Sadaya alat pikeun diénggalan ka Android 10

Android 10

Tanggal 3 Séptémber, Google resmi ngarilis vérsi ahir Android 10, Android 10 janten garing, tanpa nami tukang nganggo nami pencuci mulut. Sigana mah Google hoyong nempatkeun éta dina diet. Saprak peluncuran vérsi Android 10 pikeun jajaran Pixel, aya sababaraha anu terminal anu parantos diénggalan.

Tren umum ieu ku pabrik kedah mimiti robih dina sababaraha taun ka pengker, nalika aranjeunna ngadopsi Project Treble sakali sareng sadayana. Google Treble Proyék ngamungkinkeun pabrik pikeun nanganan lapisan kustomisasi, teu aya deui. Aranjeunna ngurus kasaluyuan sareng perangkat kerasna.

Proyék ieu diluncurkeun sareng Android 9, tapi éta ogé saeutik pisan pabrik anu ngadopsi éta ti mimiti sareng ngijinkeun pangguna na pikeun masang bédana Android 9 anu béda anu diluncurkeun ku Google nalika nyiapkeun peluncuran vérsi akhir.

Taun ieu, jumlah pabrik anu parantos mimiti bet dina proyék ieu parantos ningkat angkat tina 7 telepon pinter dugi ka ampir dua puluh. Nanging, kaayaan janten lalaunan di istana, sareng ayeuna, masih seueur terminal anu teu acan diénggalan kana Android 10 sanaos kompatibel.

Upami anjeun masih henteu terang naha smartphone anjeun bakal diénggalan kana Android 10, maka kami bakal ngaluarkeun anjeun tina mamang anjeun. Dina daptar ieu anjeun bakal mendakan sadaya terminal badé diénggalan kana Android, pembaruan dikonfirmasi ku pabrikan sorangan babarengan sareng tanggal rilis anu diarepkeun.

Upami hapé anjeun henteu aya dina daptar ieu, anjeun tiasa angkat hilap pikeun ngapdet, Kusabab upami anjeun henteu nganggo ROM khusus, anjeun moal tiasa nampi berita anu ditawarkeun ku Android 10 ka kami.

Asus

ASUS ZenFone 5 sareng ZenFone 5Z

Sanaos pabrik ieu henteu nawiskeun kami seueur jinis modél dina pasaran, salah sahijina, nyaéta Zenfone 5Z mangrupikeun bagian tina program béta, janten bakal diénggalan upami atanapi upami ka Android 10. Hal anu paling anéh nyaéta langkung ti 4 bulan parantos kalangkung ti saprak peluncuran vérsi akhir sareng teu sapertos ponsel anu ogé bagian tina béta, Asus masih teu ngaluarkeun final vérsi.

Kinten-kinten lanceuk na, Zenfone 6 Éta ogé diénggalan sanaos ningali parsimony perusahaan, kami moal kaget pisan upami éta ditinggalkeun tanpa Android 10.

Penting PH-1

Penting PH-1

Terminal anu dirancang ku urut pagawé google, Andy Rubin, nampi Android 10 sababaraha dinten saatos diluncurkeun pikeun rentang piksel, janten anjeunna mangrupikeun anu mimiti nampi éta, ogé pembaruan pikeun Android 9. Karunya ieu mangrupikeun hiji-hijina terminal anu aranjeunna parantos diluncurkeun di pasar.

Kahormatan / Huawei

Sanaos tina veto pamaréntahan Amérika ka Huawei, Perusahaan Asia ngajaga komitmen pikeun ngapdet telepon anu parantos aya di pasar nganggo Android 9. Nanging, modél sapertos Mate 30 dina versi anu béda, sabab éta henteu sumping sareng Android ka pasar, moal diénggalan.

Kasus anu sami urang mendakan Honor, Mérek kadua Huawei. Terminal anu diluncurkeun dina pasaran sateuacan veto didirikeun, bakal diropéa, kumaha ogé, modél anyar anu sumping tanpa jasa Google, moal ngalaman nasib anu sami.

