Kami parantos terang tanggal peluncuran sareng harga Doogee S98 énggal

Doogee s98

Dina 28 Maret, Doogee S98 bakal pencét pasar smartphone terjal anyar ti produsén Doogee, dikenal salaku telepon kasar, sarta eta bakal ngalakukeunana dina harga bubuka husus tina $239, hiji harga bubuka nu ngan bakal sadia antara 28 Maret jeung 1 April.

Harga biasa alat ieu $ 339, jadi tawaran bubuka ngamungkinkeun urang pikeun ngahemat 100 dollar. Sajaba ti éta, urang bisa ilubiung dina draw pikeun 4 Doogee S98 ngaliwatan website na. Ti 28 Maret nepi ka 1 April, urang bisa meuli Doogee S98 pikeun $ 239 en AliExpress y doogeemall.

Naon anu Doogee S98 nawiskeun kami

Doogee s98
processor MediaTek Hélio G96
Memori RAM 8GB LPDDRX4X
Ruang neundeun 256 GB USF 2.2 sarta expandable kalawan microSD
layar 6.3 inci - FullHD + resolusi - LCD
Resolusi kaméra hareup 16 MP
Kaméra tukang 64 MP utama
20 MP visi wengi
8 MP sudut lébar
batre 6.000 mAh cocog sareng ngecas gancang 33W sareng ngecas nirkabel 15W
batur NFC - Android 12 - 3 taun apdet

Potencia

Doogee S98, diurus ku prosésor Helio G96 ti MediaTek. Marengan prosesor, urang manggihan 8 GB RAM na 256 GB gudang, gudang nu urang bisa dilegakeun maké kartu microSD.

rarancang

The Doogee ngawengku 2 layar. Anu kahiji sareng anu utama ngagaduhan ukuran 6 inci. Layar kadua, urang manggihan eta dina deui sarta ngabogaan ukuran 1,1 inci.

Kalayan layar tukang ieu, urang tiasa ningali waktos, ngatur playback musik, ngajawab telepon, pariksa tingkat batré, tingali pesen anu kami tampa…

Kaméra

Janten kaméra mangrupikeun salah sahiji bagian anu paling dipertimbangkeun ku pangguna, para lalaki di Doogee parantos nengetan khusus ka éta. Dina tonggong alat, urang manggihan 3 lénsa:

  • Sensor utama 64 MP
  • 8 MP sudut lega jeung
  • 20 MP sensor visi wengi dijieun ku Sony.

Kaméra hareup dijieun ku Samsung sarta ngabogaan Resolusi 16 MP.

Batré nepi ka 3 poé

sareng Batré 6.000 mah, Doogee S98 boga otonomi 2 nepi ka 3 poé kalayan pamakéan sedeng alat.

Éta cocog sareng ngecas gancang nepi ka 33W, kalawan carjer kaasup tina kakuatan anu sarua. Éta ogé cocog sareng ngecas nirkabel.

Dimana mésér Doogee S98

Doogee S98 anyar bakal sayogi dina Aliexpress sareng Doogeemall kalayan tautan dina perkenalan artikel. Nalika promosi peluncuran réngsé, hargana bakal $339. Upami ékonomi anjeun henteu ngijinkeun, anjeun ogé tiasa nampi salah sahiji 4 Doogee S98 anu produsén raffles ngalangkungan halaman wébna sareng tautan anu dituduhkeun di luhur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.