Hoover H-Purifier 700, marios nyucikeun hawa ageung ieu

Pembersih hawa mangrupikeun produk anu beuki populér, utamina dina waktos ieu nalika sari janten musuh nomer hiji warga alergi. Hal éta ogé kajadian nalika urang nyarioskeun perkawis kota ageung, dimana polusi tiasa ngahasilkeun tingkat gas di bumi anu henteu cocog pikeun kahirupan sadidinten sareng tiasa nyababkeun panyakit.

Kami nembé nganalisis alternatif dina Actualidad Gadget, sareng dinten ieu urang bawa ka Hoover H-Purifier 700, panyukur hawa kalayan ukuran ageung sareng anu kalebet pelembab diantara kaunggulan anu sanés. Pendakan sareng kami sorotanna, sareng tangtosna ogé kalemahanana.

Bahan sareng desain

Hoover nyaéta perusahaan tradisional, anu anjeun bakal langkung émut pikeun kasuksésan anu hébat sareng tukang ngabersihkeun vakum di jaman baheula. Ayeuna kisaran produk na parantos diperbarui, diantarana urang mendakan H-Purifier, lumayan panyucian hawa nangtung sareng kuasi-silinder anu menarik. Daérah handapna nyaéta pikeun nyeuseup saringan dina warna pérak, janten palastik. Hal anu sami kajadian sareng bagian luhur, plastik bodas dimana urang mendakan dua gagang anu tiasa ditarik pikeun transportasi, detil operasi sareng daérah luhur, dimana sihir kajantenan.

  • Kelir: Pérak / Pérak + Bodas
  • beurat: 9,6 Kg
  • Dimensi: 745 * 317 * 280

Daérah luhur ieu ngagaduhan gril outlet hawa anu dimurnikeun sareng panel kontrol ku LED bunder anu bakal nunjukkeun statusna. Kami ngagaduhan seueur fungsionalitas dina panel touch ieu anu bakal kami bahas engké. Bagian tukangna tinggaleun ku proyéksi sareng panutup saringan. Nalika nyoplokkeun, urang bakal mendakan sistem koléksi kabel anu ogé raoseun, sanaos leres, kami parantos lasut kabel anu jauh langkung ageung perkawis jinis produk anu kami kaayaan. Kusabab ngagaduhan gulungan otomatis, kabelna henteu tiasa digentos ku anu langkung panjang.

Karakteristik téknis sareng nyaring

Hoover H-Purifier 700 ieu ngagaduhan konektipitas WiFi sareng Bluetooth dina cara gabungan pikeun dianggo ngalangkungan aplikasi, hal anu matak héran kusabab kagunaanna. Éta ogé ngagaduhan sensor waspada pikeun tingkat luhur karbon dioksida, ogé sénsor suhu sareng kalembaban, hal anu diapresiasi ngémutan lokasi produk sareng kumaha pentingna jenis data ieu dina panggunaan sapopoé. Di sisi anu sanésna, urang ogé ngagaduhan sensor partikel 2,5 sareng 10 nm. Sorangan, Jigana anu gaduh PM 2,5 parantos cekap.

Di luhur kami gaduh tampilan anu bakal nginpokeun ka kami ngeunaan kualitas hawa sacara real waktos. Kami ngagaduhan peringatan pikeun perawatan saringan, anu bakal kami diskusikeun di handap. Kami gaduh tilu lapisan filtrasi ku filter éksternal anu tiasa dicuci, saringan Hera H13 sareng saringan karbon aktif anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngalanjutkeun teu aktipkeun sari, khususna pikaresepeun pikeun penderita alergi. Janten, alat ieu sacara téoritis cocog pikeun rohangan dugi ka 110 méter, kami parantos diuji dina rohangan sakitar 55 méter pasagi. Éta ngagaduhan éliminasi VOC sareng maksimal méter kubik anu dimurnikeun per jam nyaéta 330, ngaleungitkeun 99,97% partikel rupa.