model kaayaan Tanggal anu diarepkeun
Ngahargaan 20 Pro diropéa
ngahargaan 20 diropéa
Ngahargaan 20 Lite Ditungguan Henteu aya waktosna
ngahargaan 10 Ditungguan Henteu aya waktosna
Ngahargaan 10 GT Ditungguan Henteu aya waktosna
Ngahargaan 10 Lite Ditungguan Henteu aya waktosna
Ngahargaan Témbongkeun 10 Ditungguan Henteu aya waktosna
Ngahargaan Témbongkeun 20 diropéa
ngahargaan Play Ditungguan Henteu aya waktosna
Ngahargaan Catatan 10 Ditungguan Henteu aya waktosna
ngahargaan 8X diropéa
Ngahargaan 8X Max Ditungguan Henteu aya waktosna
ngahargaan 8C Ditungguan Henteu aya waktosna
Ngahargaan Magic 2 Ditungguan Henteu aya waktosna
ngahargaan 8A Ditungguan Henteu aya waktosna
Huawei mate 20 diropéa
Huawei mate 20 Pro diropéa
Huawei Mate 20 Desain Porsche diropéa
Huawei mate 20 X diropéa
Huawei mate 10 Pro diropéa
Huawei mate 10 diropéa
Huawei Mate 10 Desain Porsche diropéa
Huawei Mate 20 RS Porsche Desain Ditungguan Henteu aya waktosna
Huawei mate Lite 20 diropéa
Huawei P30 diropéa
Huawei P30 Pro Ditungguan Henteu aya waktosna
Huawei P30 Lite diropéa
Huawei P20 diropéa
Huawei P20 Pro diropéa
Huawei V20 Ditungguan Henteu aya waktosna
Huawei Magic 2 Ditungguan Henteu aya waktosna
Huawei P SmartZ Ditungguan Henteu aya waktosna
Huawei P Smart + 2019 diropéa
Huawei PSmart 2019 diropéa
Huawei Catetan 5T diropéa
Huawei Note 5 Pro diropéa

Google

Google piksel 4

Sadayana ti 3 Séptémber. Sakabéh rentang piksel, kaasup generasi kahiji Éta diénggalan kana Android 10 dina 3 Séptémber nalika Google ngaluarkeun vérsi akhir. Terminal piksel anu parantos diénggalan kana Android 10:

  • Google piksel
  • Google piksel XL
  • Google piksel 2
  • Google piksel 2 XL
  • Google piksel 3
  • Google piksel 3 XL
  • Google piksel 3a
  • Google piksel 3a XL

Generasi kaopat kisaran Piksel dipasihkeun dina Oktober, sabulan saatos diluncurkeun vérsi akhir Android 10, janten terminal-terminal ieu Éta asalna ti pabrik kalayan vérsi Android panganyarna anu sayogi.

Nokia

Wangsulna putra anu kaalusan ka dunya telepon, ngamungkinkeun perusahaan Finlandia sakali deui nampi karep pangguna, kusabab kaasih anu dipiboga di taun-taun mimiti, kalayan telepon anu tiasa murag tina lantai hiji sareng tetep lancar.

Nanging, upami urang nyarioskeun pembaruan, hal henteu katingali saé, khususna di terminal low-end, terminal anu bakal diénggalan kana Android 10 tapi bakal dilakukeun teu lami sateuacan, atanapi bahkan saatos Android diluncurkeun.

model kaayaan Tanggal anu diarepkeun
Nokia 9 PureView diropéa
Nokia 8.1 diropéa
Nokia 8 Sirocco Ditungguan Kuartal kahiji 2020
Nokia 7.1 diropéa
Nokia 7 Ditambah diropéa
Nokia 6.1 diropéa
Nokia 6.1 Ditambah diropéa
Nokia 5.1 Ditambah Ditungguan Kuartal kahiji 2020
Nokia 5.1 Ditungguan Kuartal kadua 2020
Nokia 4.2 Ditungguan Kuartal kahiji 2020
Nokia 3.1 Ditambah Ditungguan Kuartal kahiji 2020
Nokia 3.1 Ditungguan Kuartal kadua 2020
Nokia 2.2 Ditungguan Kuartal kahiji 2020
Nokia 2.1 Ditungguan Kuartal kadua 2020
Nokia 1 Ditambah Ditungguan Kuartal kahiji 2020
Nokia 1 Ditungguan Kuartal kadua 2020

OnePlus

OnePlus 7

Pabrikan Asia OnePlus kedah janten conto anu kedah dituturkeun ku seueur pabrik, ti ​​saprak ayeuna éta terus ngapdet terminal anu ngagaduhan langkung ti 3 taun di pasar. Tangtosna, aya kamungkinan yén laju pembaruan anu ayeuna ditawarkeunna moal teras-teras di payunna, ayeuna perusahaan ngajual seueur terminal deui tibatan salami taun-taun mimiti na sigana parantos mimiti mopohokeun prinsip-prinsip anu kagungan OnePlus nalika éta pencét pasar.

model kaayaan Tanggal anu diarepkeun
OnePlus 7 diropéa
OnePlus 7 diropéa
OnePlus 6 diropéa
OnePlus 6 diropéa
OnePlus 5 Ditungguan Kuartal kadua 2020
OnePlus 5 Ditungguan Kuartal kadua 2020

Realme / Oppo

Duanana Realme sareng Oppo mangrupikeun bagian tina BBK, perusahaan di tukangeun OnePlus ogé. Terminal anu diluncurkeun dina pasaran relatif murah, kecuali pikeun milarian andalannya, ku sabab éta henteu sacara resmi ngumumkeun peta jalan Android 10 dina terminal na, kamungkinan ieu moal ngamutahirkeun kana Android 10.

Upami éta masalahna, nalika 4 bulan kaliwat ti saprak Android 10 diluncurkeun, duanana perusahaan aranjeunna kedahna parantos mutuskeun, sahenteuna upami sababaraha pasar, sapertos Spanyol, dimana Xiaomi betah, hoyong janten alternatipna.

