoritas anu pakait dina waktos anu singget.

Sangkan anjeun ngajaga bumi atanapi bisnis anjeun aman, anjeun tiasa milih sistem panjagaan anu pangsaéna sareng pastikeun éta ngagaduhan kaméra anu éfisién sareng ku margin cakupan anu cekap. Anjeun ogé kedah ngémutan kabutuhan khusus anjeun, sabab dumasar kana éta anjeun bakal pituduh pilihan kaméra kaamanan ideal anjeun.

kaméra kaamanan ker

Salaku conto, anjeun bakal mendakan sababaraha anu seueur sapertos termal, tapi kualitas video na henteu saé pisan; bari anu konvensional kalayan kirang cakupanna ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaidentipikasi ciri-ciri anu ngaganggu sacara detil. Di sisi anu sanésna, nalika ngagunakeun PTZ, rentang pandang anjeun dilegaan kumargi éta ngagaduhan gerakan, anu ngajantenkeun anjeun langkung gampang pikeun ngendalikeun daérah khusus.

Ogé, anjeun kedah tetep émut yén Éta henteu sami pikeun nutupan panangtayungan susun, chalet atanapi kantor tibatan industri, dina hal ieu anjeun kedah milih jumlah kaméra anu diperyogikeun pikeun ngajamin rupa-rupa cakupan.

Sacara umum, sistem kaméra panjagaan video sayogi dina pakakas alarm sapertos ti Movistar Prosegur Alarmas, anu kalebet sadaya asesoris penting pikeun pamasangan sistem kaamanan ieu sareng sambungan anu tetep sareng stasiun panarima pusat anjeun. Ngalayanan salaku panon sareng nguping anu propésional, ngajaga bumi atanapi bisnis anjeun 24 jam sadinten, 365 dinten sataun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.