Anggo sareng modeu

The Hoover H-Purifier 700, anu anjeun tiasa ngagaleuh di Amazon, Éta ngagaduhan tilu modeu dasar: Peuting, Otomatis sareng Maksimum, anu bakal ngonpigurasi ngalangkungan panel toél sareng ngalangkungan aplikasi. Nanging, Kami ogé bakal ngagaduhan pelembab sareng diffuser aroma, anu tiasa urang pelengkap sareng produk anu kalebet dina bungkus. Mangrupikeun tambahan anu pikaresepeun pikeun pelembab anu sanés ayeuna aya dina seueur panyucian udara anu luhur, janten tambahan.

Pikeun bagian na, ngaliwatan aplikasi urang tiasa ngonpigurasikeun H-Purifier pikeun ngagunakeunana ngalangkungan dua asistén virtual anu kawéntar, urang ngobrolkeun Amazon's Alexa sareng Google Assistant. Dina dua kasus, éta bakal diintegrasikeun kana daptar alat urang sareng bakal ngijinkeun kami pikeun ngaktipkeun sareng mareuman alat sakahayangna, ogé program operasi saluareun aplikasi anu disayogikeun ku Hoover nyalira. Aplikasi na tiasa ditingkatkeun, éta ngagaduhan antarbeungeut pangguna anu ngingetan urang seueur produk anu disorot sanés asal Asia, tapi éta ngalakukeun naon anu dijanjikeun.

Tambihan sareng opini editor

Kami ngagaduhan H-Purifier 700 kisaran H-Essence, anu mangrupikeun séri botol minyak atsiri anu alit anu bakal disimpen langsung, kalayan botol dina dispenser. Ieu ngandung harti yén dina tiori urang ngan ukur tiasa nganggo minyak atsiri Hoover kumargi botol na pas kana alat. Nanging, kanyataanna nyaéta anjeun tiasa ngeusian botol ieu upami anjeun hoyong nganggo minyak atsiri pihak katilu, hal anu kuring nyarankeun pikeun ngahémat biaya. Ieu sanés masalah sareng saringan, anu katingalina sapinuhna proprietari, tapi kami ogé henteu mamatahan ngeruk ogé, khususna dina hal ieu kusabab hargana lumayan dibandingkeun sareng saingan di pasar. Kami ogé ngagaduhan H-Biotics, sauntuyan unsur disinféktan sareng probiotik anu diwanohkeun kana dispenser.

Aliran hawa sacara téoritis 360º, kumaha oge, sénsor parantos masihan kuring peringkat anu rada béda tibatan produk anu kawilang langkung luhur. Pipa hawa anu dimurnikeun henteu sigana kuat sapertos anu diarepkeun tina produk anu ngajangjikeun dugi ka 300 méter kubik per jam, sajaba ti éta, ieu sacara signifikan bakal ngaruksak tiiseun, anu dina kecepatan handap tiasa ditarima, tapi dina modeu wengi éta henteu seueur siga kitu. Kuring ngarepkeun. Pikeun jalma anu sesah bobo, H-Purifier kedah dipareuman. Ieu parantos kaalaman ku H-Purifier 700.

H-Purifier ieu nawiskeun kami alternatip kalayan biaya anu teu mahal teuing, anu henteu nyéépkeun tambihan sapertos pelembab, sénsor atanapi dispenser ésénsi, tapi dina detil anu tangtu éta tetep saléngkah handapeun pemurni luhur-luhur sapertos Dyson atanapi Philips. Nanging, bédana harga kasohor bahkan nawiskeun kami langkung kapasitas. Hal anu paling parah dina pangalaman kami nyaéta aplikasi, sahenteuna dina vérsi na pikeun ios. Anjeun tiasa kéngingkeun H-Purifier 700 tina 479 euro dina Amazon.

H-Purifier 700
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
449
  • 60%

  • H-Purifier 700
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 27 2021 Méi
  • rarancang
    Editor: 80%
  • Kamampuh nyucikeun
    Editor: 70%
  • Konéktipitas sareng aplikasi
    Editor: 50%
  • fitur
    Editor: 70%
  • Suku cadang
    Editor: 70%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 70%
  • Kualitas harga
    Editor: 70%

Pro sareng kontra

Naros

  • Desain geulis
  • Seueur fungsi
  • Sajumlah ageung sénsor

Kontra

  • Larapna goréng
  • Kabel pondok relatif

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.