Hideung Jumaah: Anu pangsaéna dina multimédia, gadget sareng anu tiasa dianggo

El hideung Jumaah Ieu ngan sabudeureun sudut, anjeun ogé nyaho, éta sohor Jumaah hareup 26 Nopémber, kumaha oge, lolobana nawaran geus sadia di titik jualan online utama kalawan niat facilitating balanja Natal ka sadaya pamaké.

Kami nyangking tawaran pangsaéna pikeun gadget, barang anu tiasa dianggo sareng produk multimédia supados anjeun tiasa ngamangpaatkeun Hideung Jumaah ieu. Panggihan kalawan kami kumaha anjeun tiasa nyimpen paling, sarta kumaha anjeun bisa ngamangpaatkeun sugan make beuli Natal badag tanpa merlukeun kartu kiridit Anjeun pikeun ngeureunkeun nepi fuming.

Ngawas kaulinan AOC U28G2AE / BK

Dina hal konektipitas, urang gaduh dua palabuhan HDMI 2.0 sareng port DisplayPort 1.2 disarengan ku kaluaran headphone hibrida 3,5-milimeter. Sajaba ti éta, éta dipirig ku sistem sora stereo 3W cukup pikeun poé ka poé. Anjeun tiasa ngagaleuh ku diskon 10% dina Amazon tina 323,90 euro, dina harga anu pangsaéna sareng pangiriman dina ngan ukur sadinten. Panawaran anu pikaresepeun pikeun Black Friday anu bakal ngantep anjeun nikmati monitor ieu anu ngabela diri boh di lingkungan kerja sareng dina kaulinan.

Huawei MateView - Idéal pikeun digawé

Huawei MateView mangrupikeun monitor anu kusabab formatna, desain sareng cirina ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun produktivitas anjeun ku cara anu paling "premium". Durang gaduh 28,2 inci dina resolusi 4K + (3.840 x 2.560) anu ngahijikeun téknologi HDR400, pikeun ieu anjeunna nganggo a Kacaangan 500 tip, saluhureun standar pasar pikeun jenis panel ieu. Kami gaduh tingkat panyegaran "hungkul" 60 Hz anu ngingetkeun urang yén urang nyanghareupan monitor anu museur kana produktivitas, sareng babandingan 1.200: 1 kontras.

Anjeun tiasa ngalakukeun kalawan eta kalawan signifikan 15% diskon on Amazon, kitu ogé langsung di Huawei Store.

Di beulah katuhu urang bakal mendakan «HUB» utama utami anu bakal nawiskeun kami dua palabuhan USB-A state-of-the-art, palabuhan DisplayPort USB-C cocog sareng ngecas dugi ka 65W jeung jack audio hibrid (ngamungkinkeun input sareng kaluaran) tina 3,5mm. Nanging, henteu sadayana tinggaleun di dieu, bagian tukangna nyaéta pikeun port kakuatan USB-C anu nyayogikeun listrik ka alat dugi ka 135W, dibarengan ku klasik Mini DisplayPort sareng port HDMI 2.0.

Huawei Watch 3, jam tangan buleud

Kahiji tina wearables nyaeta Huawei urang Watch 3 nyaeta smartwatch Huawei urang ngajalankeun pikeun kahiji kalina dina HarmonyOS 2.0 sistem operasi brand sorangan nu bisa dethrone wearOS Google alatan kinerja hébat na.

Éta gaduh sénsor utama sapertos sénsor oksigén, pulsation, suhu sareng bahkan altimeter antara anu sanésna, anu ngajantenkeun éta salah sahiji anu paling lengkep, ayeuna keur ngan € 279 nu diskon 90 euro.

alternatif sejen metot sarta mirah teh Huawei Band 6, Kami henteu tiasa ngarepkeun fungsi tambahan ti éta, urang gaduh gelang ngitung anu ngéléhkeun pesaingna dina desain sareng dina layar dina harga 34,90 euro anuJujur, éta ngajadikeun kuring ngaluarkeun sadaya kompetisi.

Amazon Fire HD 10 - Alus, geulis, sareng murah

Kami mendakan tablet 10,1 inci, hardware sedeng ogé harga sarta tawaran metot aimed utamana dina consuming eusi, boh tina platform ditawarkeun ku Amazon sorangan atawa ti panyadia éksternal.

Simkuring boga prosesor dalapan core cukup kaampeuh di 2,0 GHz sareng 3GB RAM, sareng panyimpenan internal 32 atanapi 64 GB gumantung kana versi dipilih. Hiji alat nu keur ngan 144,99 euro dina tawaran Hideung Jumaah ieu Ieu nawiskeun kami ciri passable sarta nurutkeun harga.

Anker PowerConf C300 pikeun ningkatkeun pidéo anjeun

Henteu diragukeun éta dianggap alat anu pasti pikeun rapat kerja kami berkat kualitas mikropon na sareng kagunaan anu ditawarkeun ka kami, upami anjeun mutuskeun bet dina Anker PowerConf C300 tanpa ragu anjeun moal salah, dugi ka ayeuna, anu pangsaéna kami parantos nyobian. Kéngingkeun tina 79 euro kalayan diskon 38% dina Amazon.

Urang bakal tiasa nyaluyukeun tilu sudut pandang 78º, 90º sareng 115º, ogé milih antara tilu kualitas néwak antara 360P sareng 1080P, ngaliwatan kamungkinan nyaluyukeun FPS, ngaktipkeun sareng mareuman pokus, éta setelan HDR jeung Fungsi Anti Flicker pisan metot, kabeh ngaliwatan kabel USB-C na.

asesoris kaulinan HyperX kalawan harga potongan

Urang mimitian ku keyboard Hyper X Alloy Core kalawan 105 kenop sarta beurat tinggi alatan konstruksi logam na. Geus USB 2.0 sareng laju polling 1.000 Hz. Jelas éta ngagaduhan sistem anti-ghosting multi-konci sareng giliranna gaduh konci khusus pikeun kontrol multimedia, ogé "mode kaulinan".

Sedengkeun pikeun Pulsefire Core urang boga sensor Pixart PAW3327 kalayan résolusi 6.200 dpi sareng séri prétét kalayan tombol luhur 800/1600/2400 sareng 3200 dpi numutkeun seler masing-masing pangguna. Laju nyaéta 220 IPS sareng akselerasi maksimum nyaéta 30G. Hayu urang némbak total 7 tombol, anu ngajamin umur hirupna sakitar 20 juta klik.

CS3040 M.2 SSD pikeun PS5 jeung PC

Este XLR8 CS3040 mangrupikeun M.2 NVMe SSD Generasi ka-XNUMX sareng heatsink ageung ageung terpadu. Ditawarkeun dina tilu varian panyimpenan: 500GB, 1TB, sareng 2TB. Dina kasus kami, kami nganalisis vérsi 1 TB sareng urang kedah nyarios yén éta parantos masihan kami hasil anu saé.

Sadaya ieu masihan kami dina kertas dugi ka 5.600 MB / s dina hal kinerja maca, sareng dugi ka 4.300 MB / s dina hal kinerja nulis. Dina tés urang, sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo anu ngarahkeun ulasan ieu, kami parantos ngaleuwihan perkiraan laju maca, sareng kecepatan nyerat kacumponan.

Hargana sareng diskon 36% dina Amazon kanggo versi 500 GB sareng tetep ngan ukur 96 euro, tawaran anu teu mungkin ditolak.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.