Samsung

Samsung Galaxy S10

Leres sareng tradisi na janten salah sahiji pabrik anu nyandak éta langkung kalem nalika ngamutahirkeun terminal na, perusahaan Korea henteu nguciwakeun para pangguna ayeuna. mung terminal high-end anu parantos diénggalan anu diluncurkeun taun ka tukang sasarengan sareng dua rentang jarak pertengahan anu parantos janten terminal kalayan nilai paling saé pikeun artos di pasar.

model kaayaan Tanggal anu diarepkeun
Samsung Galaxy S10 / S10 + / S10e diropéa
Samsung Galaxy Note 10/10 + diropéa
Samsung Galaxy Note 10 + 5G diropéa
Samsung GALAXY Note 9 diropéa
Samsung Galaxy S9 / S9 + Ditungguan Pébruari 2020
Samsung Galaxy A80 Ditungguan March 2020
Samsung Galaxy A6 Ditungguan 2020 April
Samsung Galaxy A7 2018 Ditungguan 2020 April
Samsung Galaxy A40 Ditungguan 2020 April
Samsung Galaxy A9 Ditungguan 2020 April
Samsung Galaxy A70 Ditungguan 2020 April
Samsung Galaxy A90 5G Ditungguan 2020 April
Samsung Galaxy melu Ditungguan 2020 April
Samsung Galaxy Tab S6 Ditungguan 2020 April
Samsung Galaxy M20 diropéa
Samsung Galaxy M30 diropéa
Samsung Galaxy M30s Ditungguan 2020 Méi
Samsung Galaxy A10 Ditungguan 2020 Méi
Samsung Galaxy A20 Ditungguan 2020 Méi
Samsung Galaxy A30s Ditungguan 2020 Méi
Samsung Galaxy A50 Ditungguan 2020 Méi
Samsung Galaxy X panutup 4s Ditungguan 2020 Méi
Samsung Galaxy J6 / J6 + Ditungguan June 2020
Samsung Galaxy A6 + Ditungguan June 2020
Samsung Galaxy Tab S4 10.5 Ditungguan Juli 2020
Samsung Galaxy Tab S5e Ditungguan Juli 2020
Samsung Galaxy Tab A 8 (2019) Ditungguan August 2020
Samsung Galaxy Tab A 10.5 (2019) Ditungguan Séptémber 2020
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) Ditungguan Séptémber 2020
Samsung Galaxy Tab Active Pro Ditungguan Séptémber 2020

Sony

Sony Xperia 1

Sanaos akhir-akhir ieu, perusahaan Jepang Sony parantos ngaléngkahkeun rem dina hal ngaluncurkeun terminal énggal, khususna anu aya hubunganana sareng pihak luhur, éta sanés hartosna éta parantos dipohokeun lengkep. Tina 8 terminal anu bakal diénggalan kana Android 10, 6 diantarana parantos diénggalan, janten upami urang ngabandingkeun sareng pabrik anu sanésna, Sony mangrupikeun salah sahiji anu pang éfisiénna.

model kaayaan Tanggal anu diarepkeun
Sony Xperia XZ2 diropéa
Sony Xperia XZ2 Compact diropéa
Sony Xperia XZ2 Premium diropéa
Sony Xperia XZ3 diropéa
Sony Xperia 10 Ditungguan Henteu aya waktosna
Sony Xperia 10 Tambih Ditungguan Henteu aya waktosna
Sony Xperia 5 diropéa
Sony Xperia 1 diropéa

Xiaomi

Xiaomi Redmi Catetan 8

Xiaomi ogé bagian tina program Android 10 béta sareng Mi 9, terminal anu salah sahiji mimiti ningkatkeun ka Android 10 teu lami saatos ngaluncurkeun vérsi akhir pikeun kisaran Piksel. Tina sadaya terminal anu ayeuna nawiskeun kami di pasar sareng anu bakal diénggalan kana Android 10, ngan ukur 5 modél anu parantos diénggalan, aya sababaraha hal.

model kaayaan Tanggal anu diarepkeun
Xiaomi Mi 9 diropéa
Xiaomi Mi 9 SE Ditungguan Henteu aya waktosna
Xiaomi mi 9 pro diropéa
Xiaomi Mi 8 diropéa
Xiaomi Mi 8 Lite diropéa
Xiaomi mi 8 pro Ditungguan Henteu aya waktosna
Xiaomi Mi 8 Édisi Édisi Ditungguan Henteu aya waktosna
Xiaomi Mi Campuran A2 diropéa
Xiaomi Mi Campur A2 Lite Ditungguan Henteu aya waktosna
Xiaomi Mi Campuran A3 Ditungguan Henteu aya waktosna
Xiaomi Mi Campur 2S Ditungguan Henteu aya waktosna
Urang Xiaomi Campur 3 diropéa
Xiaomi Mi Max 3 diropéa
Xiaomi Redmi Catetan 7 Ditungguan Henteu aya waktosna

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)